Canim Gulcugum,bende kismetse kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum,ozellikle D vitaminimin durumunu cok merak ediyorum.Tahlil kagidi cantamda dolasiyorum,kendim icin olunca pek umursamaz davraniyorum maalesef.Ah bir de bu beslenme tarzi o kadar dogalki,adeta tepeden tirnaga detox etkisi yapiyor ve iste bu baglamda artik sigara kokusunu hic tolore edemedigimi fark ediyorum.Esim muthis bir sigara tiryakisi,hele hele hafta sonlari evde bide soguktan heryer kapali.Salonda bir cami hic kapatmiyorum ama kokusu feci dokunuyor.Hep sagligini one surerek yaklasiyorum ,banamisin demiyor.Ister istemez pasif icici oluyorum.Kismetse su bahar bi gelse her tarafi acsam.
bende aynı kendime gelince hep sona bırakıyorum vakit bulamıyorum aylar geçiyor üstünden çocuklar ve iş hep önde geliyor
sigara hiç tahammül edemediğim bişey ben yanımda ve evde içirmiyorum 15 senedir, 15 sene önce kızım bronşit olunca doktor misafire bile içirme dedi biz zaten içmiyoruz,,,misafirlerde o zaman bebek olan burcu nun 3 gün hastanede yattığını öğrenince ısrar etmediler yazın balkonda kışın çıkıp arabada içtiler ve herkes bizde sigara içilmeyeceğine alıştı...her şerde bir hayır vardır hastalık kötüydü ama sonu iyi oldu tertemiz havada yaşıyoruz hep