- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
Cogumuz o saatlerde yiyoruz 20 .00 den sonra sadece sekersiz cay ve bitki cayi icebiliriz
2 ogun beslenilmeli fakat ilk gunler zorluyor 3 gunden sonra alisiyorsun
Erken kalkanlar yogurt kuruyemis veya hafif bir yemekle yarim ogun yapabiliyor yemekten sonra 2 saat insulin salgilaniyor sonra ki iki saat glukagon salgilaniyor sonra leptin devreye girip yag yakiyor bu yuzden kahvaltidan sonra araogun yapmak icin 5 saat gecmeli
Merhaba karataya devam mıSüper o zaman :) 20:00'ye kadar serbestiz ozaman .Çok soru oluyor kusura bakmayın ama bir sorum daha olacak
Günde 2 öğünmü yoksa 3 öğün şeklindemi beslenilmeli
Merhaba karataya devam mı
Belki Karatay’ın etkisi olmuşturMerhabalar karataya devam edemedim, şuanda 5 haftalık hamileyim yeme düzenim tekrar değişti :)
Belki Karatay’ın etkisi olmuştur
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallahh
hayır 2 öğün şart dğil, eğer erken kahvaltı ediyorsanız 3 öğün yapmanızı tavsiye ederim.. ben hep 3 öğün tarzında beslendimevet bu diyeti uygulayanlar sadece 2 ögün mü yiyorlar?
Ben diyet yaparken yemedim. Kilo verebilmek için . sabit kiloda kalmak istersen 5 kasik yiyebilirsin. Ama canin çok çekti kilo da vermek istiyorsun bence en fazla 2 kasik olabilir.yersin hareket edersin dengwlersin. benim metabolizmam yavaş çalışıyor o yüzden tercih etmedim .Selam arkadaslar beni aydinlatirmisiniz? Karatay diyetinde bulgur pilavi yerken ölçüsü nedir?
Tesekkur ederim vakit ayirip cevap verdigin icin :)Ben diyet yaparken yemedim. Kilo verebilmek için . sabit kiloda kalmak istersen 5 kasik yiyebilirsin. Ama canin çok çekti kilo da vermek istiyorsun bence en fazla 2 kasik olabilir.yersin hareket edersin dengwlersin. benim metabolizmam yavaş çalışıyor o yüzden tercih etmedim .
Rica ederim.Tesekkur ederim vakit ayirip cevap verdigin icin :)
Bir hafta olali 3 kilo verdim :)Rica ederim.
Başladın mi yapmaya. Nasıl gidiyor. ???
Canım Karatay günlüğüme gelsene orada daha aktifizBir hafta olali 3 kilo verdim :)