saol cnm önerilerin için. aslında bunu gülbeciğimde demişti. ama ben karatay yapamıyorum. bana pek uygun değil. sabah çok erken güne başlıyorum. 2 öğün asla yapamam. kuruyemiş sevmiyorum midemi bulandırıyor. annem küçüklükten beri çok çok az yağ kullanır. o yüzden yağlı ürünlerde yiyemiyorum rahatsızlanıyorum. vücudumu ve kendimi çözdüm kısmen. bana en çok az az sık sık yemek yarıyor. hatta ben her şeyden yiyorum. bu süreçte tatlı da yedim ekmek de yedim pilav da yedim reçel de yedim.
ha işte nescafe de bırakamıyorum. bağımlılık değil de hafta içi hep işteyim zaman geçmiyor bir şeyler tüketmeden. sütlü nescafe yapabilsem içerim onu. çünkü bir onu içebiliyorum bir de ikisi biraradayı. işte bu zamana kadar yani 2,5 ayda yaklaşık olarak 12 kilo verdim. kaldı hedefim 2,5 kilo falan.
bir de benim kardeşim dr., karataydan nefret ediyor
hocaları da öyle. Türkiyenin en iyi üniversitesinin profları diyorlarmış ki onun yüzünden anomali bebekler arttı o kadar insanın kanına giriyor diye. ben de motivem artsın diye takıldım buraya saolsun gülbe de tereddütsüz kabul etti. durum bundan ibaret işte. ne çok konuştum
akşam da yemek bana kilo verdirmiyor. o yüzden 16 gibi kapatıyorum.
ay sen anlattıkça bileniyorum ya. Allah sana sabır güç kuvvet versin cnm. minnoşlarına da sağlık
cnm benim en büyük sorunum şekerli gıdalar. yani ben çok yemek yemem, ekmek çok yemem, hamur işi de sevmem. ama gel gelelim tatlı da sıkıntılıyım. çok severim
kalorisine baktım 51 kalori diyor yediğim kadarına. kahve de 25 kalori. toplamda 76 kalori. zaten gün içindeki toplam kalorim 700-800 de kalıyor. o yüzden yiyorum cnm tatı ihtiyacımı bastırıyorum. bir de kilo vermemi etkilemedi ben de devam ediyorum
yani bu zamanda özel sektörde harika işim var diyen bulamazsın ki. mesela ben 2,5 yıl çalıştım her gün ağladım nerdeyse. ama mecburdum yani. kaldı ki bekardım. ama eşinin bakmakla yükümlü oldu çocuğu ve eşi var mecbur çalışacak. ben atandım kurtuldum darısı da eşine inş. ama yapacak bir şey yok. mesela benim eşim de ciddi fazla çalışıyor aşırı yani. nerdeyse 7/24. o da sıkıntı. bunların hiç ortası yok mu ya anlamadım gitti. ama sen eşine güzel güzel çalışmak zorunda olduğunu kimseye muhtaç olmak istemediğini daha iyisi karşısına gelirse ayrılabileceğini falan anlat
hadi geçmiş olsun cnm. ıhlamur benim boğazıma çok iyi geliyor. bir de gece yatarken bağlıyorum boğazımı. kapalıyım o nedenle işe giderken de bağlıyorum ağrım fazla olursa belli olmuyor eşarptan