- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
kızınızla kavuşacak olmanıza çok sevindim.. bir anneyi en iyi anne olduğunda anlamaya başlıyor insan... Allah sizi inşallah ebedi hayatınızda hiç ayırmasın.. önemli olan orası çünkü..
çok haklısınız.. biz de tecrübe kazandıkça dediğiniz gibi yapmaya başladım, psikoloğa da gittim onun da faydasını çok gördüm..kardeş de inşallah ben de istiyorum asıl 2 çocuktan sorna tam aile olunuyor diyorlar ama bakalım kısmet:) burada iş ev çok zorlanıyorum ülkenin durumundan dolayı eve kampüsümüz dışından bakıcı gidip gelmesi durumu yok, lojmandan bir bayan bakıyor oğluma, ama ev işleri yemek herşey eşimle bende.. baktım ki oğluma kalan zaman çok azaldı, yatılı bakıcıya karar verdim. birini bulduk, bikaç haftaya gelecek kısmetse..onun da zorlukları var ama en azından tecrübeli bir bakıcımız olacak, ben oğlumla daha iyi zaman geçirebilicem, kreş öncesi ingilizce öğrenmeye başlayacak vs gibi artıları da var..eğer memnun kalırsam diğer tayinlerimize de götüreceğiz sanırım o zaman 2.yi düşünmek daha kolay olacak:))
d vitamininin en makbulü güneşten alınanı sanırım. oğlumu ilk 15 gün sabahları 10-11 arası 15 dk direkt güneş görecek şekilde güneşlendiriyorduk balkonda.. güneşi sadece ellerinizin üzerinden almamız dahi yeterliymiş, yüze temas etmesi gerekmiyormuş..ama arada cam vs olmaması gerekiyormuş.
O zaman güneş kremi kullansamda alıyormuşum, çünkü elime sürmüyorum.