Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

benim geçen hafta yaptığım listeyi bulup kopyalarsın yeni bildirim yapanları ekleyip sizinkilerde değişiklik yaparsın,,,,yada kafana göre bir liste yap önemli olan bildirim yapanların görünmesi :KK66:

sana hiç rahat yok canım

bebiş ne yapıyor emeklemeye başladımı

aramıza hoşgeldiniz

teşekkür ederim bizim için üye olmussunuz, topiğimizi tamamen okuyan insan sayılıdır tebrik ederim sizi

karataya başlayıp bırakmak yok bu rejim değil sağlıklı beslenme ömür boyu hem bize hem ailemize faydalı

bizde motivasyon çok menülerinizi paylaşın buradan kopmayın karataya devam edin derim

1....şekersiz bitki çayları ve kahve serbest
2....ceviz sabah kahvaltıda yenmesi gerekiyor, protein karbonhidrat dengelemesi var ve metabolizma hepsini yeyince % 30 fazla çalışıyor..

yemek saatinde dışarda olunca ve yiyecek imkan olmayınca kıtlık sinyali salgılamaktan sa kuruyemiş atuştırmak daha iyi diye atuştırma yapabiliyoruz, çantamızda zor günler için hep bulunduruyoruz....onun dışında fazla yemek glisemik yük oluşturur

Ablacım ne eşime ne de bana rahat yok..

Kıvanç ileri emeklemiyor..ya geri gidiyor yada yuvarlanıyor :) ama çekyattan tutunarak yürüyor :)

sende benim yolumda ilerliyorsun canım benim genç versiyonumsun :KK48: seni benden iyi anlayan olmaz canım gece 3 te yatardım 2 saat sonra tekrar emzirmeye kalk emzir yat 5,5 olur 2 saat sonra diğerlerine kalk hazırlakahvaltı yaptır gönder olur 8.5 tam yatarsın bebek tekrar uyanır emzir yat olur 9,5 tam uyuyacaksın ya kapı ya tel sana geliyoruz yada çat kapı geldik aman allahım kabus gibiydi o günler akşama kadar gelen giden de bitmezdi kendi komşularım görümcem ve komsuları markete giden pazara giden aşağı inen herkes bendeydi hepsiylede basederdim bi hayır demeyi surat asmayı beceremezdim bi elim çocujklarda bir elim fırında devamlı pasta börek yetiştir gelene gidene tek başıma.....1 sene sonra ücretsiz iznim bitti de gündüz gelenden kurtuldum bu seferde 3 çocukla uykusuz uykusuz işe koşturmalar başladı......hepsi geçiyor ama bıraktığı izler kalıcı oluyor o kadar koşturmaca ya dizler dayanmadı sıvısı bitti şimdi de çekiyorum işte

bu arada seni ve sohbetlerini de özledim bi düzene girsen de arasıra da olsa bizlere katılabilsen çok sevineceğim

bebişleri öptüm canım

Ayy ne zor işimiz ya :KK43: ben hiç anlatmayım :KK43:

karatay hoca Devit 3 ü iğne öneriyor ...benim bir senede 7 den 23 e zor çıktı artık sıkıldım ve dopinge başladım bugün 4. olacağım hergüün yükseldimi yükselecekmi düşünmekten bıktım dopingle yükseltip 2 haftada birde iğne olacağım hoca kışın 2 haftada bir yazın ayda bir diyor

sen biizm gibi 2 öğün yapmayacaksın canım kalkış saatine göre 2,5 yada 3 yaparsın emzirdiğin için aç kalmaman lazım
hadi bakalım hayırlısı merverasyonu örnek alırsan sende 3 ayda kurtulursun oda senin yaşlarında

Ben sadece 2 ampül kırıp içmiştim ama 1 ay ile..acaba önceden de mi yüksekti benim :) yarın bir ampul daha kırayım ben...

Hamileysem de uygukayabilirim doğru diyorsun gül abla ondan demedim.sezeryanla doğum yaptım 7 ay önce hamilelik ihtimalinden moralim bozuldu ondan dolayı bırakır gibi oldum.yarin kesin öğrenicem hamile miyim değil miyim..

Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:66,3
Bu hafta:65,1
Fark: -1,200
Toplam fark:-14,800
Beden: 40
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
Süper kilo vermissin ya bende istiyorum
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:66,3
Bu hafta:65,1
Fark: -1,200
Toplam fark:-14,800
Beden: 40
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58

karatay hoca Devit 3 ü iğne öneriyor ...benim bir senede 7 den 23 e zor çıktı artık sıkıldım ve dopinge başladım bugün 4. olacağım hergüün yükseldimi yükselecekmi düşünmekten bıktım dopingle yükseltip 2 haftada birde iğne olacağım hoca kışın 2 haftada bir yazın ayda bir diyor

sen biizm gibi 2 öğün yapmayacaksın canım kalkış saatine göre 2,5 yada 3 yaparsın emzirdiğin için aç kalmaman lazım
hadi bakalım hayırlısı merverasyonu örnek alırsan sende 3 ayda kurtulursun oda senin yaşlarında
İnşallah ablacim ya kesinlikle vermem gerek.kendimden sogudum.hayat enerjim gitti.doğumdan sonra on kilo aldım malesef

TOPİC ADİ:karatay diyeti ile aç kalmadan zayifliyor ve saglikli yaşiyoruz

TOPİC SAHİBİ:gul_0663

KİLO VERENLER:merverasyon 1.200kg
arzucuk25 0.800

YENİ BAŞLAYİP BİLDİRİM YAPANLAR:zeynep44elif,stajer06
bildirim yapan arkadaşlara teşekür ediyorum...
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
eline sağlık canım

çok az bildiirm olmuş saliha neredeki

İnşallah ablacim ya kesinlikle vermem gerek.kendimden sogudum.hayat enerjim gitti.doğumdan sonra on kilo aldım malesef
10 kg nedir ki canım bi çırpıda gider bak merveye 15 kg oldu 2,5 ayda

Rumuz: arzucuk
Başlangic:15.12.2014
Başlangıç kilosu 79,600
Geçen hafta:75.600
Bu hafta:74.800
Fark: -800
Toplam fark:4.800
Beden:
Spor:akşam 5 günpilates
Boy: 1,61
Hedef:ilk hedef 75sonra 70gerisi odül
çok iyisin canım 800 gitmiş:KK9:
Ablacım ne eşime ne de bana rahat yok..

Kıvanç ileri emeklemiyor..ya geri gidiyor yada yuvarlanıyor :) ama çekyattan tutunarak yürüyor :)
:nazar::nazar::nazar: minik bebecik maşşallah ya,,en sevimli zamanları heryerini ısıracaksın öpeceksin yumusak yumusak
Ben sadece 2 ampül kırıp içmiştim ama 1 ay ile..acaba önceden de mi yüksekti benim :) yarın bir ampul daha kırayım ben...
senin yüksektir kırmayla o kadar olmaz ben 3 ay kırdım 4 farketti 3 ay iğne oldum 6 farketti,,,dopingle ne kadar olacak bakalım
Bu arada ben dün 1/4 kadar künefe yedim..çok tatlı geldi hiç beğenmedim..midem bulandı..eşime dedim bir daha götürme beni böyle yerlere :)
:KK48::KK48:

Kızlar benim de kahvaltı 11.00 de. Karatay kahvaltısı zeytin hariç.
15:00 da 1 tabak bezelye yemegi, tavuk göğsü üzerine sarimsakli yoğurt, salata
Akşam 19:30 fırında balik, yarım çay bardağı ceviz
Kızlar olmus mu menünün sabah kahvaltim çocuklardan dolayı geç oluyor.birde mecbur 3 öğün yedim 3 aylık bebegimi emziriyorum.
Sizce saatler ve menum nasıl teşekkür ederim

X