Maşallah sana. Neler yapıyorsun gel ben de karatay gunlugundeyim. Elimizden geldikçe çocuklar hasta olmadıkça paylaşıyoruz yediklerimizi. Zamanla daha da aktif olacağız.Bir hafta olali 3 kilo verdim :)
Canım Karatay günlüğüme gelsene orada daha aktifiz
Eskiden öyle idi ben de Karatay yapıyorum canım inş güzel güzel gider kilolardagül abla burda olsaydı keşke, çok güzeldi eskiden burası... tekrar karataya başladım :) ilk günüm çok güzeldi ilk defa uzun zaman snra doyduğumu hissettm :)
İnş cnm:)Eskiden öyle idi ben de Karatay yapıyorum canım inş güzel güzel gider kilolarda
Bende sürekli demir ilacı kullanıyorum acaba gün içinde tükettiğim çay nedeniyle mi kan değerlerim düzelmiyorBir an benden bahsediyorsun sandim:) bende yemekle beraber cy icerdm gunde 12 buyuk fincani gecerdi su aklima gelmezdi.. demirim ve B12 mde hep dusuk olurdu karatayda yemeklerden 2 saat sonra icmek gerekiyor o zamana kadar bol su iciyorum yesil cay yapiyorum ...sadece hafta sonlari siyah cay demliyorum ,,,faydasinida gordum deegerler yukselerek
Bende böyle olmak istiyorum tatlı krizleri beni mahvediyor...bu şekilde beslenmeye devam ettikçe insülin direnciniz kırılacak zaten amaç bu. O zamanda inşallah tatlı krizleri yaşamayacaksınız. ben de her yemekte bol karbonhidrat ve ekmet tüketiyordum yemekten 2 saat sonra tatlı krizine girip önüme gelen tatlıyı katlediyordumama bugün 12. günüm ve artık hiç tatlı krizim olmuyor.
Gerçekten çok önemli bilgi bende bilmiyordum o nedenle karatayda doymak çok önemliaaa çok güzel bir leptin bilgisi!! bunu atlamışım ben çoook teşekkür ederim gül hanım. İnşallah şu köy tavuğu olayını halledebilirim. aslında çok güzel bir ilçede yaşıyorum bulmak çok kolay
İnsülin direncini 3 ayda kırmışsınız harika ben yıllardır başaramadım ama karataya inanıyorumben insülin direncini 3 ayda kırdım 7.6 dan 5.1 e indi buda hocanın kitaptaki değeri...ben başardım sizde başarırsınız.. işe 25 dkk yürüyorum iş dönüşüde eve 25 dkk yürüyorum bu bile yettitabii sıfır kaçamak en önemliside bu ...
Ben de karatay diyeti yapıyorum. Dengeli beslenerek sağlıklı yaşama herkesin kavuşması lazım..
Bizim takima gel istersen...8.takim zayiflama yarişmasina...Daha önceden de bu konuya yazmışım. Yaklaşık son 6 aydır hiç bir şeye dikkat etmeyince geri geldi 5 kilo fazlam. Tekrardan bütün diyetleri araştırdım ve bana yine ne güzeli karatay
Bugün itibariyle karatay kahvaltısıyla başladım.
Öğlen çorba , karnıyarık ve cacık
konu çok aktif değil ama buradan yazarak kendi motivasyonumu korurum diye düşünüyorum.
Başlangıç kilo :67,3
Hedef : 62