• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

..........
$1469859_10151883530533387_1837787249_n[1].webp

Keske Avusturalya da olsaydim hem su an da sicaktan yaniyor hem de binlerce Turk aile var.Ben acikliyabilecegim kadariyla uzay mekigine konup hic bilinmeyen belkide terk edilmis bir galaxideyim.Yasadigim yerin bana hissettirdikleri budur maalesef.Ne yazikki gordugum alistigim hayata taban tabana zit.Bazen kader belkide yasadiklarini degistirememekmis.Insaallah bundan sonrasi daha iyi olur.

Mutlaka yapacağım amaa şu an değil. :1: Bir defa köy elması gelmişti, yaparım diye düşünmüştüm, kısmet olmadı. Nasıl olsa Karatay kitabım elimde yaparım. Ama bal işi ne olacak, balsız olmuyor mu?

oluyor canım ballı 3-4 ayd balsız 7-8 ayda oluyor benim evde organik azdı onun için ballı yaptım ki evdeki bitene kadar yetişsin diye yetiştide...Ankara'ya gelirsen ben veririm sana

Keske Avusturalya da olsaydim hem su an da sicaktan yaniyor hem de binlerce Turk aile var.Ben acikliyabilecegim kadariyla uzay mekigine konup hic bilinmeyen belkide terk edilmis bir galaxideyim.Yasadigim yerin bana hissettirdikleri budur maalesef.Ne yazikki gordugum alistigim hayata taban tabana zit.Bazen kader belkide yasadiklarini degistirememekmis.Insaallah bundan sonrasi daha iyi olur.

sana bunları hissettiren yalnızlık tabikiii....bulunduğun yerde hiç türk ailesi olmaması ...ama çevre edinmişsin aynı dili-dini konuşmasanızda bir ortamın var hayırseversin çevreye katkıların çok, eşin ve çocukların yanında onlarla avunmaktan başka yapacak bişeyin yok, bırakıp gelemezsin ...allaha şükür sağlığın sıhhatin yerinde, kimseye muhtaç değilsin negatifliklerin karşısında pozitif düşünmezsek çıkmaza gireriz...pollyannacılık oynamktan başka çaremiz yok...bak ben aynı ülkede 3 aydır kızımı 5 aydır oğlumu göremiyorum...kader i değiştirmek elimizde olsaydı neler neler yapardık ama yok...

Lahanalı bir tarif vardı zayıflatan ve tabii yararlı olan, nasıl yapılıyordu? :1:
Şimdi de Lahana diyeti mi be Kediii? Ama sen neden böyle kendine eziyet ediyorsun fazla kilon olmadı halde ve sağlıklı olduğun halde. Bırak o limon kadarcık göbeğin de seninle kalsın belki bağırsaklarındır onlar :52::52::52:

Canan Abla o kadar merak ettim ki bu yaşadığın gizemli yeri?? :52::52: Neresi olabilir ki hem seni bu kadar uzak hem de yalnız hissettiren. :44:

Şimdi de Lahana diyeti mi be Kediii? Ama sen neden böyle kendine eziyet ediyorsun fazla kilon olmadı halde ve sağlıklı olduğun halde. Bırak o limon kadarcık göbeğin de seninle kalsın belki bağırsaklarındır onlar :52::52::52:

Yok ben detoks yapmayacağım, annem için sordum. Bende arada yaparım diye, öyle birkaç gün arka arkaya değil tabi, sadece birgün. Hem göbek limon kadar değil, küçük kavun kadar. :1: Bu aralar bağırsaklarım maşallah iyi çalışıyorlar.

Son düzenleme:
Yok ben detoks yapmayacağım, annem için sordum. Bende arada yaparım diye, öyle birkaç gün arka arkaya değil tabi, sadece birgün. Hem göbek limon kadar değil, küçük kavun kadar. :1: Bu aralar bağırsaklarım maşallah iyi çalışıyorlar.

senin 46 kg da kavun kadarsa benimki 20 kg fazlası ramazan davulu kadardır:9::9::9:

senin 46 kg da kavun kadarsa benimki 20 kg fazlası ramazan davulu kadardır:9::9::9:

:9::9::9: Bu aralar biraz daha iyi, bağırsaklar çalışınca indi ama biraz fazla yesem yine çıkacak, tamamen kalıcı eritmek gerekiyor. Yaptığım sporlar işe yarıyor demekki, sabah tibetlerimi yaparken karın kaslarımı hissediyorum. :52: Ama üstte göbek yağı olunca onlar altta kalıyorlar. :31:

Canlarimmm sizler hicbiriniz eksik olmayin bence bir mahsuru yok ama esimin konumundan dolayi buraya girebilmem bile benim icin buyuk bir lux buyuk bir olaganustuluk.Ne olur bana darilmayin olur mu sizler herbiriniz tek tek rabbimin bana bir lutfusunuz bunu unutmayin.

eski komşum 10 sene önce taşındı oraya, annesi hastaymış Ankara'daymış yani burada gidince topiğe girecek

dediğim yere girdinmi faceden
orada bir bayan var bir siera ismi çeşit çeşit peynirler yapıyor onun sitesinede girebilirsin
bende peyniri 1 aydır o siteden öğrendiklerimle yapmaya çalışıyorum
yazın salça, sucuk ta yaptım
ballıyı yerken diğeri 7-8 ayda olsu acelesi yok,,,,sirkelere fazla su konmadığı için çok keskin oluyor organik sirkeyi kapağıyla bir ölçü koyarken bundan yarım ölçü koyuyorum bereketlide, eve gelenlere vereceğim, gittiğim yerlere götüreceğim çok oldu,

baktım ablacım çok güzel paylaşımlar var.yalnız oraya bakmadan önce google dan peynir nasıl yapılır diye bakayım dedim demz olaydım
aynı bayanın tereyAĞ yapımıyla ilgili videosunu da görmüştüm.ayran ile yapıyr.beyse bnda bi şey yok da ne olmuş şu youyube a altı üstü peynir nasıl yapılır diye girdim çok pis şeyler var sağda solda.
bu youtube un kafasına saksı düşmüş olmalı...iğrenççç

Canlarimmm sizler hicbiriniz eksik olmayin bence bir mahsuru yok ama esimin konumundan dolayi buraya girebilmem bile benim icin buyuk bir lux buyuk bir olaganustuluk.Ne olur bana darilmayin olur mu sizler herbiriniz tek tek rabbimin bana bir lutfusunuz bunu unutmayin.

canan ablacım aynene benim eşim de bi tuhaf beni yaptığım yoğurdu yemiyo
neymişl efendim market yoğurdu olcakmış..şöyle kalıp kalıp..
bi ara başında çok beklediğim yoğurtlarım da öyle oluydu.2 yoğurdu da koydum önüne tattırdım anlamadı benim yoğurda
market yoğurdu dedi.ama uğraşamıyrm ki başında 2 saat karıştır.kaşıkla dök karıştr buhar olsuyn ki süt katı olsun..
ama uğraşamam artık yani bebeğim var...

canım sana niye darılalım ki, hepimiz anlayışlı insanlarız, nedenini anlatmışsın zaten uygun olsa yazardın, senin duaların yeter bize

baktım ablacım çok güzel paylaşımlar var.yalnız oraya bakmadan önce google dan peynir nasıl yapılır diye bakayım dedim demz olaydım
aynı bayanın tereyAĞ yapımıyla ilgili videosunu da görmüştüm.ayran ile yapıyr.beyse bnda bi şey yok da ne olmuş şu youyube a altı üstü peynir nasıl yapılır diye girdim çok pis şeyler var sağda solda.
bu youtube un kafasına saksı düşmüş olmalı...iğrenççç

:9::9::9:
şimdi bende youtube de peynir yapan bir bayanı seyrettim peyniri yapı rendeledi içine çörek otu koyup kaldırdı ..ben çörek otunu süüznce ilave ediyorum herkes farklı yapıyor

Back
X