Karatay Günlüğüm

İyi canımm göremeyince ne oldu dedim ekside gelmiş çok çok az kaldı hedefine maşallah

saol cnm. çok şükür az kaldı. çünkü ben de bir sıkılma var. bitse de kurtulsam. ha dikkat ederim yediğime içtiğime ama diyet olmaz adı o zaman daha iyi olur.

Günaydın kızlar oğlum hasta çok Yorgunum

ay çok geçmiş olsun cnm. nazar mı var ne?? bir kız yaralandı bir oğlan hasta. Rabbim beterinden korusun inş.
senin misafirler yardımcı oluyorlar mı?? yemeğe, temizliğe, çocuk bakımına ??

acaba neti mi bitti. yoksa illa gelirdi asya_01

menüm
sabah
küçücük 2 dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça

ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu

öğlen
5 kaşık karnabahar yemeği
yarım domat-1 salat

ara
1 elma

ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu

akşam
yemem sanırım.

NAÇİZANE FİKİRLERİM

Nescafe yerine filtre kahveyi içmeye alış. nescafe işlenmiş bir ürün. vücutta daha çok su tutuyor ve vücuda yarar sağlamak yerine zarar veriyor.

Ekmek seni iki saat sonra acıktırır. çünkü vücudundaki insülini çabuk yükseltip çabuk düşürür bu da aaç olmadan açlık hissetmene sebebp olur.

peynir zeytin gayet sağlıklı yiyecekler. bunları ölçüyle değil, bolca yemelisin.

dut kurusunu da kilo verme aşamasındayken yemesen daha çabuk etki eder kilo vermene. ama çok istiyorsan sabah kahvaltıda tüketebilirdin. Elma da aynı şekilde.
Meyve şekerleri sabah öğününde tüketildiğinde metabolizmanın bu saatlerde hızlı olması sebebiyle daha çabuk öğütülür ve vücuda yağ yapma oranı daha azdır. ama öğleden sonra ve akşam saatlerinde yenilen meyve, metabolizma yavaşladığı için meyvenin verdiği enerjiyi karaciğer yakamaz ve daha sonra kullanmak üzere YAĞ olarak "göbek-kalça-basen" gibi yerlerde çoğunluk olmak üzere depolar.

en önemli öğünler sabah ve akşam öğünleridir. Asla öğün atlamamalısın. Akşam proteinli ve lifli yiyecekleri tüketsen iyi olur. en geç 20:00ye kadar yemeğini bitirip sonrasında atıştırma yapmamalısın.

Ay sorma canım hırıltılı öksürük filan buhar verdik hastanede de yarın tekrar gideceğiz kontrole bakalım
Evdekiler yemek yapmıyır ben yapıyorum ama bu ara topluyorlar çünkü çocuklar bırakmıyor

Canım dut kurusu çok kalaorilş diye okumuştum bir bildiğin mi var o yüzden mi yiyorsun

Herkese merhaba
.Bugün itibariyle diyete basladim insaallah
.sizinle burda devam ederim.
Kilo bildirimini ne gün yapiyorsunuz??
Menüleri aksamlari toplu bildiririm
Yürüyüsümü de yaptim
Hadi bakalım kaçak göçek olmadan devam edersin inşalalh
Pazartesi tartı günümüz canım birde birbirimizin menülerini yorumlasak detaylı güzel olacak canım

Anladin canım. Karbonhidrat gerçekten bende bağımlılık yaptı. Ekmek ten vazgecemiyorum. Nasıl birakacaksam bir istek bir güç olsa hemen olacakta. Sanırım bu sefer yapacağım. Bırakacağım. Ama akşam yemeğinde yine pilav yedim . meyve de . en azından sabah a ceksem meyve yi belki daha iyi olur.
Günaydın kızlar oğlum hasta çok Yorgunum
Canim çok geçmiş olsun. Sen misafiri filan boşver ne bulursa onu Yesinler nereyi bulursa orda otursunlar zaten misafir saatlik olur aylık değil. Ne kadar oldu bebeğin. Allah sıra versin benim oğlan da öksürüyor. Allah kerim inşallah geçer.

Kızlar hayırlı aksamlar herkese. Kızlar baya sıkıntılı günler geçiriyorum. Bunalım yaşıyorum resmen. Eşim ise başladı 30 gün elimizdekiyle idare edicez faturalar üst üste. Hadi onları düşünme asya ise başladı çok şukur diyorum.ise adapte olamadı bir kaç gün oldu eve gelince bana catiyor surat kırk karış. Ne cilem varmış yaa. Serbest meslek ti şimdi sigortası yatıyor düzenli is fabrika işi. İş ağır diyor tamam ama senin yaptığın işte mevsim lik is perişan oluyoruz diyorum. Bilmiyorum kızlar sudan çıkmış balık gibiyim

Rabbim sabir versin. Ne yapacaksın yeni bir ortama girmek zor alışmak zaman alır . bazen duymazdan gelmek gerekiyor ama herşeyi de biz kadinlar çekiyoruz.

Oğlum 8.5 aylık canım hayırlıca bir toplasa diş çıkarıyor hasta Demir şurubu filan hepsi üst üste geldi

Rabbim kolaylık versin canımm kolay değil her türlü zor

Allah yardim etsin canim. Hersey iyiye gider insaallah. Bu zaman da düzenli bir iş olmasi cok önemli.Hayat sartlari cok zor

Rabbim ferahlik kolaylik versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…