Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hoşbulduk sizi takip ettiğim kadarıyla uyguluyorum yanlışları söylerseniz sevinirin
sabah:tereyağında iki yumurta,üç çatal peynir (geç kaldığım için zeytin ve kuruyemiş tüketemedim)
öğlen:bulgur pilavı bir kase yoğurt
akşam:ıspanak ve kurufasulye planlıyorum

Hoşbulduk sizi takip ettiğim kadarıyla uyguluyorum yanlışları söylerseniz sevinirin
sabah:tereyağında iki yumurta,üç çatal peynir (geç kaldığım için zeytin ve kuruyemiş tüketemedim)
öğlen:bulgur pilavı bir kase yoğurt
akşam:ıspanak ve kurufasulye planlıyorum
sabah kahvaltısı için kendinize zaman ayırıın ve hepsini beraber yeyin ki metabolizma %30 fazla çalışsın
bulgur pilavı 3-4 kaşığı ve haftada biri geçmeyecek

akşama da kurufasulye yanına turşu da iyi gider

kızlar ellerime sağlık liste için

3 haftadır liste yapıyorum hiç tepki vermiyorsunuz aşkolsun size,,,,:KK42:

dün işimde çoktu kopyalayıp yapıştırıp düzenlemeye bile zor vakit buldum sırf siz motive olun diye acele acele yaptım, bundan sonra tekrar sırayla yapmaya başlayacağız siz alışın diye ben yapıyordum artık alıştınız :KK48:
saul ablam ellerine saglik leptin durmadan yag yakar inşallah ne yapcagmizi anlamadim su sukadar kilo vermismi siralama dedign

Bugün kahvaltımda yeşillik ve sebze yoktu. Annem pazardan pek birşey almamış.
Zeytin az yiyebildim çünkü aşırı tuzluydu. Şimdi akşamdan sirkeli suya bıraktım belki gider.
Peynir
2 yumurta
Ceviz
Bitki çayı
Elma, tarçınlı

Arada süt içtim, sütümüz gelmişti.

Akşam 4'te de yemeğimi bitirdim.
Nohutlu, tarhana çorbası
Karnıbahar yemeği

8'e doğru açlık hissettim, yoğurt yedim, ama çok yiyemedim. Zor yedim.
Hala açlık hissediyorum. Biberiye çayı vs.. içtim ama ne oldu bilmem. 8'den sonra böyle olmazdım. İsyanlardayım. :KK48::KK48::KK48:

Bugün kahvaltımda yeşillik ve sebze yoktu. Annem pazardan pek birşey almamış.
Zeytin az yiyebildim çünkü aşırı tuzluydu. Şimdi akşamdan sirkeli suya bıraktım belki gider.
Peynir
2 yumurta
Ceviz
Bitki çayı
Elma, tarçınlı

Arada süt içtim, sütümüz gelmişti.

Akşam 4'te de yemeğimi bitirdim.
Nohutlu, tarhana çorbası
Karnıbahar yemeği

8'e doğru açlık hissettim, yoğurt yedim, ama çok yiyemedim. Zor yedim.
Hala açlık hissediyorum. Biberiye çayı vs.. içtim ama ne oldu bilmem. 8'den sonra böyle olmazdım. İsyanlardayım. :KK48::KK48::KK48:

Canim ben çok iyi bilmiyorum ama akşam salata da yesen daha ii olurdu sanki
Bi de arada süt içmek kilo vermeyi engelliyormus ben de içiyordum burada öğrendim yanlış oldugjnu

Canim ben çok iyi bilmiyorum ama akşam salata da yesen daha ii olurdu sanki
Bi de arada süt içmek kilo vermeyi engelliyormus ben de içiyordum burada öğrendim yanlış oldugjnu
Evet, biliyorum. Teşekkür ederim. Ama benim kilom hedefin altında olduğu için, süt içiyorum aralarda. Sürekli içmediğim için sorun olmuyor. Süt haftada 1 geliyor. :) Evde hiç yeşillik, sebze yoktu. Sabahta yiyemedim. :KK43:

Rumuz:eyy gidi karadeniz
Başlangıç tarihi:31/12/2014
Başlangıç kg:75
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor: yürüyüş
Boy:1.61
Hedef: 52
Yüzdesi:

arkadaşlar benim KPSS' ye hazırlanma gibi bir çilem var..
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünden yeni mezun oldum..
Karatay' ın iki kitabını da okudum ve uyguluyorum. Zaten yıllardır ailecek doğal beslenirdik sadece marketten bir şey almamaya dikkat ediyorum. Tabi şeker, un ve glisemik indeksi yüksek ürünlere de dikkat ediyorum.
Yalnız bir sorun var: Pazar Pazartesi sıkı bir spor yapıyorum onun dışında sabah 10 akşam 7 kütüphanedeyim ve yürüyerek gidip geliyorum. Çalışırken verdiğim molalarda da mescide gitmek veya çay içmek için hareket ediyorum. Çok mu hareketsizim ?.
Bu arada 2 öğün besleniyorum ama beni biraz zorluyor çünkü sabah 5 akşam 23 ayaktayım.

1.61 boyum :KK43:
aslında kilom iyiydi ama staj sonra mezun ol eve gel derken :KK43:

:) valla mı ?!
ya ben 31 Aralık' ta tartıya bindim 75 i gördüm :KK43:

oy oyy ne güzel da :)
benim kilom 60-65 geçen yıllarda..
ama esasen 55 çok güzel durdu.
sonra staj derken mezuniyet eve dönüş derken hooooppp 75 :KK70:
ama diyet yapıp kilo vermekten sonra kiloları geri almaktan çoook sıkıldım.
Canan Karatay'ı izleyince İŞTE BU dedim ÖMÜR BOYU UYGULAYABİLİRİM.

kitaplarını aldım okudum.
bu arada gıdalar ve katkı maddeleri üzerine de araştırmalarım oldu.
31 Aralıktan beri ciddi olarak Karatayı uyguluyorum.
Acaba çok mu hareketsizim ??

X