Karatay Günlüğüm

Bayan gelecek canım zaten ben yoksa bitiremem ama tabi ki yardım edeceğim

Saatleri Yok menülerin birde sabah çık az

Günaydın kızlar..

Kızlar kızım hasta kardeşinden kaptı sanırım hiç gelemedim kusura bakmayın hiç gelemedim bu gün

çok geçmiş olsun cnm. benim de oğlan hastaydı. gene antibiyotiğe aşladık. inş kalıcı şifalar verir Rabim evlatlarımıza.

saol cnm. ilaç başladık. şu vitamin işini araştırayım ben.
bu arada ben diyette şunu fark ettim. sağlıklı kaçamaklar kilo yapmıyor. işte kuruyemiştir, meyvedir, proteindir..için rahat olsun
Evet kızlar yarın misafirler gidiyor

oh be ben rahatladım resmen
afiyet olsun cnm. oğluşa da geçmiş olsun..

Bayan gelecek canım zaten ben yoksa bitiremem ama tabi ki yardım edeceğim

Saatleri Yok menülerin birde sabah çık az

kolay gelsin cnm..

10 Aralık kilo bildirimi

1. Sonundaoldu 66.9/65.7/1.2/hdf 63
2. Gulbe seker 107/108/+1 / hdf 99

Maşallah canım hedefine çok az kaldı

çok şükür cnm. şu 63.9 görsem rahatlıcam biraz.
sen neden artı geldin ya?? sana ciddi çözüm gerek bence. biraz araştırma yaptın mı neler yapabiliriz neler deneyebilirsin. sağlıklı detokslardan mı yapsan şu 106yı kırsan belki düzelir durum.

Regli oldum canım bu gün

Günaydın kızlar çok ama çok yoruldum dün hala her yerin ağrıyor dün abla ile akşam 10 a kadar temizlik yaptık sabahtan başlayıp

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız. Kilo verebildiniz mi bu hafta . sanki herkes gelmedi gibi geldi. Geçen hafta daha kalabalık olmuştu.sanırım herkesin işi yoğun. Arada sohbete gelin bari. Issizlasti buralar.

Sabah
2 yumurta
Az peynir
4 ceviz
2 zeytin

Akşam
Ton balığı
Salata
Turp
Küçük tabak patlıcan yemeği.
2 yumurta.
Az peynir

Bugün doktor işi vardı ara biraz uzadı. Tokluk sinyali almam uzun sürdü.yedim de yedim .Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…