Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın herkese :KK42:
dünkü menüm
sabah 7.30 KKK

öğle 12.30: 1 tabak taze fasulye, salata yoğurt
hemen üstüne sütlü türk kahvesi azıcık kaju ( fazla mı olmuş)

akşam 18.00: 1 tabak tavuk sote, salata yoğurt
normalde tavuk soteyi pirinç pilavı ile birlikte yediğimde doymak bilmiyor bir tabak daha alıyordum. akşam 1 tabak tavukla( çok fazla da değildi) tıkandım En Büyük KKEn Büyük KK

Fazla degil bence yediklerin. Kurala doyana kadar yemek. Yasakli hic bisey yok sinucta yediklerin arasinda.

Benim dun aksam sutum coook azaldi, zor zapt ettik kizimizi. Neden oldu anlamadim. Ama ikindi vakti cok ac hissettim, aksam 6 da yiyecegim yemegi 5bucukta o da zor sabredip yedim.

Bugun ogken biraz daga doyurucu yicem bakalim

Birincimizi tebrik ediyoruz ... Gül ablacım marmaray hayırlı olsun.. Süper ablasın sen kardeşlerinin de sağlıklı yaşamasına katkın büyük.. Gerekten ne varsa karatay da var ... Kararlılıkla devam...

Günaydın herkese :KK42:
dünkü menüm
sabah 7.30 KKK

öğle 12.30: 1 tabak taze fasulye, salata yoğurt
hemen üstüne sütlü türk kahvesi azıcık kaju ( fazla mı olmuş)

akşam 18.00: 1 tabak tavuk sote, salata yoğurt
normalde tavuk soteyi pirinç pilavı ile birlikte yediğimde doymak bilmiyor bir tabak daha alıyordum. akşam 1 tabak tavukla( çok fazla da değildi) tıkandım En Büyük KKEn Büyük KK

Gunaydin
Menuler guzel...karatayda doyana kadar yenmesi gerektigi icin fazla olmamis...az yemek ve ac kalmak yok doyana kadar yenilecek ki beyne ac kaldi uyarisi gitmesin..uyari giderse leptin calismazmis ....birde tavuklara dikkat etmek gerekiyor köy tavugu olacak

Fazla degil bence yediklerin. Kurala doyana kadar yemek. Yasakli hic bisey yok sinucta yediklerin arasinda.

Benim dun aksam sutum coook azaldi, zor zapt ettik kizimizi. Neden oldu anlamadim. Ama ikindi vakti cok ac hissettim, aksam 6 da yiyecegim yemegi 5bucukta o da zor sabredip yedim.

Bugun ogken biraz daga doyurucu yicem bakalim[/QUOTE

4-5 ay daha ertelesen mi acaba, çünkü ek gıdaya geçtikten sonra bile 3-4 ay daha anne sütü daha baskın olmalı. benim sütüm azalmadı ama ben gündüz çalışıyorum sadece öğle arası gelebiliyorum o yüzden sütüm birikiyor. bebek de artık ek gıdalara alıştığı için aç kalmıyor.

Dün;

9:00 KK kahvaltısı
13:30 1 tabak etli pırasa yemeği
18:30 Bol balık, bol salata

Dün akşam eşim kendine ekmek almış yemekten önce bir geldi ki sıcak sıcak kokusu evi sardı çıtır çıtır :KK56: Yemekten önce ucundan azıcık kırpıttım :KK17:

Yemeğin üstüne çekirdek yedim yine ama çok geç değil 19:00 gibi felan. 20:00 den sonra :KK20:

Dün;

9:00 KK kahvaltısı
13:30 1 tabak etli pırasa yemeği
18:30 Bol balık, bol salata

Dün akşam eşim kendine ekmek almış yemekten önce bir geldi ki sıcak sıcak kokusu evi sardı çıtır çıtır :KK56: Yemekten önce ucundan azıcık kırpıttım :KK17:

Yemeğin üstüne çekirdek yedim yine ama çok geç değil 19:00 gibi felan. 20:00 den sonra :KK20:

Bu eşlere bi çözüm bulmak lazım bize biraz yardımcı olsalar daha kolay olacak işimiz. cıssslı:KK20::KK20: şeyler getirmeseler eve yaaa ekmek kokusuna bayılırım ama cısss

Yanımda çalışan hemşire arkadaşa anlattım karatayı dün akşam başlamış . gerçekten yemekten sonra hiç tatlı krizine girmemiş ve hiç acıkmamış hayretle herkese anlatıyordu. Yaşasın karatayyyy kardeşliği:nazar:

Yanımda çalışan hemşire arkadaşa anlattım karatayı dün akşam başlamış . gerçekten yemekten sonra hiç tatlı krizine girmemiş ve hiç acıkmamış hayretle herkese anlatıyordu. Yaşasın karatayyyy kardeşliği:nazar:

Ya bende mi bir problem var acaba? Geçtiğimiz Pazartesi öğleden sonra deli gibi gözüm döndü iştahımı dizginleyemedim. Akşam tatlı krizim tuttu. Ama ertesi günü geçti.

Ya bende mi bir problem var acaba? Geçtiğimiz Pazartesi öğleden sonra deli gibi gözüm döndü iştahımı dizginleyemedim. Akşam tatlı krizim tuttu. Ama ertesi günü geçti.

bu şekilde beslenmeye devam ettikçe insülin direnciniz kırılacak zaten amaç bu. O zamanda inşallah tatlı krizleri yaşamayacaksınız. ben de her yemekte bol karbonhidrat ve ekmet tüketiyordum yemekten 2 saat sonra tatlı krizine girip önüme gelen tatlıyı katlediyordum:KK4::KK4: ama bugün 12. günüm ve artık hiç tatlı krizim olmuyor.

Gunaydin
Menuler guzel...karatayda doyana kadar yenmesi gerektigi icin fazla olmamis...az yemek ve ac kalmak yok doyana kadar yenilecek ki beyne ac kaldi uyarisi gitmesin..uyari giderse leptin calismazmis ....birde tavuklara dikkat etmek gerekiyor köy tavugu olacak

aaa çok güzel bir leptin bilgisi!! bunu atlamışım ben çoook teşekkür ederim gül hanım. İnşallah şu köy tavuğu olayını halledebilirim. aslında çok güzel bir ilçede yaşıyorum bulmak çok kolay

hayırlı olsun topiğiniz ne güzel karataycılar gün geçtikce artıyor kolay gelsin hatunlar

bu şekilde beslenmeye devam ettikçe insülin direnciniz kırılacak zaten amaç bu. O zamanda inşallah tatlı krizleri yaşamayacaksınız. ben de her yemekte bol karbonhidrat ve ekmet tüketiyordum yemekten 2 saat sonra tatlı krizine girip önüme gelen tatlıyı katlediyordum:KK4::KK4: ama bugün 12. günüm ve artık hiç tatlı krizim olmuyor.

Aslında diyetten önce de ben ekmek çok tüketmezdim. Sadece kahvaltıda o da haftasonları daha çok. Max. günde 2-3 dilim o da esmer köy ekmeği. Evde hiç börek kek pasta yapmam. Yılda bir kez yufka böreği olursa olur. Tatlı çok nadir yılda bir tramisu, sütlaç, felan. Eşim sevmediği için pirinç pilavı 3-4 ayda bir tavuklu pişer. Ama kilo veremiyordum hiç. Hayatımızda hareket yok homeofis çalışmak, sürekli araba kullanmak, akşamları TV karşısında abur cubur yemek... Bilmiyorum nasıl çözüm bulacağız.

Aslında diyetten önce de ben ekmek çok tüketmezdim. Sadece kahvaltıda o da haftasonları daha çok. Max. günde 2-3 dilim o da esmer köy ekmeği. Evde hiç börek kek pasta yapmam. Yılda bir kez yufka böreği olursa olur. Tatlı çok nadir yılda bir tramisu, sütlaç, felan. Eşim sevmediği için pirinç pilavı 3-4 ayda bir tavuklu pişer. Ama kilo veremiyordum hiç. Hayatımızda hareket yok homeofis çalışmak, sürekli araba kullanmak, akşamları TV karşısında abur cubur yemek... Bilmiyorum nasıl çözüm bulacağız.

karatay hoca günlük yürüyüşü insülin direncimizi kırmak için öneriyor. yani hareketsizlik de insülin direncine yol açıyor , insülin direnci de sürekli aç hissetmemize ve tatlı krizlerine:18::18::18:

Pardon şimdi gördüm martta başlamışsınız. 7ayda süperrr tamamen hayatınız değişmiştir. tebrikler Kardelennn

Bugun ogken biraz daga doyurucu yicem bakalim
canım sen 3 en son 7-8 arası yeki acıkma bebeğin var...çok acıkırsan yoğurt ye gece leptinini engeller ama bebeğin :emir_bebek:ac kalmasından.. ıhamılellık kg ları cok cabuk verılıyor önemli olan hem ıyı beslenmek hem zayıflamak.. emzirmen bitene kadar 3 öğünle devam et sonra 2 ye inersin aralarda lımonlu ılık su iç .ben herkese hedef60busondiyeti örnek gösteriyorum..hem emziriyor hem zayıflıyor süper bir şekilde ilk ay 10 kg , 2.ay 8 kg derken 76 ya ındı pazartesi gunkı sayfalarda kg su su ankaç oldugu ve kaç kg oldugu yazıyor ıncelersen ıyı olur azmın artar canım

Birincimizi tebrik ediyoruz ... Gül ablacım marmaray hayırlı olsun.. Süper ablasın sen kardeşlerinin de sağlıklı yaşamasına katkın büyük.. Gerekten ne varsa karatay da var ... Kararlılıkla devam...

teşekkür ederim canım canımız cıktı ama sonunda MARMARAY açıldı...bakanların çoğu gitti afgan bakan kaldı oda 2 sınde gıdecek onu gonderdıkten sonra 3 unde bende eve döneceğim...:KK36:
ben herkesin idolüyüm topikteki arkadaşlar öyle yazıyorlar...senide ben baskalarına idol gösteriyorum kişilerin azmı artıyor sen bıran once ıstedıgın kg ya in de resımlerınıde yayınlayalım burada ..bayramdakılerı gosterınce kızkardeşlerim hemen başladılar bırısı 12 gunde 4 kg dıgerı 3 kg verdi...:KK52:

canım omega 3 alıyormusun......tatlı krizi omega 3 eksıklıgınden kaynaklanırmış

süpersinnnn :KK9: karataya alıştın başkalarınada tavsiyeye başladın bile ...zamanla tam karataycı olup kopamayacaksın tereddütlerin bitecek...:21:

X