- 9 Ocak 2012
- 14.784
- 28.319
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.561
cnm inş daha iyileri karşısına çıkar da huzurunuz tam olur. iyi yapmışsın konuşmakla.Dün oturttum karşı ma konuştum. İyi bir anında denk getirdim. Fabrika işi bu 100 kiloluk pamuk balyelerini kaldiriyolarmis 30 dk yemek molası o kadar. Dedim bizim için yapmak zorundasin. Çocuğa bak o bunu hak etmiyor. Hiç biryere goturemiyoruz . Tamam haklısın dedi. Alışmaya çalışıyorum dedi. Alisir inşallah
Kizlar Hepinize merhabalar
Kücük kizim bütün gece kustu.anaokuluna gidemedi evde.bugün spor yok gibi görünüyor. Uykusuzum o uyursa bende uyurum belki
Herkese huzurlu saglikli bir gün olsun
Gecmis olsun canım . Allah sıra versin. Bugün de mola ver spor a .Kizlar Hepinize merhabalar
Kücük kizim bütün gece kustu.anaokuluna gidemedi evde.bugün spor yok gibi görünüyor. Uykusuzum o uyursa bende uyurum belki
Herkese huzurlu saglikli bir gün olsun
Aminn inşallah canımcnm inş daha iyileri karşısına çıkar da huzurunuz tam olur. iyi yapmışsın konuşmakla.
çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş.
Dün oturttum karşı ma konuştum. İyi bir anında denk getirdim. Fabrika işi bu 100 kiloluk pamuk balyelerini kaldiriyolarmis 30 dk yemek molası o kadar. Dedim bizim için yapmak zorundasin. Çocuğa bak o bunu hak etmiyor. Hiç biryere goturemiyoruz . Tamam haklısın dedi. Alışmaya çalışıyorum dedi. Alisir inşallah
Afiyet olsun canımGünaydın,
Dün Akşam
-kısır
Bu sabah (08:30)
-2 haşlanmış yumurta
-peynir
-kışlık menemen
-1 avuç ceviz
(zeytinim kalmamış)
bugün öğle yemeği de yiyeceğim öğün arası 5 saat olacak şekilde.
Öğle menüm (14:00)
-kısır
-ayran
Akşam (19:00)
-kıymalı karnabahar
-yoğurt
-yapabilirsem salata :)
Çok az canım akşam acıkırsın ye birşeyler nuhakkakbugün menüm
sabah
2 küçük dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
öğlen
1 tane sarma
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt
ara
1 armut
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
akşam
annemdeyim ve geç gideceğim. yemem sanırım
Canim bebek küçük antibiyotik i kullan 3 günde rahatlar Allah in izniyle. Sadece bebeğe bak sen kimseye bakma. Emziriyorsan bolca emzir su 'dan yoksun bırakma .Sen bunları biliyorsun zaten ama bazen unutuyoruz sadece hatırlatmak istedim.Bu Arada oğluma antibiyotik başladık kızlar üst üste geldi herşey ya
Çok sağol canımm inş unutmayayım suyu bolca içsinCanim bebek küçük antibiyotik i kullan 3 günde rahatlar Allah in izniyle. Sadece bebeğe bak sen kimseye bakma. Emziriyorsan bolca emzir su 'dan yoksun bırakma .Sen bunları biliyorsun zaten ama bazen unutuyoruz sadece hatırlatmak istedim.
Canım bunlar nerde oturuyor da bu kadar uzun kaldılar.Çok sağol canımm inş unutmayayım suyu bolca içsin
Kıyamıyourum küçücük yavrum
ama bu gün saçma sapan yedim canım sıkılıyor düzenimde Yok ya üzülüyorum hayırlıca bir düzene girebilse idim
Canim yeme işi kalabalıkta zor olur senin böyle olman karışık yemen normal hem bebek hasta hem ev kalabalık . Sen mümkün olduğunca ekmek yerine ceviz kuruyemiş yemeye çalış. Su içmeyi ihmal etme. Bebeğe bakacağım de odada kafa dinle. Diğer çocuğun kaç yaşında.Allah yardimcin olsun şekerimÇok sağol canımm inş unutmayayım suyu bolca içsin
Kıyamıyourum küçücük yavrum
ama bu gün saçma sapan yedim canım sıkılıyor düzenimde Yok ya üzülüyorum hayırlıca bir düzene girebilse idim
Nolsun canım. Çocukları yikadim hava iyi gibi inşallah hastalanmazlar.. Çizgi film izliyorum. :))Kızlar siz Nasılsıniz nasil gidiyor hayat
Iyiyim ben sen nasılsın kahvaltı daveti vardı sabah avokado salatası yedim ömrümde ilk kez yemesemde olurmusKızlar siz Nasılsıniz nasil gidiyor hayat
Afiyet olsun. Akşam acikirsan yoğurt yiyebilirsin. Ya da süt icebilirsin.bugün menüm
sabah
2 küçük dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
öğlen
1 tane sarma
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt
ara
1 armut
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
akşam
annemdeyim ve geç gideceğim. yemem sanırım
Ben İstanbul’da canımm onlar denizli deCanım bunlar nerde oturuyor da bu kadar uzun kaldılar.
Ay bu gün meselaCanim yeme işi kalabalıkta zor olur senin böyle olman karışık yemen normal hem bebek hasta hem ev kalabalık . Sen mümkün olduğunca ekmek yerine ceviz kuruyemiş yemeye çalış. Su içmeyi ihmal etme. Bebeğe bakacağım de odada kafa dinle. Diğer çocuğun kaç yaşında.Allah yardimcin olsun şekerim
Sen emziriyorsun bunlar kilo olmaz sana. Hatta az bile yemissin ayakta durman iyi.Canını sıkma. Yine iyi duruyorsun . sen yoğurt ye bol bol peynir ye ihtiyacin var senin. bir de biraz rahatlamak için rezene ile anason iyi geliyordu bana. Doğumdan sonra stresli zamanlar oluyor mahvediyordu beni. Bunlar iyi geldi.Ben İstanbul’da canımm onlar denizli de
Ay bu gün mesela
Sabah 2 dilim tbe ekmek ile tost yedim
Ara 3 kare çikolata
Yarım paket eti form bisküvi
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
Yarımtabak kabak 4 yk bulgur yedim