- 29 Ağustos 2013
- 678
- 1.197
canım inan karatay kahvaltısını tam yapınca en az 5 saat acıkmıyorsun ben yapabiliyorsam bu diyeti herkes yapar ben sırf karbonhidratla yaşıyordum şimdi tatlı yemek aklıma bile gelmiyor tabi insanız canımız birşeyler cekiyor ama asgari bir biçimde atlatmaya çalışıyoruz.kuruyemişini yersen ekmek aramazsınKizlar lutfen yardim. Diyete basliyorum hep irademe yenik dusuyorum aksama bozuyorum sonra pisman oluyorum napicam bilmiyorum ekmek yemeden yapamiyorum siz nasil dayaniyosunuz
hoşgeldiniz aramızaMerhaba arkadaslar
Ben karatay diyetini 2 sene önce yapmistim ve 4-5 Kilo verdim cok sikilastim.ama inanin diyeti tam manasiyla yapmadim.hocayi sadece tv de izliyerek yaptim hatta yanlis bilgileri uyguladim bulgur pilavini 3 kasik degil 20 kasigi bulmasina ragmen gitti
Simdi 76 kiloyum aslinda 78 dim Bir arkadasin israriyla dukana basladim 5 Gun Sonra kafama yatmadigindan vazgectim.evet hizli Kilo veriliyor ama yenilenleri saglikli bulmuyorum
Kizlar Ben 2 Kiz annesi 28 yasinda almanyada yasiyorum.kilolarimi verip en onemlisi saglikli olmak ve martta kuzenimin,yazinda biricik abimin dügünunde güzel bir fizige sahip olmak istiyorum.
Bende araniza katilabilirmiyim????