Topigimize hosgeldiniz....supersiniz 10 gunde 4 kilo super ablanizi kutlamak lazim size nasil anlattiysa azim tavan yapmis:) sizede daha bol leptinli gunlerMerhaba topiğin hayirli olsunben karataya başlayalı 10 gun oluyor ablam 5 aydir yapiyormus cok guzel anlatimlarda bulundu ve ondaki degisimler cok hosuma gitti hem gorunum hem saglik acisindan sayesinde bende basladim ve hasimato hastasiyim ilac kullanıyorum bu 10 gun icerisinde cok azimle ilerledim ve 4 kilo verdim hic bir turlu kacamak yapmadim ...herkeze karatayli yasaminda basarilar ve bol leptinli gunler diliyorum.
Bugün 11.30 dayaptım akşam üstü 5 te yemek yedim ama acıkacağım derken bile acıktım:) ne yapmam gerekli ablacığım...arkadaşımda yediğim için fazla bişey ekleyemedim ..kereviz patlıcan musakka ve cacık yedim onlarda tok tutmadı sanırım acil yardımmmmmmmmmmm
Karatayda daha yenisiniz ama ince noktalarida ogrenmissiniz:) patates...havuc yemedim ama sekeri gecmistir gibi,,,,birkactane uzumun zarari olmaz koruma evresinde daha fazla yiyebilirsin canim....GI yuksek ama yogurda koyunca dusuyor yogurdun indeksi sifir oldugu icin ...teşekkür ederim ... kerevizde patates.havuç vardı ama yemedim sanırım yinede şekeri kerevizlere geçti ki beni bu kadar acıktırdı ve canım tatlı istiyor ...bende yoğurdumun içine fındık fıstık ceviz badem birde çekirdekli kırrmızı kuru üzüm koydum zararı olabilirmi ..üzümün yenebileceğini okumuştum ama geç vakit olduğu için yanlışmı yapmışım
Merhabalar ben 2 öğün yiyorum aksam icinde sabahki gibi kahvalti yapsam olabilirmi acaba ?
Tabiiki olur canim...degisiklik olsun diye menemen..peynirli yumurta,kasarli yumurta, sucukul yada pastirmali da yapabilirsin
İyi akşamlar haftasonu annemdeydim hiç kaçamak yapmadım ama tartılamadım.yarın sabah artık
Sabah 10 da kkk
14.30da bir kivi üstüne ayran
18.30da köfte salata yoğurt iki kaşık bulgur pilavı
Herkese bol leptinli uykular
sabah10.30 da 17 dede lahmacun yerine lavaş arası patlıcan kebabı ve ayran inşallah leptin olur :) :)
hay allah hatırlamazsınız sandım :) ama başka bişey yoktu ablacığım küçük lavaş yedimbaşladığımdan beri hiç bozmadım diyetimi arkadaşlarım en çok sevdiğim tatlıları bile yerken hiç yemedim canımda istemedi