Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ceee..canlarım çok özledim...

Köye gittim geldim..çok yoğundu..birde köye misafirler geldi istanbuldan ..bebekli bir akrabımız ve eşimin kardeşi eşi..kalabalıktı ..beraber takıldık.. nasıl geçti anlamadım..bana köyde bile rahat yok iş başı yaptık..taşınma telaşı başladı..yeni yeri gordum beğendim bugün..10 güne kadar geçeriz..eve geliyorum kıvanç buyuyor huyları değişiyor..ek gıdaya başladık..Allahım zor günler geçiriyorum yardım et yarabbim diye dua ediyorum..Uykusuzluk bir yandan bir de kabuslar görüyorum okuya okuya yatıyorum ama

Herkes iyidir inşallah...
Bubarada işyerim 10-4 arası gel diyor.. tamam ayarlıcam kayınvalidem gelsin diyorum..ek gıdayı rayına oturtmam lazım..kreşemi versem..offff çok sıkılırsam işi bırakıcam...

işim biterse gelirim..kıvanç uyucak..yemek yok..bekir ders diye gelir şimdi..başımı alıp gideyim bari..

Gül abla imdattttttttttttr

merhaba canım

senin de geçmiş bayramın mübarek olsun

seraym tarif vermiş ama oda şekerli sende öğrenip yazarsan memnun olurum canım belki şekersizdir
merhaba yeniden
anneme sordum zeytini o da şeker kullanıyormuş ama miktarı daha az.
5 kilo zeytin için 1 çay bardağı kaya tuzu,yarım çay bardağı sirke ve 1 tatlı kaşığı şeker kullanıp yapıyormuş.

Of ya Allah yardımcın olsun canım benim ya sen anlattıkça üzüldüm valla .Kreşe verme çok küçük yaa kıyamam ben ona keşke biraz daha evde dursaydın ben büyüğünde bir sene evde durmuştum daha sonra çalışmaya başladım küçüğümde hala çalışamıyorum ona hiç kıyamaıyorum maddi olarak her istediğimizi yapamasakta alamasakta daha çalışmama hazır olmadığını düşünüyorum hiç bir iş yavrularımızın psikolojisinden kendi sağlığımızdan önemli deildir.Az olsun geçimimiz ama mutlu olalım bence.Sanada yazık valla gözümüzün önünde yıpranıp gidiyorsun.İnşaallah tez zamanda işlerini yoluna koyarsın canım.Gül ablacın sana bir döktürsün onun sıkıntılarını okuyunca benimkide neymiş dersin.

ablacım bu sabah 77.9 geldim ama akşam yatarken 79.5 bile yazdı baskül aklım gitti Senin ödem olabilir ablacım gider normal düzeninde inşallah çok sinir bozucu bu şekilde hemen kilo almak
ödem miş canım bu sabah 1200 ü gitti kaldı 200.....başka yerde rafine tuz oluyor yemeklerde oda ödem yapıyor tabiki
Bu ne yağ harbi kimsecikler yok nerdesiniz ben geldim herkes kayboldu gül abla benmi yazmasam acaba .Gül ablacım yaptınmı zeytinlerini.
yaptım canım ama şekersiz olarak

oyyyy kuzum kıyamam ben sanaaaaaa yakın olsam da bi yardımım olsa keşke

allah yardımcın olsun canım herşey yoluna girecek ama sabretmek lazım ,,,,,herşey üstüste geldi ne yapacağını şaşırdın,,,,kardeşin tüm gün bakamıyacakmı ki k.v gelene kadar

teşekkür ederim canım,,,,dün gece yaptım ama şeker koymadım ,,,,şekerden o kadar nefret etmişim ki koymak gelmedi içimden
aynen ben tek başıma 3 tane büyüttüm,,,,ne anne ne K.V ne kardeş kimsem yoktu, eş desen kendinden başkasını düşünmeyen bencilin biriydi.....3 çocuk bide bencil çocuk gibi bir koca 4 bide kışları erkek kardeşim gelip 4 ay kalırdı oldu 5....aman allahım ne günlerdi onlar gece 2 lerde ancak yatar 4-5 saat uyku ile işe giderdim,,,bakıcıya yemek yetiştir okula beslenme yetiştir offffff offffff

Citirlar selammm.sonunda memleketten donduk.kayinvalidede wifi olmadığından giremedim.memlekete gidis bana 500gr aldirdi maalesef.ama elimden geldigincr zararlilardan uzak durdum.ben yemeyince sanki cocugumu dusunmuyor da kendimi düşünüyormusum gibi baktılar.sutun azalmistir fln dediler.oysa alakasi yok.derdimi anlatamadim.neyse 500gr sevindirici yine de.cunku ne zmn gitsem en az 3 kg alirdim.kurtardim.esim maalesef daha dikkatsizdi.3 kg aldi.dondugunde tartilinca morali bozuldu.neyseki evimize donduk ve duzenimizi yine saglicaz.benim kilo alis sebebim genelde yemegin gec yenilmesi.bi de her gun farkli bi yerde aksam yemegi yedik.onlar da etkiledi mutlaka. Bir de 7 ay sonra ilk lez bi tane cikolata yedim.cok tatli geldi bitter yememe ragmen.midem bulandi.demekki ben olmusum aferin bana heheheh.Simdi tam gaz devam.ozledim sizi.hepinizin gecmis bayrami kutlu olsuuun

Ne desen haklısın canım...işi bırakmayı bazen düşünüyorum..aslında zor bir sureci bir geçsem rahatlıcam..işyeri taşınması..kadro buyumesi..yeni denetlemeler..ıso 9001..tse v.s.yani yeni baştan..o yüzden mali açıdan işyerinde fazla kalmam lazım başka kimse yok..hepsi işçi..çoğu bana bakıyor..yardımcı arıyoruz şimdi..mudurume söyledim zaten..beni sıkmayın dedim..yoksa hiçbir sıkıntı yoktu.işyerine takın kampüs kreş var..netten baksana sende..turkiyenin en buyuk kreşi..muazzam bir yer..bebeklerle birebir..organik kendi urunlerini yetiştşriyor..yakın olursa 2 saatte bir yanına giderim..işte ben bir yaş gibi duşunuyordum..kayınvalidem gelince belki 1-2 saatte daha kalırım..karışık bişey olucak..

hoşgeldin canım

500 gram bişey değil farklı yağlar ve tuzlardan da olmuş olab,lir ,,,ben dün 1400 fazlaydım hiç kaçamak olmamasına rağmen bugün 1200 gitti,,,,200 de yarına gider

karatay sütü artırıyor bi bilseler ama çoğu bilmiyor

ablacım sağol..kardeşimde okula yetişiyor kızını almaya ..zaten 2 vesait geliyor o da yoruldu yol yuzunden..yoksa bakardı..belki ben ona bırakırım işe giderken..ek gıdayada geçtik idare edicez artık..kayınvalidem daha gelmiyor..gelsede Bekir bar..eşimin yeğeni de gelecek..kadın baya zorlanacak..kimseye mudara etmeden başımın çaresine bakmam lazım..kreşin fiyatı 1435 tl..mudurume destek çıkın dedim..bir kısmını alırım ondan..yoksa çok zor..

sabah kızı doktora götürmüştüm bende hazır gitmişken dahiliye ye girdim, 8 aydır tahlil yaptırmamıştım iyi oldu doktor gerek yok senede bir yaptır dedei ama ben D v itaminim düşük diye ısrar ettim bakalım neler istemiş yarın çıkacak, D 10 güne ancak çıkar ......sonuçları alınbca dopinge başlayacağım 3 aydır ara vermiştim

\inşallah d vitaminini yazmıştır listeye..ben hala kadın doğuma gideceğim dahiliyeye gidicem..hiç bişeyimi bilmiyorum..iyi yapmışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…