Herkese yeni yine yeniden merhaba. Bu gidişle topiğe girmem çok zor olacak benim. Kızım resmen esir alıyor beni. Uykuyu tutturamıyor. Uyutuyorum koyuyorum şu işimi yapıyım diyorum 5 dk geçmeden uyanıyor. Kucakta salla, ayakta salla, ana kucağına koy, emzir tükendik valla. Yemek yeme düzenim de yok oldu. Bir fırsat bulup hızlı hızlı yemek yiyorum kahvaltı yapıyorum. Dün sabah 7 gibi kalktı akşam beşe kadar yatır kaldır yatır kaldır tükendim akşam 5 te sızdı artık. Bugün de şimdi uyudu gibi yemek yedim bir kahve aldım kendime topiği açtım.
Pazertesi bildirim de yapamadım. Kilom 83,2 idi. Kızım bana çok güzel spor da yaptırıyor. Geçen gece uyumadı koridoru bir baştan bir başa 100 kez yürümüşüzdür kucakta. Bugün yine öyle. Babası da hoplaya zıplaya bir hal oldu. Bu kız bize zorla spor yaptırıyor. Sizmisiniz miskin miskin 6 yıl oturup göbek toto büyüten alın bakalım diyo bize resmen.
Bu sabah kahvaltımı yaptım çift yumurtalı, bol zeytinli bir taraftan ayağımla ana kucağı sallayarak tabi hızlı hızlı sonuna doğru mızmızlandı çay içemeden kalktım sofradan. Az öncede eşime yemek ısıttım, o bana da hazırlamış yemeklerden ben de 4 saat beklemeden yemiş oldum. Yalancı paça(kemikten yapılmış) ve mantar sote yedim. Şimdi de 1 bardak filtre kahvemi ve yanında 1 parça bitter çikolatamı yiyorum( arada kaçamak yapıyorum gaz olmasın diye çay kahve çikolata yasak
) . Akşama ne yiyeceğiz belli değil. Şimdi pc başından kalkınca ütü mü yapsam, yemek mi yapsam, mutfağı mı toparlsam bilmiyorum.