Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben az yiyerek zayıfladım ama sağlıksız olarak bayramda ablamı sağlıklı olarak 10 kg vermiş görünce bende hemen başladım 13 günde 4 kg verdim 55 kg dan 51 e düştüm....karatay süper....bu topikte çok güzel bilgiler veriliyor onlardan da yararlanıyorum sizede tavsiye ederim bize katılınEn Büyük KK

karatay gerçekten süper.. yaşasın karatay diyeti..de arkadaşım 13 günde 4 kilo nasıl verdin yav? bakıyorum kilon da çok değil, 100 kilo olsan anlıycam da 55 den 51 e nasıl düştün? bize de anlat hele?

karatay gerçekten süper.. yaşasın karatay diyeti..de arkadaşım 13 günde 4 kilo nasıl verdin yav? bakıyorum kilon da çok değil, 100 kilo olsan anlıycam da 55 den 51 e nasıl düştün? bize de anlat hele?

hoca sı iyi şekerim...ablası kim

gul3366...3.77En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:nazar::nazar::nazar::119:
hedef60busondiyet......2.55 :nazar::nazar:
gulhatun....2.14 :nazar:
ALPRMUS....2.08 :nazar:

ruweyDaa...1.26 :nazar:
ekin06...1.25:nazar:
gul0663...0:KK1:
kilo veren herkesi tebrik ediyorum süpersiniz

Hepiniz i cani gonulden tebrik ederim liste yayınlarken tepemde genel mudur vardi acele acele gizli gizli yaptim duygularimi yazamadim simdi yazayim....hepinizle gurur duydum hepinizde kilo verdiniz hemde cok fazla en az veren 1 kg ..ben veremiyorum ama kendim vermiş gibi mutlu oldum....darisi haftaya...

arkadaşlar hepimizi tebrik ediyorum:nazar : yorumları okudum çok mutlu oldum kilo verdiğimize vede sağlığımıza kavuşacağımıza ..birbirimize destek vererek bırakmadan devam edelim inşallah..Sağolsun CANAN hocamız sağolun gül hn destekleriniz için

Sırrı vereyim azimle devam ediyorum ve sabah 10da kahvalti yasaklar tabiki yok ve aksam yemegim aksam ustu 4 gibi ve ertesi sabah kahvaltisina kadar agzima bir lokma bile atmiyorum leptinim bOzulmasin diye ve bitki caylari limonlu su tüketiyorum...evet hocam sagolsun ve surekli hareket halindeyim gece 12 ye kadar

Cok tesekkurederiz ablam sayende, bizi karatayla tanistirdin ...ee birincilik odulum nedir acaba :)

arkadaşlar profiterol ü belki 30 yıldan beridir severek yerim.. vazgeçemediğim tek tatlıdır ilk defa bugün sadece oğluma aldım ve şu an yanımda yiyor ohhhhhhhhh çokta güzelmiş diyerek o bile canımı çektirmeye çalışıyor ama vazgeçmeyeceğim ve yenilmeyeceğim :):KK36:

arkadaşlar profiterol ü belki 30 yıldan beridir severek yerim.. vazgeçemediğim tek tatlıdır ilk defa bugün sadece oğluma aldım ve şu an yanımda yiyor ohhhhhhhhh çokta güzelmiş diyerek o bile canımı çektirmeye çalışıyor ama vazgeçmeyeceğim ve yenilmeyeceğim :):KK36:

arkadaşlar bende foruma yeni katıldım şu topik ne bi türlü anlayamadım....:)ayrıca 1 buçuk aydır karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum arada kaçamak var tabi 5 kilo verebildim bundan sonra hızlanır inşallah kilo verme süreci tavsiyelerinizi bekliyorummm...

yenilmek yok bunca sene yenildik yag bagladik artik ölmek var karataydan dönmek yok
:)

arkadaşlar bende foruma yeni katıldım şu topik ne bi türlü anlayamadım....:)ayrıca 1 buçuk aydır karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum arada kaçamak var tabi 5 kilo verebildim bundan sonra hızlanır inşallah kilo verme süreci tavsiyelerinizi bekliyorummm...
Hoş geldiniz...topik forumda acilan konularin her biri ...buradaki konuyu ben actim burasi bizim topigimiz oldu buraya girenler konuya katiliyorlar hepimizin topigi oluyor..baska yere girerseniz orasi ayri topik oluyor..bize uyarsaniz kacamak yapmaz kg veririsiniz buradan ayrilmayin uzaklasanlar kg alip geliyorlar birlikten kuvvet dogar...

Dün sabah 9:00 da KK yaptım(1 haşlanmış yumurta 1 muz). Öğlen 13:30 sadece 3-4 adet ızgara hamsi yedim. Akşam 17:00 de 2 büyük kase etli sebzeli pazı çorbası içtim. Ama akşam kaçamağım var o nedenle 2 tane form çay içtim ceza olarak. Aralarda filtre kahve, yeşil çay su var.

ben az yiyerek zayıfladım ama sağlıksız olarak bayramda ablamı sağlıklı olarak 10 kg vermiş görünce bende hemen başladım 13 günde 4 kg verdim 55 kg dan 51 e düştüm....karatay süper....bu topikte çok güzel bilgiler veriliyor onlardan da yararlanıyorum sizede tavsiye ederim bize katılınEn Büyük KK

güzel bir diyet olduğuna eminim ama daha önce aylarca diyet yaptığım halde şimdi kendimde aynı özgüveni bulamıyorum bir başlasam gerisi gelecek ama başlayamıyorum bir türlü:KK43:((

X