Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Selam cnm topiğin hayırlı olsun.. 2 gündür nete giremedim çok hastaydı m. Cok faydalı bilgiler veriyorsun .. Öpüyorum

teşekkür ederim canım.....geçmiş olsun kendine dikkat et nazara gelme ....ben seni herkese örnek gösteriyorum :KK1: bayramda eklediğin kırmızı pantolonlu resmini kız kardeşlerime gösterdim verdiğin kilolarıda anlattım sabah ikiside hemen karataya başladılar ve azimle devam ediyorlar...bende seni öptüm canım:KK16:

Ben bebekliğimden beri peynir yemiyorum yiyemiyorum hatta dokunamıyorum ve bulaşığını görmeye dahi tahammülüm yok. Kayısıyı dün unuttum ama bu sabah ekledim. Peynir yerine de bir bardak tam yağlı süt ekledim. Greyfurt GI düşük ve yağ yakımına yardımcı diye biliyorum limon gibi. Fruktoz miktarı da az. O nedenle yedim ama :) Araları açmam lazım doğru o nedenle öğlen yememek ya da yoğurt kefir badem ceviz ayran gibi geçistirmek iyi sanırım.
Bir sorum olacak bir de omega 3 takviyesi için ne önerirsiniz? Kaç mg almak gerekli? Yerli yabancı marka fark eder mi?

bencede öğlenleri geçiştir bende başlarda öyle yaptım sonra 2 öğüne alıştım çok rahat oldu karatay sayesinde işe yemek taşımaktan kurtuldum sabah 9 da evde kahvaltı yapıp çıkıyorum akşam 7 ye doğru evde yiyorum
omega 3 2-3 mg olması gerekiyor....ben çok araştırdım antioksidan içinde olan GN. nin TRIPLE FISH OIL+RESVERATROL
marka yazmak yasak nokta yerini tahmin edersin yada devamını googleye yapıştırırsın markayıda ürünüde bulursun pahalı ama antioksidana ayrıyeten para vermeye gerek kalmıyor...

teşekkür ederim canım.....geçmiş olsun kendine dikkat et nazara gelme ....ben seni herkese örnek gösteriyorum :KK1: bayramda eklediğin kırmızı pantolonlu resmini kız kardeşlerime gösterdim verdiğin kilolarıda anlattım sabah ikiside hemen karataya başladılar ve azimle devam ediyorlar...bende seni öptüm canım:KK16:

Teşekkür ederim ablacım.. Ben de resminizi gördüm Üçüz omuşsunuzz maşallah ..inşallah güzel sonuçlar alırlar kardeşlerin de.. Yaşasın karatay kardeşliği..

nasıl bir süreçti, zorlandınız mı?? ben yeni başladım şimdilik çok keyifli ama hevesim ve motivasyonum azalacak diye korkuyorum[/QUOTE
BAŞLANGIÇTA ELBETTE ZORLANDIM ANCAK ŞUAN ÇOK RAHATIM OYLE Kİ YEMEĞİ BİRAZ KAÇIRSAM RAHATSIZ OLUYORUM.ANCAK ÖNCELİKLE HERŞEY BEYINDE BİTİYOR BAŞLADIKTAN SONRA EGER KARARLIYSANIZ GERİSİ GELİYOR AYRICA BU DİYETİN EN İYİ YANI ARA ÖĞÜN OLMAMASI BÖYLELİKLE AKLINIZ SÜREKLİ YİYECEKTE OLMUYOR ACIKINCA YİYORSUNUZ.BİR 10 KILO DAHA HEDEFİM VAR MALUM HAMİLELİK KİLOLARI KOLAY GİTMİYOR:18:

Ben diyete 84 kilo ile başadım şuan 69 kiloyum daha vermem gereken 10 kilom var onun için henüz koruma devresinde değilim ancak şuan bile kendimi çok iyi hissediyorum.bu diyet benim daha önceki yaptığım tüm diyetlerin ne kadar etkisiz olduğunu gösterdi bana ayrıca şunu da belirtmek istiyorum arada kaçamaklarım oldu!!!!!!!!!!!!!! Ama onlar olmadanda çok sıkılırdım diye düşünüyorum ama kesinlikle yaptığım iki şey daha vardı bu diyetle beraber
1.elma sirkeli su içiyorum (gece yatmadan ve sabah uyandığımda)
2.yeşilçay,10 bitkili çay ve tarçın hergün en az 1'er bardak içiyorum
herkese sağlıklı kilo vermeler kızlarrrr:KK16::KK16::KK16:

Ben diyete 84 kilo ile başadım şuan 69 kiloyum daha vermem gereken 10 kilom var onun için henüz koruma devresinde değilim ancak şuan bile kendimi çok iyi hissediyorum.bu diyet benim daha önceki yaptığım tüm diyetlerin ne kadar etkisiz olduğunu gösterdi bana ayrıca şunu da belirtmek istiyorum arada kaçamaklarım oldu!!!!!!!!!!!!!! Ama onlar olmadanda çok sıkılırdım diye düşünüyorum ama kesinlikle yaptığım iki şey daha vardı bu diyetle beraber

Tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz. benim de hamilelik ve emzirme sonrası kilom 91 i buldu. halen emzirmeye devam ama çok aktif değil artık .
emzirdiğim için yeşil çay içemiyorum ama tarçınlı açık çay ben de bol bol tüketiyorum

tebrik ederim sizi güzel kg vermişsiniz...kaç ayda verdiniz bu kadar kg yu

Sabah...kkk
Aksam....sehirdisina cikacagim diye evde kalan 2 cig kofte..salata.yogurt..haslama yumurta..omega 3

tebrik ederim sizi güzel kg vermişsiniz...kaç ayda verdiniz bu kadar kg yu

merhaba,
bende Karatay Diyeti ile ilgili ilk defa bu akşam yazılanları okudum,aklıma da yattı gibi.Yarın kitapları almayı,pazartesi de başlamayı düşünüyorum.Beni de aranıza almanızı rica ederim.Ancak ben de çalışıyorum,ve sabahları 7.30 da evden cıkıyorum 9 gibi işte oluyorum-akşam da 6 da çıkıyorum 8 de evde oluyorum malesef:KK43: uygulayabilir miyim acaba bu düzende?
.Bir de bu arada bir süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz,henüz bir sonuç yok.Bu süreç te bir sakıncası olur mu bu diyetin acaba?
pratik önerilerinizi,tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
sevgiler,

merhaba,
bende Karatay Diyeti ile ilgili ilk defa bu akşam yazılanları okudum,aklıma da yattı gibi.Yarın kitapları almayı,pazartesi de başlamayı düşünüyorum.Beni de aranıza almanızı rica ederim.Ancak ben de çalışıyorum,ve sabahları 7.30 da evden cıkıyorum 9 gibi işte oluyorum-akşam da 6 da çıkıyorum 8 de evde oluyorum malesef:KK43: uygulayabilir miyim acaba bu düzende?
.Bir de bu arada bir süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz,henüz bir sonuç yok.Bu süreç te bir sakıncası olur mu bu diyetin acaba?
pratik önerilerinizi,tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
sevgiler,

Aramiza hosgeldiniz... kitaplari okuyunca dogru bir karar verdiginizi anlayacaksiniz....siz 3 ogun olarak uygulayabilirsiniz evde yapip cikarsaniz 12 ,,1 arasi ogle yemegi eve gidincede aksami yersiniz..yemeklerinizi onceden yaparsaniz eve gidince hazir olur saat daha gec olmadan yersiniz...
Cocuk icin engel teskil etmez bu rejim degil saglikli beslenme butun hucreler yenileniyor vucut hastaliklardan kurtuluyor bakarsiniz karatay sayesinde hamile kalabilirsiniz :) hamilelikte ve emzirme doneminde de uygulaniyor kitaplarda da yaziyor..haftalik aylik degil ömurluk atalarimizin yediklerine dönuyoruz,,,:)

Oglen disarda toplantidaydim abur cubur yemiyim diye 1.5 litreluk ayran alip ictim

Aksam 1 tabak mercimek corba (.k. mutfagi)
1buyuk tabak dolu pirasa(k. Mutfagi)
1_2 catal kavurma

20:00 500ml ayran

Bu sabah kahvalti 2 yumuurta 15 zeytin peynir 1buyuk tabak domates salatslik turp karisik 2catal kavurma

[günaydın....
selam arkadaşlar..:KK16::KK16:
Bir yıl önce kısa bir (beş güncük kadar):KK1:karatay deneyimim olmuştu..o kısacık zamanda bile ne yalan söylim etkisini hemen göstermişti.fakat daha sonra bayram araya girince malum daha sonra kendimi bir türlü toparlayamadım.fazlasıyla iştahlı ve obur biriyim.bu yüzdende üzerime eklenen kilolara karşı koyamıyorum.karatayı bıraktıktan sonra hiçbir diyet yapmadım ve serbest beslenme ile bu bayramla birlikte 8 kilo eklemiş bulunuyorum:KK14::KK14::KK14:iki kilosu gitti.sanırım ödemdi..karatay aklıma çok yattığı için akşam sayfanızı okuyunca bu topikte olmam gerektiğine karar verdim.birlikte karatayla çok güzel kilolar vereceğimize inanıyorum.
ancak düzenli olarak menü bildiremeyebilirim.elimden geldiğince yazmaya çalışırım..
Ve bu sabah başladım.ekmeksiz ve şekersiz çaysız yapamadığım kahvaltıları kaldırdım.:KK43::KK43:
kahvaltım:
1 yumrta,bir kaç dilim sucuk,1domates, az peynir,3 brdk şekrsz çay 2kuru incir doyduğumu hissettim.demekki ekmeksizde doyulabiliyormuş:nazar:
Kesinlikle diyet yapmak isteyen arkadaşlara şiddetle karatayı öneriyorum..tabi aslında bu bir diyet değil sağlıklı yaşam biçimi.hayatımıza mutlaka bunu yerleştirmemiz gerekiyor.bu arada artık fabrikasyon tuz kullanmıyorum.kaya veya deniz tuzu kullanıyorum.herşeyin doğal olanını almaya çalışıyorum.tadını pek sevmediğim zeytinyağına ağırlık verdim.şimdilik benden bu kadar.

Son düzenleme:
Rumuz : RuweYDaa
başlangıç tarihi:26/10/20013
başlangıç kg :79
beden :44-46
boy :1.55
hedef :ilk hedef 70.ikinci hedef 65

Oglen disarda toplantidaydim abur cubur yemiyim diye 1.5 litreluk ayran alip ictim

Aksam 1 tabak mercimek corba (.k. mutfagi)
1buyuk tabak dolu pirasa(k. Mutfagi)
1_2 catal kavurma

20:00 500ml ayran

Bu sabah kahvalti 2 yumuurta 15 zeytin peynir 1buyuk tabak domates salatslik turp karisik 2catal kavurma

Iyi gidiyorsunuz pazartesi kesin tartida eksi goreceksiniz :)

[günaydın....
selam arkadaşlar..:KK16::KK16:
Bir yıl önce kısa bir (beş güncük kadar):KK1:karatay deneyimim olmuştu..o kısacık zamanda bile ne yalan söylim etkisini hemen göstermişti.fakat daha sonra bayram araya girince malum daha sonra kendimi bir türlü toparlayamadım.fazlasıyla iştahlı ve obur biriyim.bu yüzdende üzerime eklenen kilolara karşı koyamıyorum.karatayı bıraktıktan sonra hiçbir diyet yapmadım ve serbest beslenme ile bu bayramla birlikte 8 kilo eklemiş bulunuyorum:KK14::KK14::KK14:iki kilosu gitti.sanırım ödemdi..karatay aklıma çok yattığı için akşam sayfanızı okuyunca bu topikte olmam gerektiğine karar verdim.birlikte karatayla çok güzel kilolar vereceğimize inanıyorum.
ancak düzenli olarak menü bildiremeyebilirim.elimden geldiğince yazmaya çalışırım..
Ve bu sabah başladım.ekmeksiz ve şekersiz çaysız yapamadığım kahvaltıları kaldırdım.:KK43::KK43:
kahvaltım:
1 yumrta,bir kaç dilim sucuk,1domates, az peynir,3 brdk şekrsz çay 2kuru incir doyduğumu hissettim.demekki ekmeksizde doyulabiliyormuş:nazar:
Kesinlikle diyet yapmak isteyen arkadaşlara şiddetle karatayı öneriyorum..tabi aslında bu bir diyet değil sağlıklı yaşam biçimi.hayatımıza mutlaka bunu yerleştirmemiz gerekiyor.bu arada artık fabrikasyon tuz kullanmıyorum.kaya veya deniz tuzu kullanıyorum.herşeyin doğal olanını almaya çalışıyorum.tadını pek sevmediğim zeytinyağına ağırlık verdim.şimdilik benden bu kadar.
Hosgeldiniz....kesinlikle dogru yerdesiniz birlikten kuvvet dagarmis bizde birlikte kilolardan kurtulacagiz :) menu bildirimini firsat buldukca yapmaya calisin,,,buradan uzaklasinca kacamak oluyor diger topikten biliyorum kg alip geliyorlar :) menude sucuk var ev yapimiysa sorun yok ...incir zayiflama asamasinda yenmemesi gerekiyor....deniz tuzu olmuyor kristal olmasi gerek ,,,,,basarilar,,

Merhaba topiğin hayirli olsun :KK66:ben karataya başlayalı 10 gun oluyor ablam 5 aydir yapiyormus cok guzel anlatimlarda bulundu ve ondaki degisimler cok hosuma gitti hem gorunum hem saglik acisindan sayesinde bende basladim ve hasimato hastasiyim ilac kullanıyorum bu 10 gun icerisinde cok azimle ilerledim ve 4 kilo verdim hic bir turlu kacamak yapmadim ...herkeze karatayli yasaminda basarilar ve bol leptinli gunler diliyorum.

Bugün 11.30 da En Büyük KK yaptım akşam üstü 5 te yemek yedim ama acıkacağım derken bile acıktım:) ne yapmam gerekli ablacığım...arkadaşımda yediğim için fazla bişey ekleyemedim ..kereviz patlıcan musakka ve cacık yedim onlarda tok tutmadı sanırım acil yardımmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
X