- 9 Ocak 2012
- 14.784
- 28.319
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.521
İyi canımm göremeyince ne oldu dedim ekside gelmiş çok çok az kaldı hedefine maşallah
Günaydın kızlar oğlum hasta çok Yorgunum
asya_01 canımm gelmedin
Herkese merhaba
.Bugün itibariyle diyete basladim insaallah
.sizinle burda devam ederim.
Kilo bildirimini ne gün yapiyorsunuz??
Menüleri aksamlari toplu bildiririm
Yürüyüsümü de yaptim
Pazartesi canim kilo bildirimiHerkese merhaba
Yürüyüsümü de yaptim
Çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar oğlum hasta çok Yorgunum
menüm
sabah
küçücük 2 dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
öğlen
5 kaşık karnabahar yemeği
yarım domat-1 salat
ara
1 elma
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
akşam
yemem sanırım.
Ay sorma canım hırıltılı öksürük filan buhar verdik hastanede de yarın tekrar gideceğiz kontrole bakalımsaol cnm. çok şükür az kaldı. çünkü ben de bir sıkılma var. bitse de kurtulsam. ha dikkat ederim yediğime içtiğime ama diyet olmaz adı o zaman daha iyi olur.
ay çok geçmiş olsun cnm. nazar mı var ne?? bir kız yaralandı bir oğlan hasta. Rabbim beterinden korusun inş.
senin misafirler yardımcı oluyorlar mı?? yemeğe, temizliğe, çocuk bakımına ??
acaba neti mi bitti. yoksa illa gelirdiasya_01
Canım dut kurusu çok kalaorilş diye okumuştum bir bildiğin mi var o yüzden mi yiyorsunmenüm
sabah
küçücük 2 dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
öğlen
5 kaşık karnabahar yemeği
yarım domat-1 salat
ara
1 elma
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
akşam
yemem sanırım.
Hadi bakalım kaçak göçek olmadan devam edersin inşalalhHerkese merhaba
Yürüyüsümü de yaptim
Sağol canımÇok geçmiş olsun.
Anladin canım. Karbonhidrat gerçekten bende bağımlılık yaptı. Ekmek ten vazgecemiyorum. Nasıl birakacaksam bir istek bir güç olsa hemen olacakta. Sanırım bu sefer yapacağım. Bırakacağım. Ama akşam yemeğinde yine pilav yedim . meyve de . en azından sabah a ceksem meyve yi belki daha iyi olur.tavuk şnitzel, yapay bir sürü şey barındırıyor. yani sağlık açısından hormonal bozukluğa sebep olacak bir sürü şey içeriyor.
karatayda; paketlenmiş ürün, market tavuğu, ısıl işlem görmüş herhangi bir et türevi, galeta unu gibi şeylerin hepsi yasak.
Yasak sebebi de vücut hormonlarını bozması. hormonlar gerektiği gibi çalışmayınca komple alt üst oluyoruz. sadece kiloda değil, tüm vücut fonksiyonları şaşırıyor. kısacası KANSEROJEN diyeyim de basite indirgeyeyim. :)
yemek saatlerim
10:00-10:30 gibi kahvaltı.
16:00-17:00 gibi yarım litrelik su şişesiyle ayran. içine toz zencefil ve zerdeçal karıştırıyorum.
19:00-20:00 arası akşam yemeği
arada canım istedikçe kahve/soda/ayran serbest.
ve Bol su.
yemeklerdeki amaç
1-bol lif-bol protein
2-hiç karbonhidrat (her yiyecekte bir miktar karbonhidrat vardır. ihtiyacımız olan karbonhidratı sağlıklı yiyeceklerden almalıyız. örneğin çiğ havuçta sağlıklı karbonhidrat vardır ve serbesttir, yiyebiliriz. ama havuç pişirilince vücutta parçalanması zor zararlı karbonhidrata dönüşüyor. tüketilmemeli)
Karatayın kitabını okursanız daha net anlaşılır :)
Canim çok geçmiş olsun. Sen misafiri filan boşver ne bulursa onu Yesinler nereyi bulursa orda otursunlar zaten misafir saatlik olur aylık değil. Ne kadar oldu bebeğin. Allah sıra versin benim oğlan da öksürüyor. Allah kerim inşallah geçer.Günaydın kızlar oğlum hasta çok Yorgunum
Rabbim sabir versin. Ne yapacaksın yeni bir ortama girmek zor alışmak zaman alır . bazen duymazdan gelmek gerekiyor ama herşeyi de biz kadinlar çekiyoruz.Kızlar hayırlı aksamlar herkese. Kızlar baya sıkıntılı günler geçiriyorum. Bunalım yaşıyorum resmen. Eşim ise başladı 30 gün elimizdekiyle idare edicez faturalar üst üste. Hadi onları düşünme asya ise başladı çok şukur diyorum.ise adapte olamadı bir kaç gün oldu eve gelince bana catiyor surat kırk karış. Ne cilem varmış yaa. Serbest meslek ti şimdi sigortası yatıyor düzenli is fabrika işi. İş ağır diyor tamam ama senin yaptığın işte mevsim lik is perişan oluyoruz diyorum. Bilmiyorum kızlar sudan çıkmış balık gibiyim
Oğlum 8.5 aylık canım hayırlıca bir toplasa diş çıkarıyor hasta Demir şurubu filan hepsi üst üste geldiAnladin canım. Karbonhidrat gerçekten bende bağımlılık yaptı. Ekmek ten vazgecemiyorum. Nasıl birakacaksam bir istek bir güç olsa hemen olacakta. Sanırım bu sefer yapacağım. Bırakacağım. Ama akşam yemeğinde yine pilav yedim . meyve de . en azından sabah a ceksem meyve yi belki daha iyi olur.
Canim çok geçmiş olsun. Sen misafiri filan boşver ne bulursa onu Yesinler nereyi bulursa orda otursunlar zaten misafir saatlik olur aylık değil. Ne kadar oldu bebeğin. Allah sıra versin benim oğlan da öksürüyor. Allah kerim inşallah geçer.
Rabbim kolaylık versin canımm kolay değil her türlü zorKızlar hayırlı aksamlar herkese. Kızlar baya sıkıntılı günler geçiriyorum. Bunalım yaşıyorum resmen. Eşim ise başladı 30 gün elimizdekiyle idare edicez faturalar üst üste. Hadi onları düşünme asya ise başladı çok şukur diyorum.ise adapte olamadı bir kaç gün oldu eve gelince bana catiyor surat kırk karış. Ne cilem varmış yaa. Serbest meslek ti şimdi sigortası yatıyor düzenli is fabrika işi. İş ağır diyor tamam ama senin yaptığın işte mevsim lik is perişan oluyoruz diyorum. Bilmiyorum kızlar sudan çıkmış balık gibiyim
Allah yardim etsin canim. Hersey iyiye gider insaallah. Bu zaman da düzenli bir iş olmasi cok önemli.Hayat sartlari cok zorKızlar hayırlı aksamlar herkese. Kızlar baya sıkıntılı günler geçiriyorum. Bunalım yaşıyorum resmen. Eşim ise başladı 30 gün elimizdekiyle idare edicez faturalar üst üste. Hadi onları düşünme asya ise başladı çok şukur diyorum.ise adapte olamadı bir kaç gün oldu eve gelince bana catiyor surat kırk karış. Ne cilem varmış yaa. Serbest meslek ti şimdi sigortası yatıyor düzenli is fabrika işi. İş ağır diyor tamam ama senin yaptığın işte mevsim lik is perişan oluyoruz diyorum. Bilmiyorum kızlar sudan çıkmış balık gibiyim
Pilav yerine 5 kaşık haşlama et yese idinAra öğün
1 elma
Akşam yediklerim.
3 kasik pilav
2 kasik haslama et
1 cennet hurmasi.
Rabbim ferahlik kolaylik versin canımKızlar hayırlı aksamlar herkese. Kızlar baya sıkıntılı günler geçiriyorum. Bunalım yaşıyorum resmen. Eşim ise başladı 30 gün elimizdekiyle idare edicez faturalar üst üste. Hadi onları düşünme asya ise başladı çok şukur diyorum.ise adapte olamadı bir kaç gün oldu eve gelince bana catiyor surat kırk karış. Ne cilem varmış yaa. Serbest meslek ti şimdi sigortası yatıyor düzenli is fabrika işi. İş ağır diyor tamam ama senin yaptığın işte mevsim lik is perişan oluyoruz diyorum. Bilmiyorum kızlar sudan çıkmış balık gibiyim