Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben 17 aydır uyguluyorum nodullerım yok oldu,,selülitlerim gitti,,,dizlerim düzeldi rahat yürümeye başladım,,,cildime ürün kullanmıyorum canlı canlı .....facebook ta sağlıklı yaşıyoruz sitesi var orada 30.000 den fazla kişi var karatay yapan...o sayfayı açan kişiler 3 senedir yapıyorlar okan bey 14 ilaçtan ve şeker hastalığından kurtulmuş üstelik kalıtımsal denilen şekerden
muhteşem bişey.........belki inanmayacaksınız ama gözyaşları içinde okudum....neden mi çünkü şeker hastasıyım ve yaşım 30 bile değil........her gece uyuşmalarım oluyor eski enerjik halimi bulamıyorm.....uzun zamandır diyetteyim ama istediğim sonucu alamadım.......benim sorunum başını alıp giden kilolarımdan çok eski enerjik halimin yani eski sağlığımın olmayışı......bu güne kadar okuduğum bilgi birikimim karatayı destekliyor ama cesaret edemedim........çünkü ben etcil değilim,otçulum......hergün et yemeyi düşünemiyorum.......herkes bişey söylüyor......diyetisyenim de desteklemedi ama içimde inanılmaz bir karatay büyüsü oluştu.....üstelik karatay hocayı pek izlemiş biri değilim.......kitabını geçti elime aylar önce.......sindire sindire okudum.....beni çeken bişeyler var........
teşekkür ederim paylaşımınız için.......kitapta yazan herşeye uyabiliyor musunuz...........et yerine bir alternatif varmı......bide doğal olsun diyor ya.....bunu bulmak benim için zor......

merhaba kızlar:KK68:dün kilo bildirimine katılamadım çok yoğundum ,ama aynı kiloyum artık inşallah haftaya vericem.
dünkü menüm
sabah uyuya kaldım kk yapamadım onun yerine
1 muz yarım lt süt bir avuç ceviz yedim
öğle
çok az çorba-iki üç kaşık taze fasülye
arada yoğurt
akşam
bir baget salata(nar ekşisi,zeytin yağ)
biraz ceviz çay
birde evde artık himeleya pembe tuz kullanıyorum

muhteşem bişey.........belki inanmayacaksınız ama gözyaşları içinde okudum....neden mi çünkü şeker hastasıyım ve yaşım 30 bile değil........her gece uyuşmalarım oluyor eski enerjik halimi bulamıyorm.....uzun zamandır diyetteyim ama istediğim sonucu alamadım.......benim sorunum başını alıp giden kilolarımdan çok eski enerjik halimin yani eski sağlığımın olmayışı......bu güne kadar okuduğum bilgi birikimim karatayı destekliyor ama cesaret edemedim........çünkü ben etcil değilim,otçulum......hergün et yemeyi düşünemiyorum.......herkes bişey söylüyor......diyetisyenim de desteklemedi ama içimde inanılmaz bir karatay büyüsü oluştu.....üstelik karatay hocayı pek izlemiş biri değilim.......kitabını geçti elime aylar önce.......sindire sindire okudum.....beni çeken bişeyler var........
teşekkür ederim paylaşımınız için.......kitapta yazan herşeye uyabiliyor musunuz...........et yerine bir alternatif varmı......bide doğal olsun diyor ya.....bunu bulmak benim için zor......
Youtubeda bir sürü videosu var. Bizde hergün et yemiyoruz. Mesela ben evde, bana uygun pişen ne varsa onu getiriyorum. Et yerine yeşil mercimek, yine diğer baklagiller, yumurta. Şu an aklıma başka birşey gelmiyor. Bizde herşeyin doğalını bulamıyoruz. Semt pazarından alışveriş yapın diyor Karatay. Yumurtayı ben marketten serbest dolaşan tavuk yumurtası olarak alıyorum, ya da pazardan köy yumurtası bulursam. Pazara zaten annem gidiyor, her cuma pazardan alır sebzeleri. Karatayda sadece et yok, sebze yemekleri, baklagiller (karbonhidrat), kuruyemiş, her besinden var. Tek fark glisemik indeksi düşük gıdalar. İnsülini hızlı yükseltmiyor.

Youtubeda bir sürü videosu var. Bizde hergün et yemiyoruz. Mesela ben evde, bana uygun pişen ne varsa onu getiriyorum. Et yerine yeşil mercimek, yine diğer baklagiller, yumurta. Şu an aklıma başka birşey gelmiyor. Bizde herşeyin doğalını bulamıyoruz. Semt pazarından alışveriş yapın diyor Karatay. Yumurtayı ben marketten serbest dolaşan tavuk yumurtası olarak alıyorum, ya da pazardan köy yumurtası bulursam. Pazara zaten annem gidiyor, her cuma pazardan alır sebzeleri. Karatayda sadece et yok, sebze yemekleri, baklagiller (karbonhidrat), kuruyemiş, her besinden var. Tek fark glisemik indeksi düşük gıdalar. İnsülini hızlı yükseltmiyor.
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için........yeşil mercimeği çok severim........en yakın zamanda karataya başlıyacağım....

tünaydın kızlar netimde sorun vardı galiba giremedim sürekli site onarımda diyordu bugun girebildim
eşime yeme konusunda birçok şeyi anlatamıyordum malesef ille de ekmek yedirme konusunda ısrar ediyordu
neyseki dün evdeydi ve benimle Canan hocayı seyretti tutturdu şeker yüklemesi yaptırma diye
ee napalım doktor kabul etmiyor maalesef neyse en azından menülerim konusunda ısrarcı olmayacak artık :)
ayrıca dün tansiyonum yüksek çıktı normalde 10 5 dir düşük tansiyona alışıktır vucudum burnum kanamaya başlayınca çıktığını anladım zaten 14 9 çıktı birden aklıma annemdeki gebelik tansiyonu geldi artık sıfır tuz tüketmeliyim
dün tartıldığımda +300gr almıştım
Kullandığın tuz rafine tuz mu? Rafine tuzsa tansiyonuna zararlı. Yemeklerde kaya tuzu kullanabilirsin, çankırı kaya tuzu sipariş veriyoruz. Salatalarınıda tuzsuz yaparsın. Kaya tuzunu yemeklerde rahatlıkla kullanabilirsin. Ekmeğe de dolduruyorlar tuzu.

tünaydın kızlar netimde sorun vardı galiba giremedim sürekli site onarımda diyordu bugun girebildim
eşime yeme konusunda birçok şeyi anlatamıyordum malesef ille de ekmek yedirme konusunda ısrar ediyordu
neyseki dün evdeydi ve benimle Canan hocayı seyretti tutturdu şeker yüklemesi yaptırma diye
ee napalım doktor kabul etmiyor maalesef neyse en azından menülerim konusunda ısrarcı olmayacak artık :)
ayrıca dün tansiyonum yüksek çıktı normalde 10 5 dir düşük tansiyona alışıktır vucudum burnum kanamaya başlayınca çıktığını anladım zaten 14 9 çıktı birden aklıma annemdeki gebelik tansiyonu geldi artık sıfır tuz tüketmeliyim
dün tartıldığımda +300gr almıştım
kendine dikkat et canım madem annende de varmış,,,kriatal kaya tuzu kullanmıyormusun
bende de başlamadan önce uyuşmalar olurdu şeker yoktu ama neden olduğunuda bilmiyordum ok şükür karatay dan sonra hiç kalmadı, sabaha kadar işkence çeker gibiydim sağa dönüyorum sağ kolum ve omzum uyuşuyor sola dönüyorum o taraf uyuşuyor uykum bile yoktu ....

karatay da etcil olmak gerekmiyor kedi83 de yazmış alternatif çok siz yeterki yapın ve insülin direncinizi kırıp şeker hastalığından kurtulun,,,sağlıklı yaşıyoruz sayfasını da burayıda fırsat buldukça takip edin en iyi örnek oradaki okan bey ve eşi sonra ben ve çıtırlarım sonrada sağlıklı yaşıyoruzdaki kişiler...

başlarda bende doğal nasıl bulacağım dedim ama yinede başladım başladıktan sonra eski yediklerimizin ne kadar zararlı olduğunu anlıyor ve doğal bulmaya mücadele ediyoruz....ben yoğurt mayamı bile kendim yapıyorum nohuttan sonra yoğurdumu mayalıyorum,,,,

merhaba kızlar:KK68:dün kilo bildirimine katılamadım çok yoğundum ,ama aynı kiloyum artık inşallah haftaya vericem.
dünkü menüm
sabah uyuya kaldım kk yapamadım onun yerine
1 muz yarım lt süt bir avuç ceviz yedim
öğle
çok az çorba-iki üç kaşık taze fasülye
arada yoğurt
akşam
bir baget salata(nar ekşisi,zeytin yağ)
biraz ceviz çay
birde evde artık himeleya pembe tuz kullanıyorum
afiyet olsun canım,,,,türkiye'deysen hima laya kullanma canım

yemek koyuyordum ..kaç kaşık vermeliyiz ki ...kıvanç ağlıyorr....
Cnm kedi eklemis programin videosunu.mutlaka izle derim.devit sisesindeki miktarin yarisini icirmeliymisiz aslinda.ama zor o.bende 2-3 kasiga cikardim napim.kendimde oyle yapıyorum

Çocuklara d vitamini damlası 20-30 damla verilecekmiş.
evet cnm hatta sisenin yarisi

Ya Canan Hoca'nın çıktığı programı dinliyorum, hala hiç mi ekmek vermeyeyimmi çocuğa diye soruyorlar. Nasıl dinliyorlar anlamadım. Canan hocaya Allah sabır versin.
hakkaten ya oyle sacma sorular varki.bal ve pekmez yediriom dio kadin bas bas bagrinio yedirme diye.ekmek aciktirir dio ama kafa basmio.

Canan hoca pahalı, gerek yok diyor. Kaya tuzu en iyisi diyor. Parası olan alabilir diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kitabında olmayan bazı şeyleri, çıktığı programlarda söylüyor, bunu da bir programda sormuşlardı.
sağlık olarak kullanabilirim o zaman.ayrıca tuzu çok kullanmıyoruz,eşimde tuzlu sevmez.ben faydalarını okuyunca almıştım.

Cnm kedi eklemis programin videosunu.mutlaka izle derim.devit sisesindeki miktarin yarisini icirmeliymisiz aslinda.ama zor o.bende 2-3 kasiga cikardim napim.kendimde oyle yapıyorum

evet cnm hatta sisenin yarisi

hakkaten ya oyle sacma sorular varki.bal ve pekmez yediriom dio kadin bas bas bagrinio yedirme diye.ekmek aciktirir dio ama kafa basmio.
Ekmek, şeker yemekten beyniniz sulanmış diyordu Canan hoca, ondan galiba.

Otobüs gecikti, erken çıktığımada sevinemiyorum. Dondum beklerken. Kaju almıştım, onu atıştırdım, abarttım. Midem bulanıyor. Bıktım bu yollardan.

Çiğ antep fıstığı geldi, 1 bardak. Bayat gibi ama. Komşuya komşu getirmiş, komşuda 1 bardağı bize getirmiş. :KK48::KK48:

Eklentiler

• 10711159_933886629959707_2049326980_n.jpg
    10711159_933886629959707_2049326980_n.jpg
    318,3 KB · Görüntüleme: 79
Çocuklara d vitamini damlası 20-30 damla verilecekmiş.

D vitamini icin cocuklara devit3 mu veriyorsunuz? Benim kizim 28 aylik cok onemseyip vermemistim o zaan alip versem mi? Hangi markayi almam lazim?

Birde gul abls alinti yapmistim ama silinmis yumurtayi goz acligindan cok yapmistim bide yoyebilirsiniz diyo ya ondan.

Bugun bende hastaneye gittim tahlillerimi verdim persembe alicam bakalim ins istediklerimin hepsini yazmistir ordak kiz. Bu arada kollarim benimde uyusuyor bende her turlu hastaligi tasarliyorum kafamda bi kere kilolu olunca yan yatmak daha zor oluyor gogsun ustndeki yaglar insani bogacakmis gibi sariyor. Verdikce sere serpe yatiyorsun nasil rahat uyunuyor.

Bugun tahlile gittigim icin kahvaltimi saklama kaplarima doldurdum esim ve kizimla hastane bajcesinde arabada yedik. Saat 12 yi geciyordu yedigim.
Klasik kkk yaptim ama kayisiyi 6-7 tane yedim belki biraz daha fazla kan verdim diye ama biraz daha dikkat etcem

D vitamini icin cocuklara devit3 mu veriyorsunuz? Benim kizim 28 aylik cok onemseyip vermemistim o zaan alip versem mi? Hangi markayi almam lazim?

Birde gul abls alinti yapmistim ama silinmis yumurtayi goz acligindan cok yapmistim bide yoyebilirsiniz diyo ya ondan.

Bugun bende hastaneye gittim tahlillerimi verdim persembe alicam bakalim ins istediklerimin hepsini yazmistir ordak kiz. Bu arada kollarim benimde uyusuyor bende her turlu hastaligi tasarliyorum kafamda bi kere kilolu olunca yan yatmak daha zor oluyor gogsun ustndeki yaglar insani bogacakmis gibi sariyor. Verdikce sere serpe yatiyorsun nasil rahat uyunuyor.

Bugun tahlile gittigim icin kahvaltimi saklama kaplarima doldurdum esim ve kizimla hastane bajcesinde arabada yedik. Saat 12 yi geciyordu yedigim.
Klasik kkk yaptim ama kayisiyi 6-7 tane yedim belki biraz daha fazla kan verdim diye ama biraz daha dikkat etcem
Ben vermiyorum, benim çocuğum yok zaten. Ama prenscim, pufboregi veriyor bebişlerine. Markayı bilmiyorum ama çocuklar için hergün kullanılan damlalar var onu kullanıyorlar. Ampul şeklinde olanları da büyükler kullanıyor. Devit 3 damla dersen verirler.

Kizlar Dukani bırakıp karatayda olmanın keyfini çıkarıyorum, bugun ohhhh mis gibi mercimek çorbamı ictim cok sukur meger ne kadar özlemisim
Duyanda yıllardan beri dukan diyeti yapıyorum sanır Alt tarafı 3+2 gün ama yasak denince burnumda tüttü nimetler...

X