Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayret hic kimse kalmamis, sayf bombos, nerdesiniz huuuuuu
Arkadaslar sabah kahvaltimi yapmistim saat 10 gibi
Öglen : bir kase yogurt corbasi, taze fasulye ve bir tavuk budu yedim saat 2.30 da
Aksamada cok acikmamistim, yemesemde öglen yediklerimle geceye kadar cok acikacaktim, kücük bir ögün daha yaptim, bir kase yogurt icine, biraz kuruyemis ve birkactanede yaban mersini koyup yedim,
Karataya baslayali basim cok agriyo arkadaslar sizlerdede öyle oldumuuu
İyi Akşamlar herkese, her perşembe olduğu gibi bu perşembe de topik bomboş, neden böyle oluyor çözemedim:)))
Bu gün oglumun okulundaydim.beni gorup gaza gelen arkadaslarim oldu..naptin nasil zayifladin diye cevremi sardilar :))) şaka gibi guler misin aglar misin????
Kilo Vermedim desemde inanmadilar...
Neyse, gecmise bakamadim..umarım çok şey kacirmamisimdir..
Listeyi gördüm, haftaya inşallah yaparim listemi (elime yüzüme bulastirmadan..)
Geleyim menume
Sabah kkk ay cekirdegiyle birlikte, lor peynirinin icine bol z.yagi ve çörek otu koydum yedim
Ara 4 tane cigkofte ayran marul
Aksam yeşil mercimek çorbası, taze fasulye( kiymali) ayran
Su dikkat etmedim bol bol ictim
Spor yarim saat yürüyüş:))
medcezir19, yürüyüş sonrası için, kendine uygun olanları seçebilirsin. Bir gün aralar vererek yapıyorum. Kaslarımı 1 gün dinlendiriyorum.
Hadi bakalim ilk adimi attin...aylar sonra bu listeyi gorunce guleceksin bu kadar kg yu ben nasil tasimisim diye ....yeterki istikrarli ol yasaklara el uzatma o kilolar eriyip gidecek
PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 11:00
Turp, dereotu, nane
Çeçil peyniri
10 Zeytin
Fındık, kaju, 2 kayısı, 1 hurma
2 tavada yumurta
Kırmızı, yeşil biber, domates, tavada zeytinyağında kavuruldu
Siyah çay
17:00
Kaju
17:30
Bezelye yemeği
Kırmızı turp, domates, biber salatası
19:30 (sadece yoğurt yiyecektim ama olmadı :))
Eki Görüntüle 917239
Kapuska
Keten tohumlu yoğurt
Karbonatlı Su
SU
Spor Eki Görüntüle 917242
teşekkr ettim bakıcam bunlaraa
inşallah yapabilirim
aferin kendi cezanı vermişsin
ikon larında çok tatlılar nereden buluyorsun onları
Çok teşekkür ederim, çok incesiniz ve herkesi hiç sıkılmadan sürekli motive ediyorsunuz.
Bana bu konuda çok yardımınız dokunacağına , beni çok teşvik edeceğinize eminim.
Bügün ilk defa çok iyi geçti, vicdanımı rahatsız edecek en ufak bir yanlış yapmadım.
Sabah 8:30 süper bir KKK yaptım.
16:30 acıktıgım için akşam yemeğimi yedim
Ve o saatten beridir, eşimin işten gelmesine rağmen onunla, yemek yemedim, tabii onu yalnız bıraktığıma üzülmedim desem yalan olur.
Aralarda su dışında ağzıma sokmadım.
Yeşil çay daha almadım, o yüzden içemedim. Sadece 3 litre kadar su içtim.
Akşam da tam 90 dakika, 8 km yürüdüm.
Dediğiniz gibi aylar sonra bu yükü bu kadar zamandır taşıdığım için çok üzüleceğim...
O gün geldiğinde bu sözlerimizi hatırlayalım.
iyi akşamlar arkadaşlar.. benim yine misafirim var o yüzden giremedim topiğe bi de hasta oldum boğazım ağrıyor yanıyor resmen.. bacaklarımda dünden kalma çok fena jillian tarumar etmiş beni yatıya misafirim olduğundan sporumu yapamıyorum belki de son dk yaparım bilemiyorum..
mydenizcim maşallah deselerdi... o kadar emek verdin karşılığı çok hoş oluyordur .. banada kilo vermişsin dedikleri zaman iyice motive oluyorum
menüm 7.15 sabah kkk ama peynir az kalmıştı az yedim o yüzden
öğlen 13.00 yerfıstığı yoğurt elma.. ben meyveyi sabaha alıcam bu yüzden yavaş bence kilo vermem..
akşam kızacaksınız biliyorum bişi yiyemedim doğru düzgün hem boğazımdan hemde canım sıkkındı o yüzden.. 20.15 gibi bi kaç çiçek brokoli salatası yedim. azıcıkta yerfıstığı... bunlarıda sırf leptin hatrına yaptım inşallah çalışır.. şimdi bi şekersiz kahve içtim.. su 3 lt yi bulmadı ..2.5 lt anca gelir..
Sporumu içinde biberiye yağı olan bir yağ karışımı ile yaptım. Karın bölgesine sürüp streç ile sardım. Öncesinde kese yapılıyormuş, çok gereklimi?
Susam yağı, portakal yağı, biberiye yağı, karanfil yağı, tatlı elma yağı, melisa yağı, okaliptus yağı, limon yağı, menekşe yağı.
Bir dahaki sefere almayacağım. İçinde birde pirinç yağı yazılmış, pirinç yağı yok ki. Pirinç kepeği yağı olması gerekiyordu. Ben farkedemedim alırken, arkadaşım uyardı. Almıştım tabii. Kendim biberiyemi alıp karışımımı yaparım artık, bu bitince. Ama buda uzun süre kullanılacak miktarda.
benim bildiğim önce kese yapmaktaki amaç kan dolaşımını hızlandırmak
iyi akşamlar arkadaşlar.. benim yine misafirim var o yüzden giremedim topiğe bi de hasta oldum boğazım ağrıyor yanıyor resmen.. bacaklarımda dünden kalma çok fena jillian tarumar etmiş beni yatıya misafirim olduğundan sporumu yapamıyorum belki de son dk yaparım bilemiyorum..
mydenizcim maşallah deselerdi... o kadar emek verdin karşılığı çok hoş oluyordur .. banada kilo vermişsin dedikleri zaman iyice motive oluyorum
menüm 7.15 sabah kkk ama peynir az kalmıştı az yedim o yüzden
öğlen 13.00 yerfıstığı yoğurt elma.. ben meyveyi sabaha alıcam bu yüzden yavaş bence kilo vermem..
akşam kızacaksınız biliyorum bişi yiyemedim doğru düzgün hem boğazımdan hemde canım sıkkındı o yüzden.. 20.15 gibi bi kaç çiçek brokoli salatası yedim. azıcıkta yerfıstığı... bunlarıda sırf leptin hatrına yaptım inşallah çalışır.. şimdi bi şekersiz kahve içtim.. su 3 lt yi bulmadı ..2.5 lt anca gelir..