Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sabah kkk
Oglen disarda yedik izgara kofte 3 4kasik bulgur pilavi piyaz salata ayran ve ufacik kibrit kutusunun 4 de1 buyuklugunde baklavacik

Aksam 1 saat yuruyus yemek yok

Bugun sabah kkkk
Oglen disardaydim lahana corbasi
Sade doner ayran

Ve ufacik tefecik iki ader kurabiyecik misafirlikteydim
Simdi yuruyuse cikiyorum
Aksam yemek yemiycem acikirsam sadece ayran icecegim

Umarim bu iki kacamagim bu hafta bana patlamaz moralimi bozmak istemiyorum

En Büyük TÜRKİYE sabah: 11 En Büyük KK

16 00 :terbiyeli köfte salata fındık badem ceviz

20 00 : 1 kase yoğurt içinde fındık ceviz badem

giyemediğim pantolonumun denedim giyebildim oleyyyyyyyyyyyyyy:KK36:

Gunaydin arkadaslar dun MARMARAY acilisiyla ugrastigim icin cok yogundum gece 2 de otele ancak geldim yazdiklarinizi okuyamadigim icin cevap yazamadim musait olunca yazacagim...dun sabah KKK.....aksam ...sabah kahvaltida yanima kucuk ligth yogurt bulup cevizle beraber almistim basima gelecekleri tahmin ettigim icin 8 deki yemege heyeti 10 da goturdum bayramdan dolayi yollar kapali mahvolduk...baktim gecikiyoruz 8,30 da onlari yedim millet 12 ye kadar yemek yedi ben sade kahve ve limonlu suyla gecistirdim...

Günaydın herkese, dün tatil olunca evde çocuklarla ilgilenmekten giremedim , listeyi biraz önce gördüm.
çok güzel kilo vermişiz herkesi tebrik ederim. uzun zamandır 88li rakamları görmemiştim 90 dan aşağı inmek hayal gibiydi. Şimdi karatayla bunu başardım inşallah hep beraber devamını getiririz.
dünkü menüm:
sabah 11 KKK
akşam 17.30 2tane karnıyarık(patlıcanları közledim)
salata yoğurt

sıfır kaçamak:KK76:(komşum çok güzel kek ve kurabiye getirmiş)

Selamlar herkese
Ben de araniza katilmak ve karatay in onerileri ile zayiflamak istiyorum. Aslinda uzun zamandir baslamak istiyordum ama 5 aylik bir kizim var 6 aylik olmasini bekliyordum. Artik yavas yavas baslamaliyim. Bilmem gec mi kaldim araniza katilmak icin?

Yine de umitle bilgilerimi yaziyorum:

Rumuz: elifdem
Başlangıç tarihi:30/10/2013
Başlangıç kg:73
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:42
Spor: yuruyus
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 65 kg/ ikinci 55kg
Yüzdesi:

Bu arada evimde tarti yok, bu hafta alicam insallah. İlk baslarda kilo bildirimim aksayabilir. ama her gun mutlaka girip yediklerimi yazmayi planliyorum.cizelgemi de hafta sonu yaparim insallah.

Emzirdigim icin oglenleri bir porsiyon abartmadan meyve tuketecegim. Karatay o kadar saglikli ki sutumun kalitesinin bile artacagini dusunuyorum. Hizli kilo vermek degil amacim ayda bir iki kilo bana yetiyor. Bebegim hala anne sutu dusinda birsey yemiyor, diyet havasina giremiyorum bu nedenle.
Gul abla; ne dersin bu planla kilo verilir mi?

Son olarak bugun yediklerimi ve yemeyi planladiklarimi yazayim.:

Sabah kkk
Oglen bir kucuk elma, mandalina ve 3-4 tane ceviz
Aksam saat 18:00de: bulgurlu beyaz lahana yemegi, yesil mercimek salatasi(keten tohumu ve haslanmis kirmizi pancar ilavesi ile) kucuk bir kase yogurt
Aksam 20:00da bir bardak sut

Aksam bir saat yuruyus
Aralarda bol su, su ana kadar 1 lt tukettim.

İlk gunum, yediklerime ne dersiniz?

Son düzenleme:
Dünkü menüm,
10:00 KK Kahvaltısı yaptım
14:30 yarım nar ve 3-4 tane ceviz
18:00 ızgara dana söğüş, pırasa yemeği, bol salata söğüş
Cumhuriyet konserine gittik. Konserde çekirdek çitledim :KK17:

Bu arada evimde tarti yok, bu hafta alicam insallah. İlk baslarda kilo bildirimim aksayabilir. ama her gun mutlaka girip yediklerimi yazmayi planliyorum.cizelgemi de hafta sonu yaparim insallah.

Emzirdigim icin oglenleri bir porsiyon abartmadan meyve tuketecegim. Karatay o kadar saglikli ki sutumun kalitesinin bile artacagini dusunuyorum. Hizli kilo vermek degil amacim ayda bir iki kilo bana yetiyor. Bebegim hala anne sutu dusinda birsey yemiyor, diyet havasina giremiyorum bu nedenle.

Sabah kkk
Aksam saat 18:00de: bulgurlu beyaz lahana yemegi, yesil mercimek salatasi(keten tohumu ve haslanmis kirmizi pancar ilavesi ile) kucuk bir kase yogurt

Aksam bir saat yuruyus

hoşgeldiniz aramıza . benim de 10 aylık oğlum var tabii sizin bebiş kadar çok emmiyor artık ama bu beslenme şekliyle gerçekten süt artıyor. Bol bol da su içerseniz hiç bir sıkıntı olmaz zaten emzirirken de kalori harcayacaksınız.
bugünkü menüde öğlene süt ya da ayran ekleyebilirsiniz bence sütünüz azalmasın.
benim 11. günüm ve 3 kilo verdim hem de hiç zorlanmadan

hoşgeldiniz aramıza . benim de 10 aylık oğlum var tabii sizin bebiş kadar çok emmiyor artık ama bu beslenme şekliyle gerçekten süt artıyor. Bol bol da su içerseniz hiç bir sıkıntı olmaz zaten emzirirken de kalori harcayacaksınız.
bugünkü menüde öğlene süt ya da ayran ekleyebilirsiniz bence sütünüz azalmasın.
benim 11. günüm ve 3 kilo verdim hem de hiç zorlanmadan

CevAbiniz icin tesekkur ederim. Bugunluk oglen rezene papatya cayi ictim. Ama haklisiniz oglen meyvelerine ek olara donusumlu olarak sut ayran icilebilir
Siz buyutmussunuz masallah. Benim bir de 5 yasinda bir kizim var. İki prenses yuvarlanip gidiyoruz iste:))

CevAbiniz icin tesekkur ederim. Bugunluk oglen rezene papatya cayi ictim. Ama haklisiniz oglen meyvelerine ek olara donusumlu olarak sut ayran icilebilir
Siz buyutmussunuz masallah. Benim bir de 5 yasinda bir kizim var. İki prenses yuvarlanip gidiyoruz iste:))

Allah bağışlasın. Benim de 6 yaşında bir oğlum var bu yıl 1. sınıf uğraşıyoruz biz de. bu diyete başlamadan önce ' anne arkadaşların arasında en şişman sensin göbeğin kocaman' dedi :KK1::KK1::KK1: iki sezaryen sonucu gerçekten feci durumdayım ama inşallah inceleceğiz hep beraber.

Dün sabah 9:00 da KK yaptım(1 haşlanmış yumurta 1 muz). Öğlen 13:30 sadece 3-4 adet ızgara hamsi yedim. Akşam 17:00 de 2 büyük kase etli sebzeli pazı çorbası içtim. Ama akşam kaçamağım var o nedenle 2 tane form çay içtim ceza olarak. Aralarda filtre kahve, yeşil çay su var.

Canim aralari 5 saate cikarip aksam 7-8 arasi yersen acikmazsin..:)

güzel bir diyet olduğuna eminim ama daha önce aylarca diyet yaptığım halde şimdi kendimde aynı özgüveni bulamıyorum bir başlasam gerisi gelecek ama başlayamıyorum bir türlü:KK43:((
Canim bu diger diyetler gibi degil saglikli beslenme olarak dusun herseyi yiyorsun yan etki olarak zayifliyorsun :) boyle bir diyet varmi dunyada ...doyana kadar yiyorsun acikmiyorsun burayi devamli takip edersen eminim baslarsin

Sabah kkk
Oglen disarda yedik izgara kofte 3 4kasik bulgur pilavi piyaz salata ayran ve ufacik kibrit kutusunun 4 de1 buyuklugunde baklavacik

Aksam 1 saat yuruyus yemek yok

Bugun sabah kkkk
Oglen disardaydim lahana corbasi
Sade doner ayran

Ve ufacik tefecik iki ader kurabiyecik misafirlikteydim
Simdi yuruyuse cikiyorum
Aksam yemek yemiycem acikirsam sadece ayran icecegim

Umarim bu iki kacamagim bu hafta bana patlamaz moralimi bozmak istemiyorum

Ufacik tefecik diyoruz sonrada pisman oluyoruz :) kacamaklar kg verirken biraz gec vermenize neden olur bunu herkes bilir ...insulin direncini kirmak icin kacamak yapmamak lazim ben hic yapmadim ve 7,26 dan 5 e indirdim kitaptada 5 nrmal diyor..

En Büyük TÜRKİYE sabah: 11 En Büyük KK

16 00 :terbiyeli köfte salata fındık badem ceviz

20 00 : 1 kase yoğurt içinde fındık ceviz badem

giyemediğim pantolonumun denedim giyebildim oleyyyyyyyyyyyyyy:KK36:

Guzel gidiyorsunuz ve karsiliginida aliyorsunuz....tebrikler

Günaydın herkese, dün tatil olunca evde çocuklarla ilgilenmekten giremedim , listeyi biraz önce gördüm.
çok güzel kilo vermişiz herkesi tebrik ederim. uzun zamandır 88li rakamları görmemiştim 90 dan aşağı inmek hayal gibiydi. Şimdi karatayla bunu başardım inşallah hep beraber devamını getiririz.
dünkü menüm:
sabah 11 KKK
akşam 17.30 2tane karnıyarık(patlıcanları közledim)
salata yoğurt

sıfır kaçamak:KK76:(komşum çok güzel kek ve kurabiye getirmiş)

Bizde yakinda hayaldi gercek oldu diyecegiz....hep beraber sifir kacamaksiz gunlere

Selamlar herkese
Ben de araniza katilmak ve karatay in onerileri ile zayiflamak istiyorum. Aslinda uzun zamandir baslamak istiyordum ama 5 aylik bir kizim var 6 aylik olmasini bekliyordum. Artik yavas yavas baslamaliyim. Bilmem gec mi kaldim araniza katilmak icin?

Yine de umitle bilgilerimi yaziyorum:

Rumuz: elifdem
Başlangıç tarihi:30/10/2013
Başlangıç kg:73
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:42
Spor: yuruyus
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 65 kg/ ikinci 55kg
Yüzdesi:

Aramiza hosgeldiniz..bebeginiz hayirli olsun gule gule buyutun...zararin neresinden donsek kardir :) hamilelik kg lari cok cabuk gidiyor sanslisiniz

Dun aksam 5 kofte 500ml ayran

Sabah kkk kahvalti , 3-4 catal kavurma ve 1 trabzon hurma

Oglen disards gorevdeydim cig kofte lavassiz yesillikle 6 tane ve ayran

Aksama brokoli var yogurt corbasi var yogurt corbasini yiyemiyoru z dimi icinde hem un var hem pirinc var brokolinin yanina ayran icerim . Birde brokolinin icindeki havuclari yiyebiliyomuyuz

Sabah kkk

Aksam bir saat yuruyus

Canim meyvanin yaninda yogurt yersen ve bir porsiyon iyi olur...listemizde hedef6Obusondiyet var oda snin gibi ilk ay 10 kg verdi gunde 3 ogunle beslen aralari 5 saate ayarla aksamlarida abur cubur yeme hem saglikli beslenirsin hem bebek beslenir hem zayiflarsin emzirenler icin kitapta mayadan bahsediyordu sut artiriyormus onu okuyabilirsin...karatayda zayiflamayan yok sende zayiflarsin...yediklerin uygun canim afiyet olsun

Dun aksam 5 kofte 500ml ayran

Sabah kkk kahvalti , 3-4 catal kavurma ve 1 trabzon hurma

Oglen disards gorevdeydim cig kofte lavassiz yesillikle 6 tane ve ayran

Aksama brokoli var yogurt corbasi var yogurt corbasini yiyemiyoru z dimi icinde hem un var hem pirinc var brokolinin yanina ayran icerim . Birde brokolinin icindeki havuclari yiyebiliyomuyuz
Yogurt corbasini yarmayla yaparsan yiyebilirsin un koymana gerek yok yarma haslaninca kivam veriyor...havuc cig yeniliyor yemekte pisince yemiyorsun...GI yukseliyor

Sabah...kkk
Aksam...mercimek corba..somon...salata ve bir kibrit kutusu tahin helva

X