- 23 Ekim 2013
- 1.629
- 1.057
İnşallah benim de gider artık...Karatayla ilgili facde bir gruptada, çok iyi zayıflayan bir arkadaş, 2 öğünden 3 öğüne çıkarmış, kilo vermesi tekrar başlamış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benim de gider artık...Karatayla ilgili facde bir gruptada, çok iyi zayıflayan bir arkadaş, 2 öğünden 3 öğüne çıkarmış, kilo vermesi tekrar başlamış.
Sağol canımm bittim resmen belimin ağrısından.. sen nasıl bu halinle yaptın canım ya..Canim allah razı olsun. .dinleniyorum ve dua ediyorum umarım bir sorun çıkmaz diye..yalniz olmak böyle bir durumda cok zormuş
Canim benim zaten face'den görüsmüştük ama buradan da tekrar teşekkür ederim. .ne kadar duyarlisin..
Sagolasin canım, yanlis yonlendirme olur mu yardimci olmaya çalışıyorsun allah razı olsun..doktoruma sorayim zaten zor tutuyorum kendimi hurma yememek için. .olmadi sen gibi emzirirken tüketirim
Abla ne cok benzer şey yasamisiz 3.gebelikte bile ayni yollardan gecmisiz..moral oldu yazdiklarin inşallah benim bebegimde senin kızın gibi zamaninda gelir..ben yalnizim ve cok zor oluyor..oglum ve eşim yardimci..agrilarim hala devam ediyor karnim top gibi surekli bi gerginlik bi sanci batma genelde yatıyorum ve küçük zorluyor bakalim artik..
abla solgar'in uzerinde en ufak bi türkçe aciklama yoktu..minik bi dış etiket vardi onu da farkinda olmadan yirtip atmisim.o yüzden oldu..
Canim benim allah razı olsun inşallah dedigin gibi olur. .dua edin korkutuyor minik kuzu..
Sana da kolay gelsin canim sınavında bol şans..hafta sonu patlican biberi cikarmissin aradan afiyetle yiyin..beni de cok yormustu o kış hazirliklari
Elceğizlerinne sağlıkkkkHEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
KİLO VERENLER
pufboregi %-1,78
Seraym % -0,46
Bluebottle % -0,18
SABİT KALANLAR
Mengmeng
HAMİLELER
Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta:73,3 Toplam fark :9,3 kg.
Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun
iyi dersler canımBen kaçıyorum benim ki ders çalıış demeye başladı... offf bi bitsede kurtulsam
başka şeyde yeseydin ya...Eve gelince, keten tohumlu yoğurt yedim ama kesmedi, sanki bir açlık var. Neyse sporumu yaptım 30 dk. üstüme bir yorgunluk çöktü. Limonlu su yaptım, içebildiğim kadar içerim artık.
önce b eynine format atmalısın canım...bu zamana kadar yedin bu hale geldin bundan sonra onları yemeyeceksin kendi kndini motive etmelisin bunları yemeyeceğim onlara yenik düşmeyeceğim diyeKizlar lutfen yardim. Diyete basliyorum hep irademe yenik dusuyorum aksama bozuyorum sonra pisman oluyorum napicam bilmiyorum ekmek yemeden yapamiyorum siz nasil dayaniyosunuz
aramıza hoşgeldinizMerhaba arkadaslar
Ben karatay diyetini 2 sene önce yapmistim ve 4-5 Kilo verdim cok sikilastim.ama inanin diyeti tam manasiyla yapmadim.hocayi sadece tv de izliyerek yaptim hatta yanlis bilgileri uyguladim bulgur pilavini 3 kasik degil 20 kasigi bulmasina ragmen gitti
Simdi 76 kiloyum aslinda 78 dim Bir arkadasin israriyla dukana basladim 5 Gun Sonra kafama yatmadigindan vazgectim.evet hizli Kilo veriliyor ama yenilenleri saglikli bulmuyorum
Kizlar Ben 2 Kiz annesi 28 yasinda almanyada yasiyorum.kilolarimi verip en onemlisi saglikli olmak ve martta kuzenimin,yazinda biricik abimin dügünunde güzel bir fizige sahip olmak istiyorum.
Bende araniza katilabilirmiyim????
ekmeği sofraya koyma kkk nin hepsini koy doyana kadar ye doymazsan yumurtayı 3 e 4 e çıkar ama ekmeğe elleme ....1 gün bile yemezsen farkı görürüsün karatay nasıl tok tutuyor ekmeğe gerek kalmıyorYarin sabah tekrardan basliyacagim kahvaltiyi ekmeksiz nasil yapicam hemen ellerim titriyo bir halsizlik cokuyo zayiflamayi cok istiyorum
ben 17 aydır uyguluyorum nodullerım yok oldu,,selülitlerim gitti,,,dizlerim düzeldi rahat yürümeye başladım,,,cildime ürün kullanmıyorum canlı canlı .....facebook ta sağlıklı yaşıyoruz sitesi var orada 30.000 den fazla kişi var karatay yapan...o sayfayı açan kişiler 3 senedir yapıyorlar okan bey 14 ilaçtan ve şeker hastalığından kurtulmuş üstelik kalıtımsal denilen şekerdenmerhaba karataycılar.........
canlarım ben bu diyete başlamak isitiyorum ama nette bu konuda eleştiriler var 10 yıl sonra şu olur bu olur....
uzun süredir uygulayan ve hastalıklarından kurtulanlar varmı.......lütfen paylaşın olur mu.......