• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Aynen öyle Canan ablacım. Kordon boyu balık iyi gider her mevsim hem de. Buyurun beklerim herzaman. Az önce arkadaşım aradı evlenip Istanbula yerleşmişti. İzmirdeki tek can dostumdu onu da Istanbula gönderdim. Neyse o gelmiş Izmire ailesini ziyarete. Dedi hadi balık yemeye gidelim Konak'a ben geldim dedi. Bir mutlu oldum anlatamam. Akşam midye balık yapmaya gideceğiz kordona. Adın gerçekten Canan mı blmiyorum ama eğer öyleyse adaşız :34:

Nasilda icime dogmus,ne tesaduf afiyet olsun canlarim.Evet yavrum adasiz,gercek adim Canan.Memnun oldum canim.

Son düzenleme:
Nasilda icime dogmus,ne tesaduf afiyet olsun canlarim.Evet yavrum adasiz,gercek adim Canan.Memnun oldum canim.

iki canan ın arasında dilek tutuyorummmmmm

allahım tez zamanda prensesi iyileştir, topikte bebek isteyen herkese en kısa zamanda bebek ver, prenscim in bebeği sağlıklı sıhhatli doğsun, sınavı olanlara başarılar ver, benim oğlumuda girdiği bunalımdan kurtar....kediciğimede hayırlı kısmetler ver

allahım tez zamanda prensesi iyileştir, topikte bebek isteyen herkese en kısa zamanda bebek ver, prenscim in bebeği sağlıklı sıhhatli doğsun, sınavı olanlara başarılar ver, benim oğlumuda girdiği bunalımdan kurtar....kediciğimede hayırlı kısmetler ver
Benim 2 ismim var. İlk ismim Canan ama ben öbürünü kullanıyorum, iki ismimi de çook seviyorum. :34: Canan ilk ismim olduğu için öğretmenleriim, bazı arkadaşlarım, bir de resmi işlemlerde hitap da hep Canan derler. Dileklerin inşallah kabul olur. Hayırdır senin oğlan niye girmiş bunalıma ?

Amin diyelim butun gonlumuzle,o rabbimiz ki hazinesi sonsuz allahim,dileyen hicbir kulunu bos cevirmemistir.Herseyin hayirlisini eyle ey yuce rabbim.

Arkadaşlar izmir dediniz. Ben izmirden istanbula gelin geldim. 3senedir buradayım. Bazen sanki 40yıldır burada yaşıyormuşum gibi geliyor o kadar alıştım. Ama izmire veya uzak bir yere gittiğim zaman benim istanbulda ne işim vardiyorum. çOk tuhaf geliyor.
Aslen Karslıyız ama87den beri izmirdeydik. orada büyüdüm oranın Çoğu kültürünü taşıyorum diyebilirim. Sağlıklı yaşamakta beslenmek hep hayat tarzım olmuştur.
Yeni evlendiğim zamanlardı daha işe başlamamıştım evin yakınındaki pazara gittim. Kereviz alacağım baktım saplarını ayırmışlar. Aldım kerevizi bu da yaprakları onlarıda alıyorum dedim aldım. Abla 1lira daha vereceksin dedi .
Neden aldığımkerevizin yaprakları onlar dedim. Ama para kazanacağız dedi. İzmirde böle değildi ama dedim . Orası yeri abla dediii :)

İzmire gittiğimiz zaman zeytinyağını alıyorduk 5er kg luk.
Ama şimdi çocuk iş fazla gidemiyoruz. En son milaslı bir arkadaşımdan almıştım. Onu kullanıyoruz.

Yoğurttaki kalsiyum göbek yağlarının erimesine yardımcı oluyormuş. :52::52::52: Acaba ne kadar doğrudur?

Son düzenleme:
Benim 2 ismim var. İlk ismim Canan ama ben öbürünü kullanıyorum, iki ismimi de çook seviyorum. :34: Canan ilk ismim olduğu için öğretmenleriim, bazı arkadaşlarım, bir de resmi işlemlerde hitap da hep Canan derler. Dileklerin inşallah kabul olur. Hayırdır senin oğlan niye girmiş bunalıma ?

yurtdışındaydı 500 gün daha çalışsa paralı askerlik yapacak sonrada Kazakistan a gidecekti çalışmaya,
şantiye kapatılınca geri geldi 2 senesi boşa gitti, parada yok elinde babasıyla harcamışlar...şimdi İstanbul da kız kardeşiyle takılıyor bunalımda olduğu için buraya da gelmedi daha ...iş yok, para yok, yaş 27 oldu askerlik yapması lazım şimdi onu araştırıyor

Yoğurttaki kalsiyum göbek yağlarının erimesine yardımcı oluyormuş. :52::52::52: Acaba ne kadar doğrudur?

dünya kadar dermişimmmm:9::9::9:

ben size her yemekte yoğurt yeyin zayıflayın demiyormuyum....

karatay hoca ne diyorsa doğrudur...........bol bol bol yoğurt yeyin diyorrrr

dünya kadar dermişimmmm:9::9::9:

ben size her yemekte yoğurt yeyin zayıflayın demiyormuyum....

karatay hoca ne diyorsa doğrudur...........bol bol bol yoğurt yeyin diyorrrr

Evet, söylemiştin geçen gün. :1: Demir emilimini azaltır diyorlar ama ben ancak yemekle birlikte yiyebiliyorum. Acaba Karatay hoca bununla ilgili birşey söylemişmiydi. :44:

Amin...

yurtdışındaydı 500 gün daha çalışsa paralı askerlik yapacak sonrada Kazakistan a gidecekti çalışmaya,
şantiye kapatılınca geri geldi 2 senesi boşa gitti, parada yok elinde babasıyla harcamışlar...şimdi İstanbul da kız kardeşiyle takılıyor bunalımda olduğu için buraya da gelmedi daha ...iş yok, para yok, yaş 27 oldu askerlik yapması lazım şimdi onu araştırıyor

Gül ablacım; şanssızlık olmuş,hayırlısı ile inşallah herşey istediğiniz gibi olur..amin..

Arkadaşlar izmir dediniz. Ben izmirden istanbula gelin geldim. 3senedir buradayım. Bazen sanki 40yıldır burada yaşıyormuşum gibi geliyor o kadar alıştım. Ama izmire veya uzak bir yere gittiğim zaman benim istanbulda ne işim vardiyorum. çOk tuhaf geliyor.
Aslen Karslıyız ama87den beri izmirdeydik. orada büyüdüm oranın Çoğu kültürünü taşıyorum diyebilirim. Sağlıklı yaşamakta beslenmek hep hayat tarzım olmuştur.
Yeni evlendiğim zamanlardı daha işe başlamamıştım evin yakınındaki pazara gittim. Kereviz alacağım baktım saplarını ayırmışlar. Aldım kerevizi bu da yaprakları onlarıda alıyorum dedim aldım. Abla 1lira daha vereceksin dedi .
Neden aldığımkerevizin yaprakları onlar dedim. Ama para kazanacağız dedi. İzmirde böle değildi ama dedim . Orası yeri abla dediii :)

İzmire gittiğimiz zaman zeytinyağını alıyorduk 5er kg luk.
Ama şimdi çocuk iş fazla gidemiyoruz. En son milaslı bir arkadaşımdan almıştım. Onu kullanıyoruz.
:1::1::1::1::1: Ama öyle biz Ankara'da İstanbul'da sapsız kafamız kadar kök kereviz görmeye alışkınız. Bizde sırf sap görünce şaşırdık :9::9::9: Ben çok seviyorum yaprak sap kereviz hatta yapraklarını bir sene kuruttum çorbalara kattım nane gibi. Ama eşim kök olmazsa yemiyor sapını. Ben de almıyorum fazla kereviz o yüzden. Ben de Ankara'dan Istanbul'a gelin gitmiştim. 1,5 yıl sonra kaçtık İzmir'e

Evet, söylemiştin geçen gün. :1: Demir emilimini azaltır diyorlar ama ben ancak yemekle birlikte yiyebiliyorum. Acaba Karatay hoca bununla ilgili birşey söylemişmiydi. :44:
Demir emilimini azalttığı doğru. Et yemeklerinin yanına yoğurt yememek lazım fazla eğer kansızlık varsa tabii.

Bazen olur öyle talihsizlikler. Hele ki özel sektörde çalışırken. O nedenle temkinli olmak lazım. Yarını düşünerek harcamak lazım. Ama ben şunu bilirim. Herşey düzelir geçer gider olacağına varır sen kendini üzdüğünle kalırsın. Elbet iş bulunur.

canım yemekle beraber yemezsek ne zaman yiyeceğiz ?

karatay 2 öğün öneriyor sabah KKK akşam yemek mecburen yemekte yiyeceğiz....ben karatay yaptığımın 4 ayı kan aldırmıştım demirim 42 den 58 e çıkmış,, demir bağlamam da yükselmişti iğneyle bile bu kara yükselmiyordu....öyle olsa düşerdi

$ekmek çiki.jpg

Bu resmi sevgili eşimle paylaştım. Bana ne dedi biliyor musunuz? Ne yani bundan sonra ekmek yerine çikolata mı yiyim onu mu demek istiyorsun bana dedi :9::9::9::9::9::9:

hanımlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir..
soğuk bir arabistan gününden yazıorum, mesai bitse de eve gitsem diye bekliyorum 1 saat kaldı..
kereviz enginar bahsetmişsiniz de burada onların tazesini bulmak imkansız gibi bişey.. zaten olsa da yemezler.. kabaklar bile oyulmuş satılıyor, meyve sebze konserve.. çok kötü besleniyorlar.. tek iyi yanı var, her mevsim taze domates salatalık vs bulmak mümkün, iklim de uygun hem de dışardan sürekli aldıkları için mevsimi olan yerden getiriyorlar..

canım yemekle beraber yemezsek ne zaman yiyeceğiz ?

karatay 2 öğün öneriyor sabah KKK akşam yemek mecburen yemekte yiyeceğiz....ben karatay yaptığımın 4 ayı kan aldırmıştım demirim 42 den 58 e çıkmış,, demir bağlamam da yükselmişti iğneyle bile bu kara yükselmiyordu....öyle olsa düşerdi

gül hanım ben kahvaltı sonra arada yoğurt ( acıkmışsam bir kuru meyve ile) ve akşam yemek şeklinde yiyorum. böyle de uygun olur değil mi? siz 2 öğün mü besleniyorsunuz? ne kadar zamandır karatay yapıyorsunuz?

Back