canım inan karatay kahvaltısını tam yapınca en az 5 saat acıkmıyorsun ben yapabiliyorsam bu diyeti herkes yapar ben sırf karbonhidratla yaşıyordum şimdi tatlı yemek aklıma bile gelmiyor tabi insanız canımız birşeyler cekiyor ama asgari bir biçimde atlatmaya çalışıyoruz.kuruyemişini yersen ekmek aramazsınKizlar lutfen yardim. Diyete basliyorum hep irademe yenik dusuyorum aksama bozuyorum sonra pisman oluyorum napicam bilmiyorum ekmek yemeden yapamiyorum siz nasil dayaniyosunuz
hoşgeldiniz aramızaMerhaba arkadaslar
Ben karatay diyetini 2 sene önce yapmistim ve 4-5 Kilo verdim cok sikilastim.ama inanin diyeti tam manasiyla yapmadim.hocayi sadece tv de izliyerek yaptim hatta yanlis bilgileri uyguladim bulgur pilavini 3 kasik degil 20 kasigi bulmasina ragmen gitti
Simdi 76 kiloyum aslinda 78 dim Bir arkadasin israriyla dukana basladim 5 Gun Sonra kafama yatmadigindan vazgectim.evet hizli Kilo veriliyor ama yenilenleri saglikli bulmuyorum
Kizlar Ben 2 Kiz annesi 28 yasinda almanyada yasiyorum.kilolarimi verip en onemlisi saglikli olmak ve martta kuzenimin,yazinda biricik abimin dügünunde güzel bir fizige sahip olmak istiyorum.
Bende araniza katilabilirmiyim????
karatay hoca 10 taneye kadar yiyebilirsiniz diyor kendiside kardiyolog ama ben hastalığının durumunu bilmeden yorum yapamam....2 yumurta yetiyor yanında yediğin yeşillik domates, salatalığı falan artırsan canımArkadaslar gunde mesela 3tane 4 tane yumurtanin zarari olurmu acaba ben bide kalp hastadiyim
ben 17 aydır yemedim daha, senin gibi tatlı hastasıydım ben 50 yaşında yapabiliyorsamAllahim ya nasil bir iradedir bu yilda 1 dilim baklava he ben olsam kendimi hic dusunemiyorum tam bir umitsiz vakayim
bu yarınlar hiç bitmezKizlar bugun diyetim olmadi insalah yarin basliyorum kendimi sizlerle motive ediyorum yarin tartilip net kilomu yazicam
canım yumurtayı 1 eksık yeyip cevizi bitirmeliydin,,Arkadasim EFT icin ozelden gorusebilirmiyiz?
Bugunku menume gelnce,
Sabah 3-4 tane m boy yumurta
, gerisi klasik kk, sadece cevizi yiyemedim hepsini, kuru kayisi yedim 6 tane kadar
Aksam ise
Kirmizi mercimek corbasi, brokoli graten, bir yumurta ve sabahtan kalan cevizim yanina uc dort tane kuru uzum.
Yedigimin miktari coktu aksam ama avikirim korkusu yasadim bugun nedense.
20 dk kadarda orta tempoda yuruyus yaptim. Suda belki iki litreye yakin olmustur.
Kilomda bu sabah tartildim 97 idi.
günaydın canımGÜNAYDIN
günaydın canım
nasılsın kaçgündür göremedim seni düzeldinmi biraz
Günaydın.
günaydın canımGünaydın.
afiyet olsunGünaydın,
Kahvaltım
Zeytin
Peynirli yumurta (2 yumurtadan)
Domates, salatalık
Mandalina
Fındık
Yanıma 1 mandalina aldım, kuruyemiş getirmedim. Fındık kabuklu olduğu için. Canım kaju çekiyor ama, haftasonu migrostaki çiğ fındık bayatmış, onun için alamadım. Buradaki kajuda kurtluydu, daha alamıyorum buradakini, çiğ olunca kurtlanıyor demek ki.
Akşam
Fasülye diblesi
Kırmızı mercimek çorbası
Yoğurt
Canan hoca kurtlu yiyin derdi.günaydın canım
afiyet olsun
bende epeydir kaju almıyorum genelde kurtlu oluyor
sen iyi olda işler yoğunlaşsın sorun değil iş yapılıyor nasıl olsa ,,,yokluğun farkediliyor canım bende özledim senigul_0663 ablam saol daha iiyiym kış geliyor işler yoğunlaştı çok bakamıyorum hepinizi özlüyorum geçmişi okumaya çalışıyorum sizler iyisiniz inşallah
@kedi83
sana bi sözümüz olamaz ki canım ..o kadar işin arasında bize de zaman ayırmaya çalışıyorsunGünaydın..bende işyerindeki yoğunluktan giremiyorum..gece bakındım biraz..
İşlerini yoluna koyunca zamanım olacak da..fuar bitti dönüşler başladı..çok sıkıcı..
hepinizi öptüm..
bende kurtlu alıyorum ama kurtlarını ayırıyorum ....onlardan da turşu yapayım bariCanan hoca kurtlu yiyin derdi.Kurtlu elma yiyor kendisi.
kadın bağırıncada niye asabisiniz diyorlarYa Canan Hoca'nın çıktığı programı dinliyorum, hala hiç mi ekmek vermeyeyimmi çocuğa diye soruyorlar. Nasıl dinliyorlar anlamadım. Canan hocaya Allah sabır versin.
selammmm çıtırımSelammmmllllllarrr çıtırıkkklarrrr