• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sporumu çoktan bitirdim ve 2 litre su içtim. Spor yaptığım günler 2 lt., yapmadığım günler 1,5 lt. su tüketiyorum.

Nasıl ki "uyku uykunun mayasıdır" derler, benim için de su öyle. Su içtikte tuvalete çıkıyorum, tuvaletten sonra feci susadığımı hissediyorum ve tekrar su içiyorum. Sonra tekrar tuvalet, sonra tekrar susuzluk hissi. Süper bir kısır döngü, tavsiye ederim. Yeter ki güne iki koca bardak suyla başla.

Benim 3 ay oldu, hala arada ip atlarken dizlerim ağrıyor, belki varisli damarlarım olduğu için böyledir. Bugün dizlerim ağrıdı ip atlarken, bıraktım bende. Birkaç ay sonra güçlenir artık kaslarım.

:46:Maşallah o zaman bize. Benim tatlı yerine kaju çekmişti. Buda bir gelişme galiba. :52:

Karatay lokumu, kurabiyesi yap, onları yesinler. :52: Birde ilk piştiğinde değilde bekleyince lezzetli oluyor Karatay kurabiyesi, her kurabiyede olduğu gibi.

Karatayla varisler de kayboluyormuş :))

Sevgili mydenizzzcigim,bizlerde hepimiz seni cok seviyoruz yavrum.Topigimize gercekten masallah.Bebeginin iyi olduguna cok memun oldum,yuce rabbime emanet olunuz canlarim.Hayirli huzurlu geceler dilerim yavrum.

Son düzenleme:
hımmmm

şimdiye yemişsindir alternatif bulmaya gerek kalmamıştır:9:

valla yedim ablacım
1 tabak bulgurlu kıymalı lah.sarması
1 tabak y mercimek çorbası
büyük bir kase salata
indirdim mideye
çünkü kendimi biliyorum acıkırım ben
hah bi de 1 kase yoğurdumu yedim
ne yapaym acıkmamam lazım..
zaten acelem yok emziriyorum yaza kadar 10 kg gitse iyi

valla yedim ablacım
1 tabak bulgurlu kıymalı lah.sarması
1 tabak y mercimek çorbası
büyük bir kase salata
indirdim mideye
çünkü kendimi biliyorum acıkırım ben
hah bi de 1 kase yoğurdumu yedim
ne yapaym acıkmamam lazım..
zaten acelem yok emziriyorum yaza kadar 10 kg gitse iyi

e tabii tıka basa da doydum...

günaydın kızlaaar,konu ile alakalı olmasa da ben bir şey sarucam,belki bır caresını bılen oldu,kızımın kureğinde sivilceler cıkıyor ve sagalınca da izi kalıyor,yani tam gecmıyor,bırı sagalıyor bırı cıkıyor,alkol sürdüm,sirke sürdüm gecmedı,yağlı kremlerı de onermıyorlar

Günaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
Sabah: 1 havuç 1 yumurta peynir 7-8 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş
5 saat sonra:1 kase yoğurt 3 yk kısır bol salata
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt
Su:3 lt + 3 siyah çay + 2 fincan yeşil çay
spor: leslie 3 mile + 60 mekik + 20 squat ve bacak hareketleri

KEDİ

saçlarımın ucundan 1 cm kestim geldim bu ay tamam:34:

1 ay sonra tekrar hatırlatırmısın canım
Hatırlatırım tabii. :)

Nasıl ki "uyku uykunun mayasıdır" derler, benim için de su öyle. Su içtikte tuvalete çıkıyorum, tuvaletten sonra feci susadığımı hissediyorum ve tekrar su içiyorum. Sonra tekrar tuvalet, sonra tekrar susuzluk hissi. Süper bir kısır döngü, tavsiye ederim. Yeter ki güne iki koca bardak suyla başla.

Ben o yüzden su içmeyi sevmiyordum. Günde 10 defa. :) Ama şu an düzenli içiyorum artık

Karatayla varisler de kayboluyormuş :))
Varis çıkmadı ama, çok fazla yürüdüğüm zaman gece ağrım olurdu. Tibet hareketlerriyle ağrı olmuyordu artık. Spor yapınca ancak ağrı oluyor. Belki karataylada varisli damarlar kaybolur.

Herkese günaydın. Iyi sabahlar olsun.

Dünkü yediklerim ve sporlarım söyle
9:30 KKK ve 1 bardak peyniraltı suyu
14:30 KKK ve 1 kase çorba
(Sabah kahvaltı tabağımı tam bitirememiştim, iştahım kaçmıştı, kendimi çok zorladım ama olmadı, öğlen de annem ziyarete gelince, onunla bir şeyler yemek için ben de kalan kahvaltı tabağımı bitirdim)
Çorbanın hikayesi biraz karışık ama. Annemin yaptığı bu çorbanın içinde hem un var, kıvam tutsun diye iki kaşık, hem de market tavuğu var, tavuk göğsü. Bunun için üzgünüm :(
Akşam da 19:00 ezogelin, sandalye, salata, kuru sebze kavurması, yaprak sarması.
1 saat yürüyüş + callenetics + Tibet'in gençlik pınarı (2. günüm olduğu için 4er tekrarlı yaptım)
Su çok içemedim. 2 lt ancak olmuştur.

sayfalar öyle hizli ilerliyorki, sizleri takip edemiyorum, günlerim yogun gectigi icin, sürekli giremiyorum öyle oluncada sizlere cevap veremiyorum, okumayada firsatim olmuyor , tek tek sizlere cevap vermek isterdim, aklim takili kaliyor, acaba faydali neler paylasmislardir diye :34:
Iki gündür gene gezmelerim oldu, ama cok yemedim, hatta daha az yedim sayilir, bu sabahda sporumu yaptim, dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim, kahvaltida cok saglikli bir salata yaptim kendime, yanindada taze sikilmis greyfurt suyu, sodayla cogalttim
Salatamda iki haslanmis yumurta, avokado, kurutulmus domates, maydonoz, roka, kirmizi kuru sogan, bol limon ve zeytinyagiyla, yaninda bir kac tanede yesil zeytinle birlikte afiyetle yedim, insallah 5-6 saat acikmayacagim bu kahvaltiyla :34:

Sevgili mydenizzzcigim,bizlerde hepimiz seni cok seviyoruz yavrum.Topigimize gercekten masallah.Bebeginin iyi olduguna cok memun oldum,yuce rabbime emanet olunuz canlarim.Hayirli huzurlu geceler dilerim yavrum.

:16::16::16: canım ablam benim teşekkür ederim

mydenizcim
ben de çok sevindim canım bebeğine
bizi de beklio bakalım biz nası atlatıcz

çok teşekkür ederim..şükürler olsun bu gecede nöbetimiz olmadı..bizim az kaldı 2 tane çıkıyor 2 tane çıkacak kaldı..inşallah senin bebeğin rahat atlatır..:nazar::emir_bebek:

günaydın kızlaaar,konu ile alakalı olmasa da ben bir şey sarucam,belki bır caresını bılen oldu,kızımın kureğinde sivilceler cıkıyor ve sagalınca da izi kalıyor,yani tam gecmıyor,bırı sagalıyor bırı cıkıyor,alkol sürdüm,sirke sürdüm gecmedı,yağlı kremlerı de onermıyorlar

benim kollarımda olurdu minik minik sivilce gibi..arkadaşımında sırtında oluyor..sıktıkça çoğalıp dağılıyor...
ikimize de deniz suyu çok iyi geliyor..denize girip güneşlenince kaybolup gidiyor..deniz imkanınız var mı bilemiyorum ama şişeyle getirip evde de deniz suyu sürebilirsiniz.güneşli günlerde de sürüp güneşe çıkabilir..
çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt

çok geçmiş olsun bebeğine umarım çabucak toparlar..sanırım antibiyotiklik hatırladığım kadarıyla bir kaç gündür rahatsız ve sen antb vermemek için uğraşıyorum demiştin(yanlış hatırlıyorsam kusura bakma)..bazı durumlarda ne yapsanda antibiyotiksiz düzelmiyor malesef..
iyi haberlerle gel inş..:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

:16::16::16: canım ablam benim teşekkür ederim

mydenizcim
ben de çok sevindim canım bebeğine
bizi de beklio bakalım biz nası atlatıcz

çok teşekkür ederim..şükürler olsun bu gecede nöbetimiz olmadı..bizim az kaldı 2 tane çıkıyor 2 tane çıkacak kaldı..inşallah senin bebeğin rahat atlatır..:nazar::emir_bebek:

benim kollarımda olurdu minik minik sivilce gibi..arkadaşımında sırtında oluyor..sıktıkça çoğalıp dağılıyor...
ikimize de deniz suyu çok iyi geliyor..denize girip güneşlenince kaybolup gidiyor..deniz imkanınız var mı bilemiyorum ama şişeyle getirip evde de deniz suyu sürebilirsiniz.güneşli günlerde de sürüp güneşe çıkabilir..
çok geçmiş olsun

Menümü yazayım

çok geçmiş olsun bebeğine umarım çabucak toparlar..sanırım antibiyotiklik hatırladığım kadarıyla bir kaç gündür rahatsız ve sen antb vermemek için uğraşıyorum demiştin(yanlış hatırlıyorsam kusura bakma)..bazı durumlarda ne yapsanda antibiyotiksiz düzelmiyor malesef..
iyi haberlerle gel inş..:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Menümü yazayım

Geçmiş olsun.

(Sabah kahvaltı tabağımı tam bitirememiştim, iştahım kaçmıştı, kendimi çok zorladım ama olmadı, öğlen de annem ziyarete gelince, onunla bir şeyler yemek için ben de kalan kahvaltı tabağımı bitirdim)
Çorbanın hikayesi biraz karışık ama. Annemin yaptığı bu çorbanın içinde hem un var, kıvam tutsun diye iki kaşık, hem de market tavuğu var, tavuk göğsü. Bunun için üzgünüm :(
Akşam da 19:00 ezogelin, sandalye, salata, kuru sebze kavurması, yaprak sarması.
1 saat yürüyüş + callenetics + Tibet'in gençlik pınarı (2. günüm olduğu için 4er tekrarlı yaptım)

2. günden arttırmıyordun hareketleri. 1. hafta 3 tekrar, 2. hafta 5 tane yapıyorsun. Hemen 2. günden arttırma yavaş yavaş ilerle. Bu hareketler 3'te çok basit görünsede kolay hareketler değil. 1,5 yılı geçti ben hala 21'de zorlanıyorum.

sayfalar öyle hizli ilerliyorki, sizleri takip edemiyorum, günlerim yogun gectigi icin, sürekli giremiyorum öyle oluncada sizlere cevap veremiyorum, okumayada firsatim olmuyor , tek tek sizlere cevap vermek isterdim, aklim takili kaliyor, acaba faydali neler paylasmislardir diye :34:
Iki gündür gene gezmelerim oldu, ama cok yemedim, hatta daha az yedim sayilir, bu sabahda sporumu yaptim, dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim, kahvaltida cok saglikli bir salata yaptim kendime, yanindada taze sikilmis greyfurt suyu, sodayla cogalttim
Salatamda iki haslanmis yumurta, avokado, kurutulmus domates, maydonoz, roka, kirmizi kuru sogan, bol limon ve zeytinyagiyla, yaninda bir kac tanede yesil zeytinle birlikte afiyetle yedim, insallah 5-6 saat acikmayacagim bu kahvaltiyla :34:

günaydın canım dün benimde çok yoğundu anca gece gelebildim..bazı kısımları gündüz okudum ama fırsat bulup yazamadım insanın cidden aklı kalıyor:1::1::1:
yine faydalı şeyler paylaşmışsın.. omlet muhteşem bi şey bende denedim biraz önce bitirdim..tekrar teşekkürler

spor salonuna giderken özellikle önerirlerdi greyfurt-soda'yı sporun hemen ardından çok faydalıymış yağ yakımına..yalnız biliyorsundur belki ama bilmeyen varsa yinede hatırlatma olsun..greyfurt ilaçla falan alınmamalıymış..ben bir seferinde hafif bi grip geçiriyordum grip ilacıyla çakışmadan içmiştim, yinede şiddetli çarpıntı yaşadım:50:

günaydın canım dün benimde çok yoğundu anca gece gelebildim..bazı kısımları gündüz okudum ama fırsat bulup yazamadım insanın cidden aklı kalıyor:1::1::1:
yine faydalı şeyler paylaşmışsın.. omlet muhteşem bi şey bende denedim biraz önce bitirdim..tekrar teşekkürler

spor salonuna giderken özellikle önerirlerdi greyfurt-soda'yı sporun hemen ardından çok faydalıymış yağ yakımına..yalnız biliyorsundur belki ama bilmeyen varsa yinede hatırlatma olsun..greyfurt ilaçla falan alınmamalıymış..ben bir seferinde hafif bi grip geçiriyordum grip ilacıyla çakışmadan içmiştim, yinede şiddetli çarpıntı yaşadım:50:

Menümü yazayım

Geçmiş olsun.

2. günden arttırmıyordun hareketleri. 1. hafta 3 tekrar, 2. hafta 5 tane yapıyorsun. Hemen 2. günden arttırma yavaş yavaş ilerle. Bu hareketler 3'te çok basit görünsede kolay hareketler değil. 1,5 yılı geçti ben hala 21'de zorlanıyorum.

Günaydınnnnn...

12 de randevumuz var tam 1 saat oğlumu detaylı inceleyeceğiz,çok heyecanlanıyorum,dua edin olurmu bişey çıkmasın..

Dün ;
Sabah ,1 köfte ile kkk
Öğlen,2 tane lahmacun-ayran-salata
Akşam , Bulgurlu yayla çorbası-Ali nazik (çok güzel oldu evde ilk kez yaptım :)) Yer elmalı salata ,normal yaptğım yeşil salatanın içine 3 tane rendeledim ,eşim ve oğlum sormadılar bile turp sandılar ...yedirdim onlarada :))

Aralarda limonlu su-su-1 türk kahvesi ...

Kedicik akşam sana gülmekten karnım acıdı:52::52: yürüyen tavuk yumurtası :))) alemsin ya :)))

Bu arada sabah 7,30 da sütçüm geldi..yumurtalarımıda getirmiş..erken gelmesi iyi oldu..evde olmayınca anneme (k.valideme) söylüyordum,bazen evde olmuyor çünkü...yok bakkala bırak yok komşuya bırak derdine girecektim..bu saat süper oldu,eşimde evdeyken iyi oldu tabi..Pişirdim bıraktım çıkamadan da ..

Ben mesajları okuyayım bari :))

Son düzenleme:
çıtırlarrrrr

$gnaydn21[1].webp

mesajlarımın ikişer sefer çıkmasını anlamış değilim..kusura bakmayın arkadaşlar:50::50::50:

YARIN BİLDİRİM GÜNÜÜÜÜÜ hatırlatayım dedim:1::1::1:

Back