• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gurbetcicegim, etin de kemigin de leptinin de top yekun bize emanetsin.Artik bilemem yeni bir kacamak hakkida dolmustur.Yarin sabah kismetse tam konsantre kkk ile yine ve yeniden baslaniyor kismetse guzelim benim.Hep beraberiz insaallah.

iyi söyledin canım gurbetciceğim in gözünü korkutmazsak yapmayacak

:46::46::46:

Ekincigim canim benim,bugun nasil oldun, daha iyicemisin insaallah yavrum.Yolculuk nasil gecti,rabbime emanet olunuz canim benim.

Gurbetcicegim, etin de kemigin de leptinin de top yekun bize emanetsin.Artik bilemem yeni bir kacamak hakkida dolmustur.Yarin sabah kismetse tam konsantre kkk ile yine ve yeniden baslaniyor kismetse guzelim benim.Hep beraberiz insaallah.
biliyorum canan abla sagolasin, sahiplenilmek ve ilgilenilmek ne güzel, insallah bu hafta disiplinli olacagima söz veriyorum , tabiki hep beraberiz :16::16::16:

yarın iş var izin bitti ben yatıyorum

:3:

$947288_635722726465287_318801957_n[2].jpg

Bugun ayrica prenscigim ve de cok az katilmasina ragmen kedicigim cok eksiklerdi.Insan bir aile gibi olunca butun degerli fertleri yurekten ariyor ve ozluyor.:nazar:

afiyet olsun canım ben seni hamsi festivaline gittin hamsi yedin sanıyordum sen muz festivaline gittin galiba 3 tane muz yemişsin:9::9::9:
Daha bu sabah haberlerde gördüm hamsi festivalini, ama Karatay'a uygun değil. Hem una bulanmış hemde ekmek arası. :)))

Son düzenleme:
sen şanslılardanmışsın canım
afiyet olsun

kahvaltıda en az 10 tane zeytin yemek lazımmış ellerde titreme olmasın diye
akşamda güzel,,,karnıbahar da değişik olmuş aklına gelseydi resmini çekip buraya eklerdin...değişik şeylerde resim ekliyouzki yapacaklara örnek olsun:34:

burda malesef güzel zeytin de yok:( türk marketi var bi tane, oradan zeytin aldık 2 gün suda beklettim yine de tuzu çıkmadı.. tuzlu olunca da en fazla 4-5 tane yiyebiliyorum, bittikten sonra tuzsuz zeytin alacağım buradan, artık kötü de olsa en azından tuzsuz..
bundan sonra eklerim tabi ki:)
ama isteyen olursa tarif vereyim, karnabaharı haşlıyoruz, az yumuşayınca süzüyoruz.. 1 çay bardağından az bulgur, 1 yumurta, zeytinyağı ve yoğurdu, ve istediğimiz baharatları karıştırıyoruz, karnabaharları bu karışıma bulayıp fırına veriyoruz.. sosunu çekip üstü hafif kzıarana kadar fırında 180derecede pişiriyoruz.. afiyet olsun..

Merhaba
Yedikleriniz çok doğru sadece miktarlarina bi iki şey eklemek isterim
Zeytin en az 10 tane olmali birde yumurtayi 2 den az yememek gerekiyor ama fazla yiyebilirsiniz..kahvaltida daha cok yeseydiniz 4 saat degil 5 saat sonra yogurt yeme ihtiyaci duyardiniz

Kolay gelsin, benimde tayinli yurt disinda akrabam var..onlardada hafta sonu cuma cumartesi..zorda olsa alisiyor insan

çok sağolun, yorumlarınız çok iyi oluyor benim için.. önceki gün nerdeyse 3 yumurtaya yakın (yumrta salatası vardı) yiyince dün canım çok istemedi, bugün de 1 yumurta yarım muz yedim.. burda çiftlik yumurtası bulduk ufacık ve çok güzeller..muzlar da ufacık ve çok lezzetli..
bi türlü fazla yemekten korkma olayını aşamadım:))

Bugün ölçülerimi aldim, ilgilenenler icin yazayim;

Göğüs:3 cm (en çok buna sevindim)
Bel: 2 cm
Göbek: 2 cm
Basen: 1 cm
Kol:1 cm
Bacak: sabit kalmış

Toplam 9 cm incelme :nazar:
Ilk bolumdede 10 cm toplam jillianla 19 cm incelme oldu vucudumda :nazar:
Artik bırakıyorum cidden iyi dayandim
Ama süper bi incelme oldu sagol jillian:)

çok güzel olmuş, tebrikler kocaman bir maşallah..
jillian'ı her yerde zor diye okuyunca hiç denemedim bile, önceden el bileğimde sorun olduğu için pilates vs de yapamıyordum, ameliyat oldum, şimdi gayet iyi, 55in altına inince pilates düşünüyorum ben de..

Bugün ölçülerimi aldim, ilgilenenler icin yazayim;

Göğüs:3 cm (en çok buna sevindim)
Bel: 2 cm
Göbek: 2 cm
Basen: 1 cm
Kol:1 cm
Bacak: sabit kalmış

Toplam 9 cm incelme :nazar:
Ilk bolumdede 10 cm toplam jillianla 19 cm incelme oldu vucudumda :nazar:
Artik bırakıyorum cidden iyi dayandim
Ama süper bi incelme oldu sagol jillian:)

Şimdi nasıl devam edeceksin, haftada 3 defa yapacakmısın. Eğer tamamen bırakırsan yararı geçici olabilir. Bende yapmak istiyorum ama çok zor geliyor, kendi hareketlerimde kalıyor aklım. :1:

:46: :46: harikasinnnn

Canim Ben ikii kere denedim.ilk leveli yapip biraktim.sakatlandim çünkü. .eger deneyeceksen seni cok zorlayan hareketi cikarmani öneririm. Bi hareket çıktı diye bi şey olmuyor..
Valla sizlandim her gün arkadaslarin başını sisirdim hakkini helal etsin herkes ama bi mucizede olmadi desem yalan olur:)
Kesinlikle herkese tavsiye ederim

Bizim hiç şikayetimiz yok, her zaman sızlanabilirsin. :9: Bak herkesi motive ediyorsun.:46:

burda malesef güzel zeytin de yok:( türk marketi var bi tane, oradan zeytin aldık 2 gün suda beklettim yine de tuzu çıkmadı.. tuzlu olunca da en fazla 4-5 tane yiyebiliyorum, bittikten sonra tuzsuz zeytin alacağım buradan, artık kötü de olsa en azından tuzsuz..
bundan sonra eklerim tabi ki:)
ama isteyen olursa tarif vereyim, karnabaharı haşlıyoruz, az yumuşayınca süzüyoruz.. 1 çay bardağından az bulgur, 1 yumurta, zeytinyağı ve yoğurdu, ve istediğimiz baharatları karıştırıyoruz, karnabaharları bu karışıma bulayıp fırına veriyoruz.. sosunu çekip üstü hafif kzıarana kadar fırında 180derecede pişiriyoruz.. afiyet olsun..
tuzluyu suya koydun tuzu gitsin diye tuzsuzuda tuzlu suya koyarsın tuzlansın diye:9::9: şaka yaptım ama olur belkide :52:
dün ben yaptığım peynirleri (tuzsuz) kendi suyuna bol tuz ekleyerek koydum salamura oldu...ordan aklıma geldi

tarif için teşekkürler canım..:46:

Son düzenleme:
Günaydın,iyi haftalar..

Ara ara okusam da yazamadım,telden okuyorum cevap yazamıyorum nedenini de bilmiyorum karıştırmam gerek:))

Biz iyiyiz,cumartesi temizlik-ders-yemek vs. ile geçti,akşamı bir sinema yaptık,sinemada çok sıkıldım güzel bir film olmasına rağmen,sabit kalamıyorum basıyorlar bana..:44::44:

Pazarda kahvaltı,sonrada sahile indiler oğlum ,yeğeni ve eşim ..bizde görümcemle biraz ciciler aldık,bebeğime bir kaç bişey aldık,akşam kayınpederimin doğum gününü kutladık.Yılbaşında aslında doğumgünü,ama benim de annemin doğum günü yılbaşında..o yüzden bir kaç gün önce eşimin ailesiyle kutluyorum,sonra da yılbaşında annemlerdeyiz :)))

Bu hafta kaçamaklarım oldu,(simit-minik bir dilim pasta ..simiti kendi isteğimle yedimde ,pastayı babamın hatrına yedim..çok azdı zaten)
Kızıyorlar bana yemiyorum diye,anlatıyorum bazen anlıyorlar haklısın diyorlar ama yine devam ediyorlar..Kayınpederim şeker hastası hemde ileri safhada,neler anlatıyorum ,üzüldüğümüzü söylüyorum,dedemizide şekerden kaybettik,eşim çok üzülüyor,biraz dikkat ediyor ama sonra tekrar başlıyor..Çabalarımız boşa yani...Yaşlı insanlara anlatması çok zor,kırılmasınlar diye elimizden geleni yapıyoruz..:44::44:

Neyse sıkmayım sizide :)))

Herkes çok çok iyidir inşallah...

tuzluyu suya koydun tuzu gitsin diye tuzsuzuda tuzlu suya koyarsın tuzlansın diye:9::9: şaka yaptım ama olur belkide :52:
dün ben yaptığım peynirleri (tuzsuz) kendi suyuna bol tuz ekleyerek koydum salamura oldu...ordan aklıma geldi

tarif için teşekkürler canım..:46:

:)) tamamen tuzsuz tam diyet zeytini, ama tadı yok hiç, lastik gibi.. plastik yiyor gibi hissediyor insan:9:

Günaydın,iyi haftalar..

Ara ara okusam da yazamadım,telden okuyorum cevap yazamıyorum nedenini de bilmiyorum karıştırmam gerek:))

Biz iyiyiz,cumartesi temizlik-ders-yemek vs. ile geçti,akşamı bir sinema yaptık,sinemada çok sıkıldım güzel bir film olmasına rağmen,sabit kalamıyorum basıyorlar bana..:44::44:

Pazarda kahvaltı,sonrada sahile indiler oğlum ,yeğeni ve eşim ..bizde görümcemle biraz ciciler aldık,bebeğime bir kaç bişey aldık,akşam kayınpederimin doğum gününü kutladık.Yılbaşında aslında doğumgünü,ama benim de annemin doğum günü yılbaşında..o yüzden bir kaç gün önce eşimin ailesiyle kutluyorum,sonra da yılbaşında annemlerdeyiz :)))

Bu hafta kaçamaklarım oldu,(simit-minik bir dilim pasta ..simiti kendi isteğimle yedimde ,pastayı babamın hatrına yedim..çok azdı zaten)
Kızıyorlar bana yemiyorum diye,anlatıyorum bazen anlıyorlar haklısın diyorlar ama yine devam ediyorlar..Kayınpederim şeker hastası hemde ileri safhada,neler anlatıyorum ,üzüldüğümüzü söylüyorum,dedemizide şekerden kaybettik,eşim çok üzülüyor,biraz dikkat ediyor ama sonra tekrar başlıyor..Çabalarımız boşa yani...Yaşlı insanlara anlatması çok zor,kırılmasınlar diye elimizden geleni yapıyoruz..:44::44:
Neyse sıkmayım sizide :)))
Herkes çok çok iyidir inşallah...
merhaba cnım özlettin kendini merak ettim ama burada görmesemde face de gördüğüm için iyi olduğunu biliyordum :9: simit çilerde gezdiğini :9: orada olupta o kokularda yememek mümkünmü
cicilerini güle güle giysin bebiş
doğum günü olanlarada nice sağlıklı yaşlar dilerim

merhaba cnım özlettin kendini merak ettim ama burada görmesemde face de gördüğüm için iyi olduğunu biliyordum :9: simit çilerde gezdiğini :9: orada olupta o kokularda yememek mümkünmü
cicilerini güle güle giysin bebiş
doğum günü olanlarada nice sağlıklı yaşlar dilerim

Sağol gül ablacım,kardeşimle buluştuk..yedik :))

Malesef her ülkenin yemek kültüru farkli oluyor, arabistanin baharatli yemekleri pilavlari bizim alistigimiz şekilde değil. .tabii guzel muzlar ce hurmalarda var:)
inşallah umre ziyaretim olursa Türk ahcisi olan bi otel tercih edecegim, esim sen oraya gitsen açlıktan hiç bir vazifeni yapamazsın diyor..
Sizde orada bulabildiginiz kadariyla yaparsiniz artik, hic yapmamaktan iyidir..ama inşallah zeytin tuzsuz olunca sevebilirsiniz..kahvalti icin onemli çünkü. ..
Burda destek her zaman bolll siz yeter ki kopmayin diyetten:)

Ameliyatıniz için geçmiş olsun, şu an iyiyseniz pilates yapabilirsiniz rahatlikla ama jillianda kol egzersizi cok fazla ,zorlayabilirsiniz..
Bu arada teşekkür ederim, eminim sizde basarirsiniz...

çok sağolun, yorumlarınız çok iyi oluyor benim için.. önceki gün nerdeyse 3 yumurtaya yakın (yumrta salatası vardı) yiyince dün canım çok istemedi, bugün de 1 yumurta yarım muz yedim.. burda çiftlik yumurtası bulduk ufacık ve çok güzeller..muzlar da ufacık ve çok lezzetli..
bi türlü fazla yemekten korkma olayını aşamadım:))

çok güzel olmuş, tebrikler kocaman bir maşallah..
jillian'ı her yerde zor diye okuyunca hiç denemedim bile, önceden el bileğimde sorun olduğu için pilates vs de yapamıyordum, ameliyat oldum, şimdi gayet iyi, 55in altına inince pilates düşünüyorum ben de..[/QUOTE]

Back