Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka yapacağım amaa şu an değil.Bir defa köy elması gelmişti, yaparım diye düşünmüştüm, kısmet olmadı. Nasıl olsa Karatay kitabım elimde yaparım. Ama bal işi ne olacak, balsız olmuyor mu?
..........
Eki Görüntüle 935597
oluyor canım ballı 3-4 ayd balsız 7-8 ayda oluyor benim evde organik azdı onun için ballı yaptım ki evdeki bitene kadar yetişsin diye yetiştide...Ankara'ya gelirsen ben veririm sana
Keske Avusturalya da olsaydim hem su an da sicaktan yaniyor hem de binlerce Turk aile var.Ben acikliyabilecegim kadariyla uzay mekigine konup hic bilinmeyen belkide terk edilmis bir galaxideyim.Yasadigim yerin bana hissettirdikleri budur maalesef.Ne yazikki gordugum alistigim hayata taban tabana zit.Bazen kader belkide yasadiklarini degistirememekmis.Insaallah bundan sonrasi daha iyi olur.
Şimdi de Lahana diyeti mi be Kediii? Ama sen neden böyle kendine eziyet ediyorsun fazla kilon olmadı halde ve sağlıklı olduğun halde. Bırak o limon kadarcık göbeğin de seninle kalsın belki bağırsaklarındır onlarLahanalı bir tarif vardı zayıflatan ve tabii yararlı olan, nasıl yapılıyordu?![]()
Canan Abla o kadar merak ettim ki bu yaşadığın gizemli yeri??Keske Avusturalya da olsaydim hem su an da sicaktan yaniyor hem de binlerce Turk aile var.Ben acikliyabilecegim kadariyla uzay mekigine konup hic bilinmeyen belkide terk edilmis bir galaxideyim.Yasadigim yerin bana hissettirdikleri budur maalesef.Ne yazikki gordugum alistigim hayata taban tabana zit.Bazen kader belkide yasadiklarini degistirememekmis.Insaallah bundan sonrasi daha iyi olur.
Şimdi de Lahana diyeti mi be Kediii? Ama sen neden böyle kendine eziyet ediyorsun fazla kilon olmadı halde ve sağlıklı olduğun halde. Bırak o limon kadarcık göbeğin de seninle kalsın belki bağırsaklarındır onlar![]()
Canan Abla o kadar merak ettim ki bu yaşadığın gizemli yeri??Neresi olabilir ki hem seni bu kadar uzak hem de yalnız hissettiren. :44:
Yok ben detoks yapmayacağım, annem için sordum. Bende arada yaparım diye, öyle birkaç gün arka arkaya değil tabi, sadece birgün. Hem göbek limon kadar değil, küçük kavun kadar.Bu aralar bağırsaklarım maşallah iyi çalışıyorlar.
senin 46 kg da kavun kadarsa benimki 20 kg fazlası ramazan davulu kadardır![]()
aynen bende merak ettim ama fazlada soramıyorum,
Canan Abla o kadar merak ettim ki bu yaşadığın gizemli yeri??Neresi olabilir ki hem seni bu kadar uzak hem de yalnız hissettiren. :44:
eski komşum 10 sene önce taşındı oraya, annesi hastaymış Ankara'daymış yani burada gidince topiğe girecek
dediğim yere girdinmi faceden
orada bir bayan var bir siera ismi çeşit çeşit peynirler yapıyor onun sitesinede girebilirsin
bende peyniri 1 aydır o siteden öğrendiklerimle yapmaya çalışıyorum
yazın salça, sucuk ta yaptım
ballıyı yerken diğeri 7-8 ayda olsu acelesi yok,,,,sirkelere fazla su konmadığı için çok keskin oluyor organik sirkeyi kapağıyla bir ölçü koyarken bundan yarım ölçü koyuyorum bereketlide, eve gelenlere vereceğim, gittiğim yerlere götüreceğim çok oldu,
Canlarimmm sizler hicbiriniz eksik olmayin bence bir mahsuru yok ama esimin konumundan dolayi buraya girebilmem bile benim icin buyuk bir lux buyuk bir olaganustuluk.Ne olur bana darilmayin olur mu sizler herbiriniz tek tek rabbimin bana bir lutfusunuz bunu unutmayin.
Canlarimmm sizler hicbiriniz eksik olmayin bence bir mahsuru yok ama esimin konumundan dolayi buraya girebilmem bile benim icin buyuk bir lux buyuk bir olaganustuluk.Ne olur bana darilmayin olur mu sizler herbiriniz tek tek rabbimin bana bir lutfusunuz bunu unutmayin.
baktım ablacım çok güzel paylaşımlar var.yalnız oraya bakmadan önce google dan peynir nasıl yapılır diye bakayım dedim demz olaydım
aynı bayanın tereyAĞ yapımıyla ilgili videosunu da görmüştüm.ayran ile yapıyr.beyse bnda bi şey yok da ne olmuş şu youyube a altı üstü peynir nasıl yapılır diye girdim çok pis şeyler var sağda solda.
bu youtube un kafasına saksı düşmüş olmalı...iğrenççç
Ben bugün ne aldım bilin bakalım.![]()
Ben bugün ne aldım bilin bakalım.![]()