Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

AMİN

hoş geldin canım

allah kabul etsin hac ını

ne mutlu o güzel yerleri görüp hac ını yaptın

allah razı olsun inşallah kabul olur dualarımız

geçmişte fazla bişey yok çabuk okursun en fazla 10 sayfadır herkes tatilde pek ses çıkmadı

ALLAH kabul etsin canım dualarınıda kabul etsin bizede nasip olur inşallah

klasik kurban bayramıydı ablam çok hareketli değildi biraz dinlendim.sen yine maşallah herzamanki gibi çok hareketli geçirmişsin ne güzel.

selam herkese bende yine iyi haberler yok
çok şiddetli bir grip yaşıyorum üç günden beri sürünüyorum resmen
ıhlamur içiyorum tavuk suyunada çorba yaptım bugun bakalım inşallah işe yarar sizler nasılsınız
mydeniz ne yaptı merak ettim

geçmiş olsun canım,,,

dikkat et kendine çabuk iyileşmeye bak ,,,,

Çıtırlarım ben ilk defa dalından zeytin kopardım ama yapmasını bilmiyorum,, yeşilleri üvey anne ve kızkardeşimle yapıp bidona koyduk siyahlar duruyor onları nasıl yapmam lazım

üvey anne tarif etti ama şekerli tarif olduğu için sıcak bakmadım

çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim

merhaba arkadaşlar,
öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyor,sağlıkla nice bayram diyorum
pazartesi bildirim yapamadım çünkü tatil halleri malumunuz,sanırım liste oluşturulmamış
ben mümkün olduğunca kaçamak yapmamaya çalıştım ama anne evine gidip de kaçamaksız dönülmüyor:)
çok şükür kaçamaklarım kilo olarak dönmemiş.sadece sabit kalmışım.bu da birşey deyip avunuyorum.
ben de annemin bahçesinden hem yeşil hem siyah zeytin getirdim.benimkiler yapılmış haldeler.
annem siyah zeytini tuzla yapıyor ama detayını bilmiyorum.isterseniz detayları öğrenir size mesaj atarım.

çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin. bu mevsim geçişlerine dikkat etmek lazım.ben de soğan sarımsak çok işe yarıyor böyle zamanlarda.vücut kendini daha kolay toparlıyor.

bu arada ben tatilde 2,5 öğüne düşürdüm öğünlerimi.
1-2 hafta sonra da tamamen kaldırmayı düşünüyorum ara öğünü.belki öğün azaltırsam makus talihimi daha kolay yenerim.

Gül ablacım anneme sordum annem her sene yapar bizimde memlekette zeytinimiz çok bu senede çok varmış oda gidecek köye toplamaya şekeri acısını alsın diye koyuyorlarmış balda koyabilirsin istersen koymayabilirsinde annem 10 kilo üzerinden söyledi 10 kiloya 2 çay bardağı tuz kaya tuzu 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı şeker veya bal koymasanda olur şişeye doldur veya kavanoza karıştır her gün altüst et yanı yapabilirsen günde 2-3 kerede olabilir çalkalayarak karıştır diresel olarak ama bir süre sonra zeytinler kara suyunu salmaya başlayınca bu acı su dökülür 4-5 haftaya olmaya başlarlar eğer acı zeytin sevmiyorsun bidonda çok tatlı omuyor acısı kalıyor biraz zeytin suyunu saldıktan sonra çuvala koy ağzını bağla onuda bir ızgara yada bir ilistirde olabailir altına suyu akabilecek şek,lde olsun yeter 1-2 haftaya tadı tatlanır ama çuvalıda her gün 2 kere alt üst edilecek olan zeytinleri cam kavanoza al ben acı sevmiyorum diye annem bana çuvaldakinden yapıyor daha tattlı oluyor ben kavanoza koydururken limon ve zeytin yağıda döktürüyorum ama sadede koyabilirsin kekikte koyabilirsin içine güzel oluyor.

Selam kızlar bayramı zararsız bitiremedim maalesef 3 adet şöbiyet yedim sopaya razıyım zaten baskülde +300 gram olarak sporsuz zararla geçen bikaç günü yüzüme vurdu
selam canım

sen 3 adet şöbiyete 300 almışsın bende hiç kaçamak yok +1400 sabah tartıldım şok oldum,,,,,,geç yemek yemeye ve farklı tuza bağlıyorum, yanımda tuzum vardı ama sadece sonradan yapılanlara ekleyebildim

ablacım bu sabah 77.9 geldim ama akşam yatarken 79.5 bile yazdı baskül aklım gitti Senin ödem olabilir ablacım gider normal düzeninde inşallah çok sinir bozucu bu şekilde hemen kilo almak

Merhaba çıtır arkadaşlarım ben bayağı bir ara verdim bu ara bana 2 kilo olarak geri döndü maalesef çokta meşgul olduğumdan giremedim.Kpss ye girdiğim gün sınavdaburnum kanadı durduramdık maalesf bende son 45 dk. çıkmak zorunda kaldım bide çok uzağa attılar beni yanımada kimseyi almamıştım taksiyle ve döndüm dünyanın parasınıda bayıldım tabi moralimide düşünün artık ben sinir oldum ya migrenim tut gece acile 3 serum yedim zor kestiler ağrıyı boynum kazık gibiydi çıtır çıtır ediyordu resmen kas gevşeticiler ilaçlar çok berbat bir hafta geçirdim üstünede bayram temizliği kendime bu sefer becerdim kıyafet falan diktim vücuduma birşey beğenip alamadığım için aynı hafta içinde eltimin oğlunun nişan bohçasını getirdiler onlara yemek konusunda yardım ettim dr. gittim nöroloji uzmanına tekrar özele başladım bir sürü test falan .bayra kurbanla uğraş falan derken anca bugün çıkımın üstüne oturdum diyebilirim he birde bayram temizliği yaparken çokta güzel düştüm bide belim ve sırtım için 2 gün ağrı kesici iiğne vurulmek zorunda kaldım.Ben daha fazla anlatmayayım birde üstüne oğlum suratıma pençe attı iltihaplı iltihaplı şişti en son ozon yağı sürdümde o geçirdide kabuk bağladı şu son 15 gün kabus gibiydi desm yerdidir yani. @mengmeng cim canım BlueDaisy le görüşmüşsünüz çok sevindim ve kıskandım valla bu arda seni daha iyi gördüm Allah dahada iyi etsin@erigim geçmiş olsun canım bol sarmısak soğan ye gribin en iyi ilacı .@bluebottle Allah haccını ve dualarını kabul etsin canım.Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz hepiniz K Kimmik seni diğer topicten hatırlıyorum sanki.Bu topiğe geldiğinizden hiç pişman olmayacaksınız.
Bu arada kedicim banada o eft linklerini atabilirmisin canım yok omuyor ben hayatımda hiç bir şeyi değiştiremiyorum bana format razım keşke resetlenmem mümkün olsaydıda ama maalesef işte.
Sabah kkk mı yaptım 4-5 gün sonra doktorun verdiği ilaçlar bitecek daha dikkat ederim ama maalesf pek dikkat edemedim dr. çilolata tatlıyı yasaklamıştş zaten migreni azdırıyor diye bende yemedim ama yasaklılardanda kaçtı maalesef.Üzgünüm üzgünüm üzgünüm

Ablacım san hava değişikliği yapmıştır bendede bir yer gideyim geleyim fark ederdi gittiğim yerde daha zayıf evime gelince daha kilolu olurum temiz hava pis hava farkı olsa gerek

merhaba canım

senin de geçmiş bayramın mübarek olsun

seraym tarif vermiş ama oda şekerli sende öğrenip yazarsan memnun olurum canım belki şekersizdir

teşekkür ederim canım

tarifini not aldım,,,şekersiz tarif bulamazsam ona göre yparım yada yarısını ona göre yaparım çocuklar yerler

ooooofff başına gelmedik kalmamış canım ya,,,,çok geçmiş olsun
kpss de kötü olmuş tüh bir sene daha ertelenecek
herşey sana yeter diyor doktorda dahil....bırak artık şu zararlı şeyleri ve biran önce karataya başla kaçamaksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…