- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
evet, ince belli çay bardağı kadarkuruyemiş günde sadece bir çay bardağı kadar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet, ince belli çay bardağı kadarkuruyemiş günde sadece bir çay bardağı kadar mı
sabah kahvaltısı için kendinize zaman ayırıın ve hepsini beraber yeyin ki metabolizma %30 fazla çalışsınHoşbulduk sizi takip ettiğim kadarıyla uyguluyorum yanlışları söylerseniz sevinirin
sabah:tereyağında iki yumurta,üç çatal peynir (geç kaldığım için zeytin ve kuruyemiş tüketemedim)
öğlen:bulgur pilavı bir kase yoğurt
akşam:ıspanak ve kurufasulye planlıyorum
saul ablam ellerine saglik leptin durmadan yag yakar inşallah ne yapcagmizi anlamadim su sukadar kilo vermismi siralama dedignkızlar ellerime sağlık liste için
3 haftadır liste yapıyorum hiç tepki vermiyorsunuz aşkolsun size,,,,
dün işimde çoktu kopyalayıp yapıştırıp düzenlemeye bile zor vakit buldum sırf siz motive olun diye acele acele yaptım, bundan sonra tekrar sırayla yapmaya başlayacağız siz alışın diye ben yapıyordum artık alıştınız
Bugün kahvaltımda yeşillik ve sebze yoktu. Annem pazardan pek birşey almamış.
Zeytin az yiyebildim çünkü aşırı tuzluydu. Şimdi akşamdan sirkeli suya bıraktım belki gider.
Peynir
2 yumurta
Ceviz
Bitki çayı
Elma, tarçınlı
Arada süt içtim, sütümüz gelmişti.
Akşam 4'te de yemeğimi bitirdim.
Nohutlu, tarhana çorbası
Karnıbahar yemeği
8'e doğru açlık hissettim, yoğurt yedim, ama çok yiyemedim. Zor yedim.
Hala açlık hissediyorum. Biberiye çayı vs.. içtim ama ne oldu bilmem. 8'den sonra böyle olmazdım. İsyanlardayım.
Evet, biliyorum. Teşekkür ederim. Ama benim kilom hedefin altında olduğu için, süt içiyorum aralarda. Sürekli içmediğim için sorun olmuyor. Süt haftada 1 geliyor. :) Evde hiç yeşillik, sebze yoktu. Sabahta yiyemedim.Canim ben çok iyi bilmiyorum ama akşam salata da yesen daha ii olurdu sanki
Bi de arada süt içmek kilo vermeyi engelliyormus ben de içiyordum burada öğrendim yanlış oldugjnu
hsgeldinben geldimmmm h herkese iyi geceler