Karatay Günlüğüm

cnm inş daha iyileri karşısına çıkar da huzurunuz tam olur. iyi yapmışsın konuşmakla.

Kizlar Hepinize merhabalar
Kücük kizim bütün gece kustu.anaokuluna gidemedi evde.bugün spor yok gibi görünüyor. Uykusuzum o uyursa bende uyurum belki
Herkese huzurlu saglikli bir gün olsun

çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş.

Kızlar günaydın,
Karatay konusunda ben kadını takdir ediyorum. Karatay diyeti her zaman tecihim olur . diğer diyetlerde de kilo verdim ama almak çok kolay oluyor. Karatay sevdiğim yiyeceklerle dolu olduğu için tercihim her zaman bu diyet.

Sabah kahvaltı
2.haşlanmış yumurta
2 zeytin
Tulum peyniri
3 ceviz
1 cennet hurmasi

bugün menüm

sabah
2 küçük dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe

öğlen
1 tane sarma
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt

ara
1 armut

ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe

akşam
annemdeyim ve geç gideceğim. yemem sanırım

Bir sonraki sefer şunu demeyi deneyin: "bu işe daha iyi bir iş bulana kadar sabretmeye çalış. boş vakitlerinde de sağa sola başvuru yaparsın. birilerine haber ederiz onlar da iş olunca haber verirler. Başka fabrikaların işlerini takip ederiz. Kurtulursun illaki. Sen de gereğinden fazla yoruluyorsun farkındayım." vb.

Afiyet olsun canım

Çok az canım akşam acıkırsın ye birşeyler nuhakkak

Bu Arada oğluma antibiyotik başladık kızlar üst üste geldi herşey ya
Canim bebek küçük antibiyotik i kullan 3 günde rahatlar Allah in izniyle. Sadece bebeğe bak sen kimseye bakma. Emziriyorsan bolca emzir su 'dan yoksun bırakma .Sen bunları biliyorsun zaten ama bazen unutuyoruz sadece hatırlatmak istedim.

Çok sağol canımm inş unutmayayım suyu bolca içsin
Kıyamıyourum küçücük yavrum
ama bu gün saçma sapan yedim canım sıkılıyor düzenimde Yok ya üzülüyorum hayırlıca bir düzene girebilse idim

Canım bunlar nerde oturuyor da bu kadar uzun kaldılar.

Canim yeme işi kalabalıkta zor olur senin böyle olman karışık yemen normal hem bebek hasta hem ev kalabalık . Sen mümkün olduğunca ekmek yerine ceviz kuruyemiş yemeye çalış. Su içmeyi ihmal etme. Bebeğe bakacağım de odada kafa dinle. Diğer çocuğun kaç yaşında.Allah yardimcin olsun şekerim

Afiyet olsun. Akşam acikirsan yoğurt yiyebilirsin. Ya da süt icebilirsin.

Canım bunlar nerde oturuyor da bu kadar uzun kaldılar.
Ben İstanbul’da canımm onlar denizli de
Ay bu gün mesela
Sabah 2 dilim tbe ekmek ile tost yedim
Ara 3 kare çikolata
Yarım paket eti form bisküvi
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
Yarımtabak kabak 4 yk bulgur yedim

Sen emziriyorsun bunlar kilo olmaz sana. Hatta az bile yemissin ayakta durman iyi.Canını sıkma. Yine iyi duruyorsun . sen yoğurt ye bol bol peynir ye ihtiyacin var senin. bir de biraz rahatlamak için rezene ile anason iyi geliyordu bana. Doğumdan sonra stresli zamanlar oluyor mahvediyordu beni. Bunlar iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…