Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hayırlı cumalar mesajları resimli4.jpg

Kizlar selamlar.bugun kkk yaptim ve kizimla bol bol yurudum.tabi o kucagimda keyif yapti.dun de yuruyus yaptik
Bundan boyle sadece emzirmek yok.her gun yurucem.kizim duruyor artik nasilsa.hem iyi oluyo dondugumuzde uyuyo guzelce. Aksama misafirlige gitcez.allahtan kavurma varmis menüde.umarim pilav yoktur.esimin patronuna gidiyoruz cunku.orda onu yemem bunu yemem demek istemiom. Arkadaslarim konusunda sıkıntım yok cok sukur.onlarda kabullendiler.ikram vermiyorlar.

Bende şu an eft teknikleirni arştırıp duruyorum kendime ufak bir bülten hazırlamayı düşünüyorum kardeşimede ve arkadaşımada bastırıcam şimdilik ön çalışmalardayım nefes teknikleride ilgimi çekmiyor değil doğru nefes bol oksijen bilgisayarın başından kalkamadım bir türlü diyebilirim.
pufboregi pufboregi ne güzel yavruşunla gezmişsin bende dün çıktım yavrularla ikside akşam pestil gibi uyudular bide arabayla dönmemiz gereken yolu yokuş aşağı diye yürüttüm sorma hallerini.Burada hava çok serinledi akşam üstü yine çıksam diyorum ama üstüste çocuk üşütürmü bilemedim bende yürümüş olurum bari.

Herkrse iyi geceler. Yazamiyorum ama szi hep takip ediyorum. Gul abla su yolculuk macerani okurken ben yoruldum inanki. Ama bende cocukla yolculuk yaparken tipki sen gibiydim simdi yuruyoda rahatladim. Off ne yorucu. İnsanin gezesi gelmiyo yanii.

Seraym bu arada cok gecmis olsun ins tez zamanda atlatirsin. İnsanin mide kotu olunca yumurta kokusu bile agr geliyor hamleymis gibi. Birde tsvuklu corba dene istersen gul abla kizicak ama ben bol tereyaginda az unu kavurdum da yaptim bl limon k.biber cok iyi gelmisti.

Benim menum iki gundur ayni. Sabah kkk, aksam yayla corbasi bulgurlu, patlican-kofte firinda. Patlicanlar istedigim gibi olmams ama olsun idare eder. Yedim gitti.

Yarin icin mucver yapayim diyorum iki tane buyukce kabagim var. Unsuz nasil yaparim tarifi olan varmi? Veya kabakla ne yapabilirim? Peynir koymak istemiyorum icine. Havuc ta var evde.
selam canım

karatay menüsünde hepsinin tarifi var canım linkini kopyaladım oradan bakarsın
http://woto.com/karatay-menusu

Herkese günaydın.

Geçmişi okumaya çalışıyorum fakat cevap yazamıyorum. Tatil sonrası hem işler yoğun, malum Çin'in de tatiliydi, hem de benim 4 gün dersim var. İlk haftadan bir hoca makale istedi bu hafta için, diğeri yaklaşık 750 sayfa İngilizce kitabı okuyup özet çıkarmamızı, diğer hocam 60 sayfalık bir sunum verdi. Son hocamızla henüz bugün tanışabileceğiz. İlk dersi arefe gününe denk geldiği için dersimiz olmadı. Bakalım o ne isteyecek.

Ben Karatay'a aynen devam. Kaçamağım yok. 4 ay sonra Bayram'da her gün 1 bitter çikolata yedim. Minik kare oluyor ya, onlardan. Baklava vs hep gözönündeydi ama hiç cezbetmedi. Allah'a şükür ki, çikolata bile bende "çoook tatlı bu ya iğrenç" hissi uyandırıyor. :)

Herkese kolay gelsin. Fırsat buldukça geleceğim.

Hastalara şifa diliyorum. Herkese kaçamaksız bir haftasonu olsun. ^_^
selam canım

allah yardımcın olsun işin zor oku oku birmez

Bu arada ben şu haberi paylaşmak için açmıştım topiği.

Tablet ve telefon gibi akıllı cihazlarını yatak odalarında şarj eden kişilerin bu yüzden kilo aldıkları iddia edildi.

Kaynak: http://www.ahaber.com.tr/Teknoloji/2014/10/09/yatak-odasinda-sarj-edenlere-uyari
hemen okuyacağım ....ilginç miş

Günaydın herkese.

Güne 700 gr. Vererek başladım. Çok Güzel motive oldum tabi. 68.9 ile dün başlamıştım. Bu sabah 68.2 ciktim. Sabah karatay kahvalti yedim.
Hedefim 60.En Büyük KK:KK49:
inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın
herkese günaydın arkadaşlar
ben buraya menülerimi yazınca kendimi daha motive olmuş hissediyorum.
sabah kkk
öğle ayran ve 1 avuç yer fıstığı
akşam kuru fasulye ve ayran

kilo vermeyi hızlandırmak için önerileri olan var mı?
ben birşeyi mi yanlış yapıyorum acaba.
sabah tartıldım yine ibre aynı.
bir de bayramdaki ufak kaçamakların ödemi kaç gün sürer ki?belki ödemdir diye umuyorum ama,yine de motivasyonum azalıyor.
kışlıklarımı çıkarırken 55-56 ile karşılamayı umuyordum.ama ramazan sonrası motivasyonu yitirip karataydan tamamen olmasa da biraz uzaklaşmıştım,2 ay kadar.o yüzden kıştan çıktığım kilo ile kışı karşılıyorum yine:KK43:
yediklerin iyi protein ağırlıklı,,,yürüyüş yada sporla takviye yapman lazım,,,,ufakta olsa kaçamak kaçamktır insülin direncinin kırılmasını engeller ve her kaçamakta başa döner.....yemek saatini daha erkene çekebilirsin cannım
Kizlar selamlar.bugun kkk yaptim ve kizimla bol bol yurudum.tabi o kucagimda keyif yapti.dun de yuruyus yaptik
Bundan boyle sadece emzirmek yok.her gun yurucem.kizim duruyor artik nasilsa.hem iyi oluyo dondugumuzde uyuyo guzelce. Aksama misafirlige gitcez.allahtan kavurma varmis menüde.umarim pilav yoktur.esimin patronuna gidiyoruz cunku.orda onu yemem bunu yemem demek istemiom. Arkadaslarim konusunda sıkıntım yok cok sukur.onlarda kabullendiler.ikram vermiyorlar.
ne güzel minnoş la beraber hem yüüryüş hem hava almaca.....

işine gelmeyeni kibarca dokunuyor diye geri çevirebilirsin .....

senin de cuman hayırlı olsun canım
bizde bu bayram herkes karataydan bahsetti misafirler türk halkına hitap eden bi hoca ama uygulamalarda da kayınvalidem 10 kilo verdi.hiç ekmek yemedi çayınada şeker atmıyor.bende fayda etmiyor ya
ne güzel herkes bilinçleniyor demek ki.....

canım senin dikkat etmediğin noktalar vardır....ufak hatalar vardır leptini engelleyen.....karaty yapıp kg vermeyen duymadım daha .....sağlıklı yaşıyoruzda 40.000 e yakın kişi var her yapan er geç yapıyor....istersen menülerini biizmle paylaş bakalım nerede eksiklik veya fazlalık var

Hanımlar selamlar geldiğimden beri nefes alamadım oğlumla hasret gideremedik bir türlü doyamadık hala.. 1 gün işe beraber gitmek zorunda kaldık babası da hala gelmediği için aşırı bağlandı bana, bugün de eşim olmayınca nöbetçiydim yine beraber gittik.. Hacda herkes gibi grip oldum ama zerre dinlenemedim ayakta nasıl atlatacağım bilmiyorum izin alma imkanım da yok zaten bana lütfettiler hacca gitmeme izin vererek.. aileler geliyor bu gece eşimle beraber.. Malzeme için markete gittim komşuyla, koşa koşa alışveriş yaptım bekletmemek için.. Şu ülkede şu araba kullanamama olayı çok kötü.. Şimdi zencefil çayı içeceğim iştahım hiç yok yemek yiyemedim.. Reglim baya kötü bu ay geciktirici kullandığım için.. Hacda olmadı ya binşükür, 600 gr fazla çıktım bugün..ödemdir inşallah.. Karataya uygun her gün beslenemedim tabi.. 2 gün dışarda kalınca bisküvi vs verdiler ama onlar da midemi mahvetti.. Çerez yemekten cevizden bademden bıktım.. Günlük ortalama 4-5 saat yürüdük, en azından aldığım karbonhidratları yakmışımdır..kilodan değil insülin direncinden korkuyorum..
Yarışma grubundaydım oradan da ayrıldım karatyda yarışma olmuyor bir fazla bir eksik haftalarca sabit kalıyorum vs.. Mutlaka vermek zorundayım diye düşünmek istemedim.. Aileler pazar gece gidecek 1 hafta daha dinlenip öbür hafta yürüyüşüme başlayacağım inşallah

Bende şu an eft teknikleirni arştırıp duruyorum kendime ufak bir bülten hazırlamayı düşünüyorum kardeşimede ve arkadaşımada bastırıcam şimdilik ön çalışmalardayım nefes teknikleride ilgimi çekmiyor değil doğru nefes bol oksijen bilgisayarın başından kalkamadım bir türlü diyebilirim.
pufboregi pufboregi ne güzel yavruşunla gezmişsin bende dün çıktım yavrularla ikside akşam pestil gibi uyudular bide arabayla dönmemiz gereken yolu yokuş aşağı diye yürüttüm sorma hallerini.Burada hava çok serinledi akşam üstü yine çıksam diyorum ama üstüste çocuk üşütürmü bilemedim bende yürümüş olurum bari.
cnm sana da gecmis olsun bu arada.yürüyüş iyi oluyor da dedigin gibi havalar sogudu.aksam iyice serin olur.gündüz daha iyi cikmaniz.bizim evde kaloriferleri yaktilar bile.sabaha karsi yaniyor

Misafirlikten geldik.komedi bi durum olustu
bicok seyin icinde sut oldugundan zorunlu olarak geri çevirdim.kofte varmis kavurma sanmistik.4 kofte,ev yapimi tursu, domatesli biber ve kabak tarator yedim.tatli da sutluydu.hic bu kdr sevinmemistim hehehe.kurtardık.bebise yasak sonucta napalim.gören ne kdr zayiflamissin.napiosun diye soruyor.saglikli besleniyorum sadece diyorum.ekstra yaptigim bisi yok.diyet desem bozmaya calisirlar ya da bebek emziriyorum diye bisi derler aman kalsin

Hanımlar selamlar geldiğimden beri nefes alamadım oğlumla hasret gideremedik bir türlü doyamadık hala.. 1 gün işe beraber gitmek zorunda kaldık babası da hala gelmediği için aşırı bağlandı bana, bugün de eşim olmayınca nöbetçiydim yine beraber gittik.. Hacda herkes gibi grip oldum ama zerre dinlenemedim ayakta nasıl atlatacağım bilmiyorum izin alma imkanım da yok zaten bana lütfettiler hacca gitmeme izin vererek.. aileler geliyor bu gece eşimle beraber.. Malzeme için markete gittim komşuyla, koşa koşa alışveriş yaptım bekletmemek için.. Şu ülkede şu araba kullanamama olayı çok kötü.. Şimdi zencefil çayı içeceğim iştahım hiç yok yemek yiyemedim.. Reglim baya kötü bu ay geciktirici kullandığım için.. Hacda olmadı ya binşükür, 600 gr fazla çıktım bugün..ödemdir inşallah.. Karataya uygun her gün beslenemedim tabi.. 2 gün dışarda kalınca bisküvi vs verdiler ama onlar da midemi mahvetti.. Çerez yemekten cevizden bademden bıktım.. Günlük ortalama 4-5 saat yürüdük, en azından aldığım karbonhidratları yakmışımdır..kilodan değil insülin direncinden korkuyorum..
Yarışma grubundaydım oradan da ayrıldım karatyda yarışma olmuyor bir fazla bir eksik haftalarca sabit kalıyorum vs.. Mutlaka vermek zorundayım diye düşünmek istemedim.. Aileler pazar gece gidecek 1 hafta daha dinlenip öbür hafta yürüyüşüme başlayacağım inşallah
allah kolaylıklar versin canım sana,
dinlenemeden işe başladın ama önemli olan gitmekti gidip geldin ya yorgunluk geçer nasıl olsa
allah hepinizin hac ını kabul etsin canım
sendeki ilaçlardan olan ödemdir canım

bicok seyin icinde sut oldugundan zorunlu olarak geri çevirdim.kofte varmis kavurma sanmistik.4 kofte,ev yapimi tursu, domatesli biber ve kabak tarator yedim.tatli da sutluydu.hic bu kdr sevinmemistim hehehe.kurtardık.bebise yasak sonucta napalim.gören ne kdr zayiflamissin.napiosun diye soruyor.saglikli besleniyorum sadece diyorum.ekstra yaptigim bisi yok.diyet desem bozmaya calisirlar ya da bebek emziriyorum diye bisi derler aman kalsin
şanslıymışsın :KK48: kolay atlatmışsın:KK66:

selam kızlar, iyi hafta sonları :KK68::KK68:
Maalesef geçen haftaya göre +1400 gr dayım ne olduğunu anlamadım ama moralim çok bozuldu :KK51::KK23: Kaçamak yaptım mı sorusuna cevap evet ama sadece 3 şöbiyet ile iki tane dondurma bir haftadaki cıssslarım bunlar :KK23:
selam canım,

ben kaçamak yapmadığım halde 1400 fazla çıkmıştım ödemmiş 1 gün sonra gitti ,,,sen insülin direncini engelleyecek herşeyi yemişsin,,,şöbiyet teki şekerde çok fazladır sen de 3 tane yemişsin....kızımda tatlıları yedei yedi 3 kg ya yakın fazlalığı cardı 1 gün sonra 1 kg su gitti 2 kg kaldı :KK56:

Ben karataya başlayalı iki ay oluyor ama hatrı sayılır bir kilo kaybı yaşamadım ama tok hissettiğim ve sağlıklı beslendiğimi düşündüğüm için kilo alsam da bırakmıyorum çevremdekilerin veremiyorsun bu sana uymadı demelerine rağmen :110:
bırakılırmı canım ....her rejımle kg verilir ama geri alınır karatayla verilir bozmadıkça alınmaz.....

Herkrse iyi geceler. Yazamiyorum ama szi hep takip ediyorum. Gul abla su yolculuk macerani okurken ben yoruldum inanki. Ama bende cocukla yolculuk yaparken tipki sen gibiydim simdi yuruyoda rahatladim. Off ne yorucu. İnsanin gezesi gelmiyo yanii.

Seraym bu arada cok gecmis olsun ins tez zamanda atlatirsin. İnsanin mide kotu olunca yumurta kokusu bile agr geliyor hamleymis gibi. Birde tsvuklu corba dene istersen gul abla kizicak ama ben bol tereyaginda az unu kavurdum da yaptim bl limon k.biber cok iyi gelmisti.

Benim menum iki gundur ayni. Sabah kkk, aksam yayla corbasi bulgurlu, patlican-kofte firinda. Patlicanlar istedigim gibi olmams ama olsun idare eder. Yedim gitti.

Yarin icin mucver yapayim diyorum iki tane buyukce kabagim var. Unsuz nasil yaparim tarifi olan varmi? Veya kabakla ne yapabilirim? Peynir koymak istemiyorum icine. Havuc ta var evde.
Sağol canım yaa ben ilaçları bırakmadan mide ağrım geçmeyecek sanırım tek mide olsa neyse alt tarafta bozuldu iyicene neyse yarın ilaçların çoğu bitecek sanırsam.

Allah haccını kabul etsin canım ne güzel tüm yorgunluğuna ve kilona değecek bir şey yaptın boşver ödeminde aldığın ilaçlardandır merak etme sen.
bicok seyin icinde sut oldugundan zorunlu olarak geri çevirdim.kofte varmis kavurma sanmistik.4 kofte,ev yapimi tursu, domatesli biber ve kabak tarator yedim.tatli da sutluydu.hic bu kdr sevinmemistim hehehe.kurtardık.bebise yasak sonucta napalim.gören ne kdr zayiflamissin.napiosun diye soruyor.saglikli besleniyorum sadece diyorum.ekstra yaptigim bisi yok.diyet desem bozmaya calisirlar ya da bebek emziriyorum diye bisi derler aman kalsin[/QUOTEorum eğeğr gündüz biryere gidipte kısırda bulamamışsam tabi.
NE güzel şansın yaver gitmiş.Zaten o diyettemisin polemiiğinden bıktım gitti.Ben bazen diyetteyim değilde niyetliyim diyi

Ben karataya başlayalı iki ay oluyor ama hatrı sayılır bir kilo kaybı yaşamadım ama tok hissettiğim ve sağlıklı beslendiğimi düşündüğüm için kilo alsam da bırakmıyorum çevremdekilerin veremiyorsun bu sana uymadı demelerine rağmen :110:
Sakın he çevrendekileri dinleme ben de 3 aydır yapıyorum 4 ay oldu heralde anca 9 kilo gitti normal şartlarda bildiğim bir diyeti yapsam bütün kilomu verirdim ama verdiğim zamandan daha kısa bir süredede alırdım geri. Boşver dert etme yavaş yavaş gitsin ,gitsinde bir daha almayalım .

Bugnükü menüm yazayı sabah kkk fakat pastırmaı fazla kaçırdım biraz çemenini yemedim aırdım midem ağrıyor diye akşam
balık salata çorba yedim.Hafta sonu olması nedeniyle kimse yok yine .Seraym da kaçar tükkan size emanet
jko7.gif

Ahh gul abla karataydaki yasaklarla bir omur dusunemiyorum. Belki insulin direncim kirilinca fikrim degisir ama ara ara aklima geliyor gelmiyor degil. Miss gibi citir citir ekmekle domates soslu biber kizartmasi falan yememek veya pastalar borekler corekler kurabiyeler... sanirim ben kilolu oomaya mahkumum. Karatay menusundeki cogu yemek hastane yemegi gibi duruyor yag var ama yagsiz tuzsuz gibi sanki renkleri bile soluk. Yemek yaparken bile sogani guzelce kavurunca tadi aha hos oluyor z.yaglilarin ama karatayda transyaga donusuyor kavurma islemi . Ben birazda olsa kavuruyorum yalan yok. Neyse hakkimda hayirlisi bakalim.. karnim mi acikmis ne... bn iki gunluk menume geleyim.

Dun abah kkk ama yu urta sucukluydu
Aksam mangalda keci kaburga yiyelim dedik.. mangal becerilemeyince etler takir tukur oldu zaten kokuyodu da yiyemedim.. allahtan komsum taze fasulye ben bulgur pilavi yapmistim da onlardannyedim salata ve yogurtla. Pilav cok yemis oldum ama ne yazikki.

Bugun ise sabah kkk yaptim haslanmis yumurtayla, cevizle kuru uzum yedim
Aksamda, tarhana corbasi, uc tane kadar icli kofte haslanmis, salata
Yogurdum bitti bugun mayaladim bakalim tekrar.

Birde farkindayim diceksiniz arka arkaya cok bulgur oldu ama oyle denk geldi yoksa ben balik istiyodum bugun miss gibi ustunede helva... okan bey gibi bende helva icin balik yiyenlerdenim. Yani okan beyde ilk zaman oyle yapiyomus ta... bulgur ins cok etkilemezbeni cunki bende bayramdak kacamaklarla + 0.600 olmustum ins gider p.tesiye kadar. Yarinda disardayim kv gitcem bakalim ins bana uygun biseyler vardir.

X