Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
Sabah: 1 havuç 1 yumurta peynir 7-8 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş
5 saat sonra:1 kase yoğurt 3 yk kısır bol salata
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt
Su:3 lt + 3 siyah çay + 2 fincan yeşil çay
spor: leslie 3 mile + 60 mekik + 20 squat ve bacak hareketleri
Herkese günaydın. Iyi sabahlar olsun.
Dünkü yediklerim ve sporlarım söyle
9:30 KKK ve 1 bardak peyniraltı suyu
14:30 KKK ve 1 kase çorba
(Sabah kahvaltı tabağımı tam bitirememiştim, iştahım kaçmıştı, kendimi çok zorladım ama olmadı, öğlen de annem ziyarete gelince, onunla bir şeyler yemek için ben de kalan kahvaltı tabağımı bitirdim)
Çorbanın hikayesi biraz karışık ama. Annemin yaptığı bu çorbanın içinde hem un var, kıvam tutsun diye iki kaşık, hem de market tavuğu var, tavuk göğsü. Bunun için üzgünüm
Akşam da 19:00 ezogelin, sandalye, salata, kuru sebze kavurması, yaprak sarması.
1 saat yürüyüş + callenetics + Tibet'in gençlik pınarı (2. günüm olduğu için 4er tekrarlı yaptım)
Su çok içemedim. 2 lt ancak olmuştur.
Bugün arkadaşlar bağırsak için yer elmasını önerdiler.
Ben de pancar turşusunu, her öğünde bir kase , tüketmenizi öneririm.
Ve eminim arkadaşların başka fikirleri de vardır bu konuda. Çünkü dönem dönem ya da kronik tüm arkadaşların yaşadığı bir sıkıntı olduğuna eminim. Gerçi Canan hoca da, insanların karatay sağlıklı beslenmesine başlandıktan sonra, bağırsaklarının kendi kendine düzenli çalışmaya başlayacağını söylemişti.
Ve eminim arkadaşların başka fikirleri de vardır bu konuda. Çünkü dönem dönem ya da kronik tüm arkadaşların yaşadığı bir sıkıntı olduğuna eminim. Gerçi Canan hoca da, insanların karatay sağlıklı beslenmesine başlandıktan sonra, bağırsaklarının kendi kendine düzenli çalışmaya başlayacağını söylemişti.
valla yedim ablacım
1 tabak bulgurlu kıymalı lah.sarması
1 tabak y mercimek çorbası
büyük bir kase salata
indirdim mideye
çünkü kendimi biliyorum acıkırım ben
hah bi de 1 kase yoğurdumu yedim
ne yapaym acıkmamam lazım..
zaten acelem yok emziriyorum yaza kadar 10 kg gitse iyi
mesajlarımın ikişer sefer çıkmasını anlamış değilim..kusura bakmayın arkadaşlar
YARIN BİLDİRİM GÜNÜÜÜÜÜ hatırlatayım dedim![]()
sayfalar öyle hizli ilerliyorki, sizleri takip edemiyorum, günlerim yogun gectigi icin, sürekli giremiyorum öyle oluncada sizlere cevap veremiyorum, okumayada firsatim olmuyor , tek tek sizlere cevap vermek isterdim, aklim takili kaliyor, acaba faydali neler paylasmislardir diye![]()
Iki gündür gene gezmelerim oldu, ama cok yemedim, hatta daha az yedim sayilir, bu sabahda sporumu yaptim, dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim, kahvaltida cok saglikli bir salata yaptim kendime, yanindada taze sikilmis greyfurt suyu, sodayla cogalttim
Salatamda iki haslanmis yumurta, avokado, kurutulmus domates, maydonoz, roka, kirmizi kuru sogan, bol limon ve zeytinyagiyla, yaninda bir kac tanede yesil zeytinle birlikte afiyetle yedim, insallah 5-6 saat acikmayacagim bu kahvaltiyla![]()
Günaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
Sabah: 1 havuç 1 yumurta peynir 7-8 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş
5 saat sonra:1 kase yoğurt 3 yk kısır bol salata
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt
Su:3 lt + 3 siyah çay + 2 fincan yeşil çay
spor: leslie 3 mile + 60 mekik + 20 squat ve bacak hareketleri
Son sayfaya geçiş yapamıyorum, neler oluyor. Zaten beğen butonuda yavaş çalışıyor. Benimde mesajlar iki tane çıkmış.![]()
Günaydınnnnn...
12 de randevumuz var tam 1 saat oğlumu detaylı inceleyeceğiz,çok heyecanlanıyorum,dua edin olurmu bişey çıkmasın..
Dün ;
Sabah ,1 köfte ile kkk
Öğlen,2 tane lahmacun-ayran-salata
Akşam , Bulgurlu yayla çorbası-Ali nazik (çok güzel oldu evde ilk kez yaptım :)) Yer elmalı salata ,normal yaptğım yeşil salatanın içine 3 tane rendeledim ,eşim ve oğlum sormadılar bile turp sandılar ...yedirdim onlarada :))
Aralarda limonlu su-su-1 türk kahvesi ...
Kedicik akşam sana gülmekten karnım acıdıyürüyen tavuk yumurtası :))) alemsin ya :)))
Bu arada sabah 7,30 da sütçüm geldi..yumurtalarımıda getirmiş..erken gelmesi iyi oldu..evde olmayınca anneme (k.valideme) söylüyordum,bazen evde olmuyor çünkü...yok bakkala bırak yok komşuya bırak derdine girecektim..bu saat süper oldu,eşimde evdeyken iyi oldu tabi..Pişirdim bıraktım çıkamadan da ..
Ben mesajları okuyayım bari :))
Herkese günaydın. Iyi sabahlar olsun.
Dünkü yediklerim ve sporlarım söyle
9:30 KKK ve 1 bardak peyniraltı suyu
14:30 KKK ve 1 kase çorba
(Sabah kahvaltı tabağımı tam bitirememiştim, iştahım kaçmıştı, kendimi çok zorladım ama olmadı, öğlen de annem ziyarete gelince, onunla bir şeyler yemek için ben de kalan kahvaltı tabağımı bitirdim)
Çorbanın hikayesi biraz karışık ama. Annemin yaptığı bu çorbanın içinde hem un var, kıvam tutsun diye iki kaşık, hem de market tavuğu var, tavuk göğsü. Bunun için üzgünüm
Akşam da 19:00 ezogelin, sandalye, salata, kuru sebze kavurması, yaprak sarması.
1 saat yürüyüş + callenetics + Tibet'in gençlik pınarı (2. günüm olduğu için 4er tekrarlı yaptım)
Su çok içemedim. 2 lt ancak olmuştur.
bugün başladım başarılı olurum inşallah
öylemi begenmene sevindim, bende cok severek yedim, hergün haslanmis yumurta bir süre sonra biktiriyor, iyi oldu bugünaydın canım dün benimde çok yoğundu anca gece gelebildim..bazı kısımları gündüz okudum ama fırsat bulup yazamadım insanın cidden aklı kalıyor
yine faydalı şeyler paylaşmışsın.. omlet muhteşem bi şey bende denedim biraz önce bitirdim..tekrar teşekkürler
spor salonuna giderken özellikle önerirlerdi greyfurt-soda'yı sporun hemen ardından çok faydalıymış yağ yakımına..yalnız biliyorsundur belki ama bilmeyen varsa yinede hatırlatma olsun..greyfurt ilaçla falan alınmamalıymış..ben bir seferinde hafif bi grip geçiriyordum grip ilacıyla çakışmadan içmiştim, yinede şiddetli çarpıntı yaşadım![]()
günayydın benden de arkadaşlar
gül ablacm
değirmenlerim geldi kullanıyrm ancak keten tohumu çok zor çekilio
sende de öyle mi oluyo ben mi beceremedim acaba
bir de bizim sütçü köy tavuğu değil de köy horozunu 40 liraya getireceğini söledi.
tavuğu yumrta için kesmiolarmış..
bugün başladım başarılı olurum inşallah
gül ablacm
bir de bizim sütçü köy tavuğu değil de köy horozunu 40 liraya getireceğini söledi.
gül ablacm