- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.525
muhteşem bişey.........belki inanmayacaksınız ama gözyaşları içinde okudum....neden mi çünkü şeker hastasıyım ve yaşım 30 bile değil........her gece uyuşmalarım oluyor eski enerjik halimi bulamıyorm.....uzun zamandır diyetteyim ama istediğim sonucu alamadım.......benim sorunum başını alıp giden kilolarımdan çok eski enerjik halimin yani eski sağlığımın olmayışı......bu güne kadar okuduğum bilgi birikimim karatayı destekliyor ama cesaret edemedim........çünkü ben etcil değilim,otçulum......hergün et yemeyi düşünemiyorum.......herkes bişey söylüyor......diyetisyenim de desteklemedi ama içimde inanılmaz bir karatay büyüsü oluştu.....üstelik karatay hocayı pek izlemiş biri değilim.......kitabını geçti elime aylar önce.......sindire sindire okudum.....beni çeken bişeyler var........ben 17 aydır uyguluyorum nodullerım yok oldu,,selülitlerim gitti,,,dizlerim düzeldi rahat yürümeye başladım,,,cildime ürün kullanmıyorum canlı canlı .....facebook ta sağlıklı yaşıyoruz sitesi var orada 30.000 den fazla kişi var karatay yapan...o sayfayı açan kişiler 3 senedir yapıyorlar okan bey 14 ilaçtan ve şeker hastalığından kurtulmuş üstelik kalıtımsal denilen şekerden
teşekkür ederim paylaşımınız için.......kitapta yazan herşeye uyabiliyor musunuz...........et yerine bir alternatif varmı......bide doğal olsun diyor ya.....bunu bulmak benim için zor......