Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Topigimize hosgeldiniz....supersiniz 10 gunde 4 kilo super ablanizi kutlamak lazim size nasil anlattiysa azim tavan yapmis:) sizede daha bol leptinli gunler

Acil yogurt yeyin daha gec olmadan icine findik badem ne varsa ekleyin

teşekkür ederim ... kerevizde patates.havuç vardı ama yemedim sanırım yinede şekeri kerevizlere geçti ki beni bu kadar acıktırdı ve canım tatlı istiyor ...bende yoğurdumun içine fındık fıstık ceviz badem birde çekirdekli kırrmızı kuru üzüm koydum zararı olabilirmi ..üzümün yenebileceğini okumuştum ama geç vakit olduğu için yanlışmı yapmışım

Karatayda daha yenisiniz ama ince noktalarida ogrenmissiniz:) patates...havuc yemedim ama sekeri gecmistir gibi,,,,birkactane uzumun zarari olmaz koruma evresinde daha fazla yiyebilirsin canim....GI yuksek ama yogurda koyunca dusuyor yogurdun indeksi sifir oldugu icin ...

Sabah 05 te....1 yumurta.peynir.6 tane zeytin.findik.kaju.badem.....ucakta acikmamak icin atistirdim istanbul da arkadasim kahvaltiya bekliyordu ...saat 11.30 ...KKK.....aksam. 18.30 otelde izgara levrek balik.salata.helva

Merhabalar ben 2 öğün yiyorum aksam icinde sabahki gibi kahvalti yapsam olabilirmi acaba ?

Tabiiki olur canim...degisiklik olsun diye menemen..peynirli yumurta,kasarli yumurta, sucukul yada pastirmali da yapabilirsin

teşekkür ederim ablacığım işlerimin yoğunluğundan fırsat bulup alışveriş yapamadım bugünde böyle geçiştireyim

İyi akşamlar haftasonu annemdeydim hiç kaçamak yapmadım ama tartılamadım.yarın sabah artık
Sabah 10 da kkk
14.30da bir kivi üstüne ayran
18.30da köfte salata yoğurt iki kaşık bulgur pilavı
Herkese bol leptinli uykular

Yarin tartı günümüz ben sizden iyi bir performans bekliyorum :) çok iyi gidiyorsunuz

Arkadaslar yarın tartı günümüz ....formatımiz ilk sayfada ona uygun yaparsaniz iyi olur bende 3 ten sonra listeyi yayinlarim.....

sabah 10.30 da 17 dede lahmacun yerine lavaş arası patlıcan kebabı ve ayran inşallah leptin olur :) :)

sabah 10.30 da 17 dede lahmacun yerine lavaş arası patlıcan kebabı ve ayran inşallah leptin olur :) :)

Afiyet olsun sekerim...kendi kendinede nasil uydurmuşsun lahmacun yerine lavasi :) lavas koruma evresine gecince kirk yilda bir....senin bu hafta lahmacun ve lahmacun yerine yedigin lavas 2 oldu gozumden kacti sanma

Sabah...KKK
Aksam....yedigimin adini bilmiyorum 7 de ilk toplanti baslayacakti 9 dan once bitmez yemek gec kalir hemen restorana ciktim acele pisen ne varsa getirin birde mercimek corbasi dedim corba 15 dkk da gelir eti getirelim dediler acele acele yedim corba geldi salata geldi yerkende telefon geldi firladim indim...simdi geldim odama toplanti devam ediyor genel mudur azad etti bizi yoksa 2 den once gelemezdik,,,,iyi geceler herkese

hay allah hatırlamazsınız sandım :) ama başka bişey yoktu ablacığım küçük lavaş yedim başladığımdan beri hiç bozmadım diyetimi arkadaşlarım en çok sevdiğim tatlıları bile yerken hiç yemedim canımda istemedi

Sabah kirmizibiberli yumurta peynir zeytin domares salataluk turp
Oglen yesilmercimek corbasibir kocaman tabak ve tavuk gogus haslama

Aksam yesil mercimek cirba taze fasulye yanina sulu koftenin koftelerinden 5 tane

Tamam tamam affettim daha yenisin alisinca yapmazsin:),,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…