• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Diyet arkidişlerim özledim sizleri :54: Sonunda geri dondum. Bu haftayi diyet tarihimden silip bugun kaldigim yerden baslayacagim tam gaz. Su an donus yolundayiz. Eve gidince tartiya cikmaya korkuyorum:18:

Sdfcigim,bebegin icin cok uzuldum,cok gecmis olsun.Rabbim en kisa zamanda sifasini versin iinsaaallah.Dualarim sizlerle.

kahvaltı 09 00: haşlanmış zeytinyaglı 2 yumurta,balkabagı yemeyı 1 tabak,el ici kadar peynir,8 siyah zeytin.
öğlen 13 15: 3 kepce mercimek corbası,1 kepce bulgurlu yoğurt corbası,balkabağı yemeyi 1 tabak, salata 1 tabak(icinde havuc,beyaz lahana,beyaz turp,kırmızı pancar,hepsi çiğ olarak,sirke,zeytinyagi,azcık tuz)2 ceviz kadar peynir,2 cevız kadar et ve azcık kuruyemiş,ben kuruyemişi 3 öğüne bölerek yıyorum,yeşil cayı sade icemiyorum kuruyemişle iciyorum,o yüzden kuruyemişin hepsini 1 seferde tüketmiyorum.sanırım abarmışım,gul hanım,ilk kez doydum ve kendimi suclamadım.
akşam yemeğim de bu corbalardan olucak,akşam balkabağı yimicem,sabahtan ancak kahvaltıda balkabağı tuketmeği düşünürem,bugun bağırsaklarım calışmağa başladı,çok şükür.eğer abartmışamsa,çok olmuşsa yarından daha az yerim,inşallah.sabah bir az acıktım da ondan oldu galiba.6 kupa su,akşama kadar daha 5 ya 6 kupa su.

bir azdan yürüyüş

Son düzenleme:
burada türkiyeden daha çok geziyoruz :) iyi oluyor bi yandan çünkü haftaiçi çok yoruluyoruz, haftasonları farklı bişeyler yapma ihtiyacı duyuyoruz..
burda 3 kişiyiz, her haftasonu birimiz nöbetleşe işleri kontrol ediyoruz, 2 kişi zaten eşimle ben olunca:) 1 haftasonu tamamen boş kalıyor, o haftalarda da bölgeyi gezmeyi planlıyoruz havalar ısınsın biraz:)

Onemli olan esin ve cocugunun yaninda olmasi sevdikerinden uzakta olsanda hayatin tadini cikarmak guzel degisik bir ulke tanimak guzel..is her yerde ayni ben nereye gitsem is beni bulur hic rahat bir calisma ortamim olmamistir ...onun icin olanin tadini cikarmak lazim sende yapyorsun canim iyi gezmeler:)

Sevgili sweetlyycigim, sizi butun kalbimle tebrik ederim,mutlulugunuz daim olsun insaallah.Benim de oglum uc ay once evlendi cok muhtesem bi duygy yogunlugu.Kilo almana hic uzulme,cunku cok kisa zamanda alindigi icin,hele de insaallah Karatay mucizesiyle cok cabuk gidecektir insaallah,bir nevi metabolizma yanilmasi olmus diyelim.Masallah yaza kadar istedigin parfumu saglikla zayiflamis olarak kullanirsiniz,benim en sevdigim tabir fit gorunusle insaallah.

Canlarim her birinize hayirli huzurlu saglikkli hafta sonlari diliyorum.Gulcugum,sana,senin bilgilerine ve de hergun isil isil harika msj.larina hayranim canim.Tum guzellikler sana da olsun canim.

Canim dostlarim,burada hepimiz birbirimize paylasim ve yardim amacli oldugumiz icin ,belki de sizinde duyduguniz bir kuru paylasmak idtedim.Ben ic gundur yapiyorum sindirim sistemine cok faydasini gordum.Beslenme ve sporun yaninda guzel bir alternatif diye dusundum.500 ml. suya dort beyaz lahanayi elimle dogruyorum,uc dakika beraber kayniyor.Sonra onbes maydanoz sapini ilave ediyorum.Iki dakika da beraber kayniyor.Toplam bes dakika,ilininca bir bardak sabah ac karnina,bir bardakta gece yatmadan once iciyorum.Yanliz tam icecekken icine bir corba kasigi limon suyu koyup oyle iciyorum.Tadi tuzsuz salata gibi ama muhtesem bir diuretik ve laxativ etkisi yapiyor.Bir de bu gun reklamlarda 2014 ilkbahar-yaz modasi verilmeye baslanmis.Birazdan montlara ve kabanlara veda vaktidir insaallah saglikla mutlulukla.

Son düzenleme:
Merhabalar bilgisayarim bozuldu artik telefondan giriyorum ondan zor oluyor yazamadim kizlar bu arada belirtim karatayida okudum.. once dunden basliyim
Kahvalti
Peynirli menemen domates salatalik yedim cevizden biktimda yiemedim:/
Oglen acelem vardi karatay yemeklerinden bulamadim soslu tavuksis ve 2 kasik pilav 1 parcada ekmek bunun icin pismanim:)
Aksamda 9 kuru kayisi tavukcorbasi ve patatesli etli musakka gecede 11 gibi dayanamadm 1kase patlamis misir yedim..

Bugunde kahvalti etmedim oglen uyandim biraz once kasarli domates corvasi sehriyeli bulgur ve yarim tabak nohul etsiz nohut yedm :)

sorma be abla sabaha karşı ve akşamları öksürük nöbetleri kesilmez oldu.
yazık yavrum dah doğar doğmaz küveze girdi.delik deşik ettilerr her yerini neyse 1 haftada çıktı ama..yine de çok şükür
dr a götürüyra dr ateşe karşı fitil verdi.ateşi 1.2 defa çıktı fitille indirdk,
ventolin verdi.sabah akşam 2 çay kaşığı
burun için serum fizyolojik verdi.
onu damlatmadan emziremiyrm
geçen kötüleşti
dr buhar verdi.o buharı yiyene kadar kucağımda öyle bi ağladı ki
sonra yorgunluktab uyuyakaldı.
iğne yedi
ama geçmecdi şu öksürük..
hadi olsun da bu kadar erken olmasın abla yaa..
artı burun tıkanıklığı da kesilmez oldu.serum fizyolojik damlatyrz.
ALLAH ım ne olur şu kızıma şifa ver diye dua etmekten başka çarem yok..

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar bebeğine.

Merhabalar bilgisayarim bozuldu artik telefondan giriyorum ondan zor oluyor yazamadim kizlar bu arada belirtim karatayida okudum.. once dunden basliyim
Kahvalti
Oglen acelem vardi karatay yemeklerinden bulamadim soslu tavuksis ve 2 kasik pilav 1 parcada ekmek bunun icin pismanim:)
Aksamda 9 kuru kayisi tavukcorbasi ve patatesli etli musakka gecede 11 gibi dayanamadm 1kase patlamis misir yedim..

Bugunde kahvalti etmedim oglen uyandim biraz once kasarli domates corvasi sehriyeli bulgur ve yarim tabak nohul etsiz nohut yedm :)

:)) bu nasıl bir gun olmus böyle :)) her yer kacamaklarla dolu :))

Diyet arkidişlerim özledim sizleri :54: Sonunda geri dondum. Bu haftayi diyet tarihimden silip bugun kaldigim yerden baslayacagim tam gaz. Su an donus yolundayiz. Eve gidince tartiya cikmaya korkuyorum:18:

Merhaba canim ozlettin kendini...kacamaklarii yaptin yaptin once sopalari ye sonra bu haftayi tarihinden sil :);)::). Iyi yolculuklar canim gule gule gidin yolunuz acik olsun

kahvaltı 09 00: haşlanmış zeytinyaglı 2 yumurta,balkabagı yemeyı 1 tabak,el ici kadar peynir,8 siyah zeytin.
öğlen 13 15: 3 kepce mercimek corbası,1 kepce bulgurlu yoğurt corbası,balkabağı yemeyi 1 tabak, salata 1 tabak(icinde havuc,beyaz lahana,beyaz turp,kırmızı pancar,hepsi çiğ olarak,sirke,zeytinyagi,azcık tuz)2 ceviz kadar peynir,2 cevız kadar et ve azcık kuruyemiş,ben kuruyemişi 3 öğüne bölerek yıyorum,yeşil cayı sade icemiyorum kuruyemişle iciyorum,o yüzden kuruyemişin hepsini 1 seferde tüketmiyorum.sanırım abarmışım,gul hanım,ilk kez doydum ve kendimi suclamadım.
akşam yemeğim de bu corbalardan olucak,akşam balkabağı yimicem,sabahtan ancak kahvaltıda balkabağı tuketmeği düşünürem,bugun bağırsaklarım calışmağa başladı,çok şükür.eğer abartmışamsa,çok olmuşsa yarından daha az yerim,inşallah.sabah bir az acıktım da ondan oldu galiba.6 kupa su,akşama kadar daha 5 ya 6 kupa su.

bir azdan yürüyüş

Doyana kadar yediginiz iyi olmus herkesin doyma olcusu farkli ....sabah kahvaltida kuruyemis yenmeyince cabuk acikilir onun icin acikmissin 4 saat 15 dkk da ogle yemegi yemisin 15 dkk leptin calismis ceviz yesydiniz 5,,6 saat tok kalirdiniz leptin cok calisirdi....siz 3 e boluncede cabuk acikiyorsunuz yag yakmaya zaman kalmiyor:(...sabah ve yesil caya diye 2 ye ayirin bakalim acikma kac saatte olacak

Canim dostlarim,burada hepimiz birbirimize paylasim ve yardim amacli oldugumiz icin ,belki de sizinde duyduguniz bir kuru paylasmak idtedim.Ben ic gundur yapiyorum sindirim sistemine cok faydasini gordum.Beslenme ve sporun yaninda guzel bir alternatif diye dusundum.500 ml. suya dort beyaz lahanayi elimle dogruyorum,uc dakika beraber kayniyor.Sonra onbes maydanoz sapini ilave ediyorum.Iki dakika da beraber kayniyor.Toplam bes dakika,ilininca bir bardak sabah ac karnina,bir bardakta gece yatmadan once iciyorum.Yanliz tam icecekken icine bir corba kasigi limon suyu koyup oyle iciyorum.Tadi tuzsuz salata gibi ama muhtesem bir diuretik ve laxativ etkisi yapiyor.Bir de bu gun reklamlarda 2014 ilkbahar-yaz modasi verilmeye baslanmis.Birazdan montlara ve kabanlara veda vaktidir insaallah saglikla mutlulukla.

Tesekkur ederim canim degisik bir kur olmus ...tartida farkedecekmi bakalim normade maydonoz suyu zayiflatir lahanada zayiflatir ikisi bir arada zapzayiflatir dermisim...sonuclarini bekliyorum ....iyi olursa bende baslarim hemen;)

Kahvalti

Bende internet bozuk cepten girdim:) cok hatalar yapmissin canm ceviz sevmiyorsan digerleirnden yeki tok tutsun...aksam 9 kayisi cok 3#4 den fazla olmayacak...patates yok musakka kizartmadir oda yok,,,bunlar insulini yukseltip yaga donustu aclik uyandirdi onun icinde 11 de aciktin...dun karatay olmamis...bugunde sehriye corbasi olmamis nohutta fazla yenmeyecek

merhaba herkesee yemeğimi yedim geldim

bugünkü menüm
sabah (12-13:00)
bir avuç ceviz
1,5 haşlanmış yumurta
tereyağda lor
10 zeytin

akşam (20:00-20:30)
2 but haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
birkaç parça haşlanmış brokoli

2 litre su
2 kupa yeşilçay
1 kupa açık şekersiz çay

sabahtan akşam yemeğine kadar hiç acıkmadım bugün saat 20:00 ı geçmesin diye zorla yedim.ama midem çok bulanıyo şu anda nedenini anlamadım normalmidir?

$1560462_778695805478791_669318810_n.jpg
Elma kurusu ile kükürtsüz malatya kayısılarım. :52:

Back