Karatay Diyeti! Sende Katil sende zayifla!

Merhaba arkadaslar
Diyete devam
Tartilamiyorum cunku tartim bozuldu :KK70:
Persembe aksami Zumbaya basliyorum :KK59:
Dun sabah yine karatay kahvalti tabagiyla kahvaltimi yaptim: iki tane haslanmis yumurta, peynir zeytin domates
aksam yagsiz tavuk yedim
bu sabah calistigim icin ve mesai yapacagim icin
iki dilim kepekli ekmegin arasina tavuk gogusu füme yedim
az once yarim avuc ceviz yedim ve su iciyorum
aksam yemege cikacam, yemekte izgara et yemegi dusunuyorum yanina bol salata ve ayran
Merhaba canım benimde tartının pili bitti tartilamıyom dışarıya cıkınca alacam inş:KK64:akşama ne yapsam diye düşünmeye başladım :KK58:

Ben Karayayla birlikte 15 kilo verdim şuan hamileyim ve kontrollü kilo alıyorum kesinlikle başlayın kızlar bi zaman sonra yaşam biçimi oluyor çok etkili kilo verme yöntemi tavsiye ederim hepinize şimdiden bol eksiler 🥰
Yaaa 15 kiloyu ne kadar sürede verdiniz acaba 🤗 Tebrik ederim bu arada

Sabah 2 yumurta haşlanmış 1 sosis 3 4 tane patates kızartması (misafir olunca kaçtı biraz yoksa yemem :)) biraz tere 1 kk peynir 4 zeytin 3 4 dilimde domates

Kizlar, listeyi yarin aksam guncelleyecem. Nasil gidiyor diyet?
Ben bu sabah ik haslanmis yumurta ve iki tane ceviz yedim.
Bu aksam is toplantim var, disardan soyleyecez, buyuk ihtimal ton balikli salata alirim.

Sabah peynir zeytin ceviz fıstık salatalık domates omlet yanina süt akşama mantar sote yanina çorba salata yapmayı düşünüyom

Kizlar, listeyi yarin aksam guncelleyecem. Nasil gidiyor diyet?
Ben bu sabah ik haslanmis yumurta ve iki tane ceviz yedim.
Bu aksam is toplantim var, disardan soyleyecez, buyuk ihtimal ton balikli salata alirim.
Şimdilik iyi gidiyor birazda olsa hafifledigimi hissediyom canım senin nasil gidiyor

merhabalar hanimlar bende katilmak istiyorum iki gundur ekmek tatli falan yemedim 66.5 tim 65.4 olmusum boy 1.58 hedefim 55 kilo

Kızlar hepinize merhaba bn de araştırdım karatay diyetini youtube de vıdeo izledim yorumları okudum bana mantıklı geldi yarın bnde başlıcam inşallah yarın olmazsa bile pazartesi muhakak baslıcam

Kızlar hepinize merhaba bn de araştırdım karatay diyetini youtube de vıdeo izledim yorumları okudum bana mantıklı geldi yarın bnde başlıcam inşallah yarın olmazsa bile pazartesi muhakak baslıcam
Merhaba hoşgeldin aramıza düzenli yaptiktan sonra faydasını görecegimizi inanıyorum gidecek o kilolar inş💃

X