Günaydın,iyi haftalar..
Ara ara okusam da yazamadım,telden okuyorum cevap yazamıyorum nedenini de bilmiyorum karıştırmam gerek:))
Biz iyiyiz,cumartesi temizlik-ders-yemek vs. ile geçti,akşamı bir sinema yaptık,sinemada çok sıkıldım güzel bir film olmasına rağmen,sabit kalamıyorum basıyorlar bana..:44::44:
Pazarda kahvaltı,sonrada sahile indiler oğlum ,yeğeni ve eşim ..bizde görümcemle biraz ciciler aldık,bebeğime bir kaç bişey aldık,akşam kayınpederimin doğum gününü kutladık.Yılbaşında aslında doğumgünü,ama benim de annemin doğum günü yılbaşında..o yüzden bir kaç gün önce eşimin ailesiyle kutluyorum,sonra da yılbaşında annemlerdeyiz :)))
Bu hafta kaçamaklarım oldu,(simit-minik bir dilim pasta ..simiti kendi isteğimle yedimde ,pastayı babamın hatrına yedim..çok azdı zaten)
Kızıyorlar bana yemiyorum diye,anlatıyorum bazen anlıyorlar haklısın diyorlar ama yine devam ediyorlar..Kayınpederim şeker hastası hemde ileri safhada,neler anlatıyorum ,üzüldüğümüzü söylüyorum,dedemizide şekerden kaybettik,eşim çok üzülüyor,biraz dikkat ediyor ama sonra tekrar başlıyor..Çabalarımız boşa yani...Yaşlı insanlara anlatması çok zor,kırılmasınlar diye elimizden geleni yapıyoruz..:44::44:
Neyse sıkmayım sizide :)))
Herkes çok çok iyidir inşallah...