- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.621
Bayan gelecek canım zaten ben yoksa bitiremem ama tabi ki yardım edeceğimCanim işi az az yap. Bebeğe bak.hastalanmasin. kolay gelsin şimdiden
.
Sabah
2 yumurta
2 zeytin
Az peynir
Akşam
1.5 adana
Salata
El kadar kömbe.
5 fistik.
Bugün doktorum.bana verdiği destek vitaminden mi yoksa yediğim ekmekten mi acıktım fistik yedim. Düzensiz bir gün oldu. Bakalım yasin daha iyi olur. Oğlum hastalandi bu gece halsizlesti. Gece uyku da yok sanırım. Hayırlısı.inşallah sadece üşütmüş tür ısınınca geçer.
Kızlar kızım hasta kardeşinden kaptı sanırım hiç gelemedim kusura bakmayın hiç gelemedim bu gün
Evet canım değerler sınırlar içerisinde normal çıktı şükür. Kan ilacı magnezyum ve destek vitamin önerdi doktorum. Phar ile başlayan vitamin desteği henüz icmedim. Acaba iştah acar mi diye.
Canim çok.geçmiş olsun. Havalar değişken çocukların hasta olması çok zor. Acd desteği veriyorum çocuklara unutmazsam.iyi oluyor.d vitamini önemliymiş benim doktorum öyle demişti. Bir de probiyotik yoğurt yedir demişti. Allah sıra versin canim
Afiyet olsun bol eksi olsun canım.
Canim Allah sıra versin. İkisine de vitamin desteği ver yoksa meyve suyu ile destekle canım benim. Ayy bende diyorum ama çocuklar hastayken çok nazlı oluyorlar. Bende diken uzerindeyim hasta olacaklar diye. Rabbim cumlemize yardım etsin inşallah.
Evet kızlar yarın misafirler gidiyor
afiyet olsun cnm. oğluşa da geçmiş olsun..Canim işi az az yap. Bebeğe bak.hastalanmasin. kolay gelsin şimdiden
.
Sabah
2 yumurta
2 zeytin
Az peynir
Akşam
1.5 adana
Salata
El kadar kömbe.
5 fistik.
Bugün doktorum.bana verdiği destek vitaminden mi yoksa yediğim ekmekten mi acıktım fistik yedim. Düzensiz bir gün oldu. Bakalım yasin daha iyi olur. Oğlum hastalandi bu gece halsizlesti. Gece uyku da yok sanırım. Hayırlısı.inşallah sadece üşütmüş tür ısınınca geçer.
Bayan gelecek canım zaten ben yoksa bitiremem ama tabi ki yardım edeceğim
Saatleri Yok menülerin birde sabah çık az
Maşallah canım hedefine çok az kaldıBildirimimi de yapayım ben
1. Sonundaoldu 66.9/65.7/1.2/hdf 63
Maşallah canım hedefine çok az kaldı
Regli oldum canım bu günçok şükür cnm. şu 63.9 görsem rahatlıcam biraz.
sen neden artı geldin ya?? sana ciddi çözüm gerek bence. biraz araştırma yaptın mı neler yapabiliriz neler deneyebilirsin. sağlıklı detokslardan mı yapsan şu 106yı kırsan belki düzelir durum.
Afiyet olsun canımbugünkü menüm.
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık zeytin
1 çay kaşığı salça
peynir
öğlen
4 kaşık etli kuru fasulye
4 kaşık yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 menengiç
1 kurabiye
Mis gibi olmuş canımmBütün gün yoruldum çalıştım.evde tabiki . evin işi bitmiyor.
Sabah
Yumurta 3 adet haslama
3 zeytin
Az peynir
3 ceviz
3 kasik kaymak
5 adet kuru karısı
Akşam
Kusbasi et
Az turşu.
Canim dikkat et kendine.temizlik güzel ama çok yorucu. Hele de bebeğin de varsa.Günaydın kızlar çok ama çok yoruldum dün hala her yerin ağrıyor dün abla ile akşam 10 a kadar temizlik yaptık sabahtan başlayıp
Sorma canım aynen öyle hala iş bitmiyor yaCanim dikkat et kendine.temizlik güzel ama çok yorucu. Hele de bebeğin de varsa.