Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

herkeseee merhaba sevgili karatay Çıtırları..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bildirime geldık değil mi ? bu durakta insek mı ?:cool::cool::cool:
çook yoğun gecen bır haftada elımızden geldıgınce karataya uydum ama cumartesı ufak bır operasyon geçirdim o gün hariç :)):nazar::nazar::nazar:
75'i göremedim ama 76' ı tam sayısıda sevındırdı..:KK71:
gelelımm bildirimeeee :cool::cool:

Rumuz : alfabetikbulvar
başlama tarıhım : 18/03/2014
Başlangıç kilosu : 85,4
Geçen hafta : 76,2
Bu hafta : 76:KK66::KK66:
Fark: -200 gr
Toplam fark : - 9,4 kg
Boy : 1.67
Spor : bol tempoda düğün gezmesi :confused::confused::confused:
beden:44
Hedef: ilk hedef :70 ikinci hedef :65
Kilo verme yolunda herkese azim ve irade dilerim..:KK37::KK37::KK37:

herkeseee merhaba sevgili karatay Çıtırları..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bildirime geldık değil mi ? bu durakta insek mı ?:cool::cool::cool:
çook yoğun gecen bır haftada elımızden geldıgınce karataya uydum ama cumartesı ufak bır operasyon geçirdim o gün hariç :)):nazar::nazar::nazar:
75'i göremedim ama 76' ı tam sayısıda sevındırdı..:KK71:
gelelımm bildirimeeee :cool::cool:

Rumuz : alfabetikbulvar
başlama tarıhım : 18/03/2014
Başlangıç kilosu : 85,4
Geçen hafta : 76,2
Bu hafta : 76:KK66::KK66:
Fark: -200 gr
Toplam fark : - 9,4 kg
Boy : 1.67
Spor : bol tempoda düğün gezmesi :confused::confused::confused:
beden:44
Hedef: ilk hedef :70 ikinci hedef :65
Kilo verme yolunda herkese azim ve irade dilerim..:KK37::KK37::KK37:
geçmiş olsun canım hayırdır sıkıntılı bişey değildir inşallah

Rumuz : kuduzfare
başlama tarıhım : 22/09/2014
Başlangıç kilosu : 64,5
Geçen hafta :
Bu hafta :
Fark:
Toplam fark :
Boy : 1,60
Spor :
beden: 40
Hedef: ilk hedef: 60 ikinci hedef: 55 ucuncu hedef: 50

Merhabalar, diger arkadaslardan gorup bu cizelgeyi kendime gore doldurdum ama baska bir sey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1249475

Sanada günaydın canım.Çoook iyi haftalar senim olsun baby.

Ben yaparım yazacaktım ama bluebottle ben yaparım demiş.

Zaten bende sporu tv nin karşısında yapıyorum oturduğumuz oda varya orda halıyıda kaldırıp atıyorum spor ayakkabımıda giyiyorum öyle daha motive oluyor yani kimsenin gelmeyeceğini bilsem koşu bandınıda koyucam evin ortasına.
o kolay kurulup kaldırılacak bişey olmadıgı için zorda halıyı kaldırıp yapmak kolay...ben halının üstünde yapıyordum aşağıyada ses gitmiyordu
pide yiyebilirsiniz ramazanda dedi, insanız neticede dedi bol tereyağıyla yiyin dedi, ama ekmek az olacak tabi..
karpuz da yiyin hiçbi sağlık sorununuz yoksa dedi, dün baya bir hoşgörülü gördüm canan hocayı :-)
hoca genelde sağlık ve kilo sorunu olmayanlara yönelik konusuyor,,,,herşeyi üstümüze alınmayalım...:KK48::KK48::KK48:...ben 2 ramazandır pide yemedim...seneye belki önce 2. hedefe inmem lazım
Ben seni gördüğümde gayet zayıftın. Artık 4-5 kaşığa çıkartabilirsin.
o gün hepiniz beni zayıf görmüşsünüz kıyafetten galiba,,,elbise giyince karpuz koymuş gibi koca sivri bir göbek çıkıyor ....göğüslerinde küçülmesi lazım daha ,,,benim bütün sorunum göbek ve göğüs

Kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç Tarihi :25.06.2014
Başlangıç kilo:95
Geçen hafta : 86
Bu Hafta :85.600
Fark :400
Toplam Fark :9.400
Spor :Mekik ve yürüyüş
Beden :46
Boy :160
Hedef :55
Yüzde :0.467
çok şükür 400 gram gitti :KK48:
Rumuz : kuduzfare
başlama tarıhım : 22/09/2014
Başlangıç kilosu : 64,5
Geçen hafta :
Bu hafta :
Fark:
Toplam fark :
Boy : 1,60
Spor :
beden: 40
Hedef: ilk hedef: 60 ikinci hedef: 55 ucuncu hedef: 50

Merhabalar, diger arkadaslardan gorup bu cizelgeyi kendime gore doldurdum ama baska bir sey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum.
hergün menülerinizide paylaşırsanız hataları bulup sizi doğruya yönlendiririz:KK66:

Tunaydinlaaar.geldik bir bildirim gunune dahaaaaaa.bu hafta cooook mutluyum.tartiyi opecektim :KK48:

Rumuz:pufboregi
Dogum:28 Şubat 2014
Başlangıç kilo: 83
Geçen hafta : 67.7
Bu Hafta : 66.5
Fark : -1.2
Toplam Fark : -16.5
Spor : emzirme
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : ilk 58 ikinci 55
Yüzde : -1.772:nazar::nazar::nazar:

Bugun kahvaltida 2 haslanmis yumurta, yarim domates, birkac tutam dereotu, 6 tane yesil zeytin, 5 tane siyah zeytin, 6 tane kavrulmamis tuzsuz badem, kibrit kutusu buyuklugunda beyaz peynir (daha fazlasini yiyemedigim icin) yedim. Ama tabagimi daha da doldurmustum, cok fazla doydugum icin yiyemedim. Bu uygun mu kkk icin? Su an inanilmaz derecede tokum. Hic bu kadar doymamistim. :)

siz görüştünüz mü ben de sizi görmek istiyoruuumm :mad:
ankarada olaydım gül ablayla iş çıkışı buluşup emek 8.caddede bi yemek yerdik dimi ablacım :KK60:
face de resimlerimiz var hatta bendekini beğenmişsin bile ...kim olduklarını bilmeden
aa süpersiniz yaa istanbula gideceksiniz yani çok güzel : ))
mydenizz ciğim de Ankara da

Tunaydinlaaar.geldik bir bildirim gunune dahaaaaaa.bu hafta cooook mutluyum.tartiyi opecektim :KK48:

harikasın canım:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Bugun kahvaltida 2 haslanmis yumurta, yarim domates, birkac tutam dereotu, 6 tane yesil zeytin, 5 tane siyah zeytin, 6 tane kavrulmamis tuzsuz badem, kibrik kutusu buyuklugunda beyaz peynir (daha fazlasini yiyemedigim icin) yedim. Ama tabagimi daha da doldurmustum, cok fazla doydugum icin yiyemedim. Bu uygun mu kkk icin? Su an inanilmaz derecede tokum. Hic bu kadar doymamistim. :)
canım kuruyemiş az olmuş,,,bir çay bardağı kadar olacak,,,,

Yiyemedim ki ama :) bir cay bardagi kadar aldim tabagima ama gecmedi bogazimdan cok geldi. Zorlamam mi lazim kendimi?
kkk daki herşeyi yemek metabolizmayı % 30 daha fazla çalıştırıyor,,,,ilk olduğu için yiyememiş olabilirsin,,,bundan sonra engeç 7 de yemek yemelisin ki kg verebilesin veremezsen dahada erkene çekersin....akşam dan sabaha bişey yemediğimiz için acıkıyoruz ve hepsini yemeye çalışıyoruz...

vaaayyy börekime bakk ..:rolleyes::rolleyes::rolleyes: atmış 1,2 kg üle mii:KK59::KK59::KK59:...maşallah canım maşallah.. :nazar::nazar::nazar:

kkk daki herşeyi yemek metabolizmayı % 30 daha fazla çalıştırıyor,,,,ilk olduğu için yiyememiş olabilirsin,,,bundan sonra engeç 7 de yemek yemelisin ki kg verebilesin veremezsen dahada erkene çekersin....akşam dan sabaha bişey yemediğimiz için acıkıyoruz ve hepsini yemeye çalışıyoruz...
tamam yarın hepsini yemeğe çalışacağım. :) en geç 7'de de akşam yemeğimi yiyeceğim. yine yazarım buraya. teşekkür ederim.

X