Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D vitaminiArkadaslar daha once istemistim ama not ettigim kagidi kaybettim. Rica etsem bana canan hocanin dahiliyeden hangi tahlilleri yaptirmamizi istiyor bi yazabilirmisiniz? Ben yarin icin randevu almistim sonuclari cok merak ediyorum.
geçmiş olsun canım hayırdır sıkıntılı bişey değildir inşallahherkeseee merhaba sevgili karatay Çıtırları..
bildirime geldık değil mi ? bu durakta insek mı ?
çook yoğun gecen bır haftada elımızden geldıgınce karataya uydum ama cumartesı ufak bır operasyon geçirdim o gün hariç :))
75'i göremedim ama 76' ı tam sayısıda sevındırdı..
gelelımm bildirimeeee
Rumuz : alfabetikbulvar
başlama tarıhım : 18/03/2014
Başlangıç kilosu : 85,4
Geçen hafta : 76,2
Bu hafta : 76
Fark: -200 gr
Toplam fark : - 9,4 kg
Boy : 1.67
Spor : bol tempoda düğün gezmesi
beden:44
Hedef: ilk hedef :70 ikinci hedef :65
Kilo verme yolunda herkese azim ve irade dilerim..
o kolay kurulup kaldırılacak bişey olmadıgı için zorda halıyı kaldırıp yapmak kolay...ben halının üstünde yapıyordum aşağıyada ses gitmiyorduEki Görüntüle 1249475
Sanada günaydın canım.Çoook iyi haftalar senim olsun baby.
Ben yaparım yazacaktım ama bluebottle ben yaparım demiş.
Zaten bende sporu tv nin karşısında yapıyorum oturduğumuz oda varya orda halıyıda kaldırıp atıyorum spor ayakkabımıda giyiyorum öyle daha motive oluyor yani kimsenin gelmeyeceğini bilsem koşu bandınıda koyucam evin ortasına.
hoca genelde sağlık ve kilo sorunu olmayanlara yönelik konusuyor,,,,herşeyi üstümüze alınmayalım......ben 2 ramazandır pide yemedim...seneye belki önce 2. hedefe inmem lazımpide yiyebilirsiniz ramazanda dedi, insanız neticede dedi bol tereyağıyla yiyin dedi, ama ekmek az olacak tabi..
karpuz da yiyin hiçbi sağlık sorununuz yoksa dedi, dün baya bir hoşgörülü gördüm canan hocayı
o gün hepiniz beni zayıf görmüşsünüz kıyafetten galiba,,,elbise giyince karpuz koymuş gibi koca sivri bir göbek çıkıyor ....göğüslerinde küçülmesi lazım daha ,,,benim bütün sorunum göbek ve göğüsBen seni gördüğümde gayet zayıftın. Artık 4-5 kaşığa çıkartabilirsin.
çok şükür 400 gram gittiKilo bildirimimi yapayım
Başlangıç Tarihi :25.06.2014
Başlangıç kilo:95
Geçen hafta : 86
Bu Hafta :85.600
Fark :400
Toplam Fark :9.400
Spor :Mekik ve yürüyüş
Beden :46
Boy :160
Hedef :55
Yüzde :0.467
hergün menülerinizide paylaşırsanız hataları bulup sizi doğruya yönlendiririzRumuz : kuduzfare
başlama tarıhım : 22/09/2014
Başlangıç kilosu : 64,5
Geçen hafta :
Bu hafta :
Fark:
Toplam fark :
Boy : 1,60
Spor :
beden: 40
Hedef: ilk hedef: 60 ikinci hedef: 55 ucuncu hedef: 50
Merhabalar, diger arkadaslardan gorup bu cizelgeyi kendime gore doldurdum ama baska bir sey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum.
face de resimlerimiz var hatta bendekini beğenmişsin bile ...kim olduklarını bilmedensiz görüştünüz mü ben de sizi görmek istiyoruuumm
ankarada olaydım gül ablayla iş çıkışı buluşup emek 8.caddede bi yemek yerdik dimi ablacım
mydenizz ciğim de Ankara daaa süpersiniz yaa istanbula gideceksiniz yani çok güzel : ))
harikasın canımTunaydinlaaar.geldik bir bildirim gunune dahaaaaaa.bu hafta cooook mutluyum.tartiyi opecektim
Rumuzufboregi
Dogum:28 Şubat 2014
Başlangıç kilo: 83
Geçen hafta : 67.7
Bu Hafta : 66.5
Fark : -1.2
Toplam Fark : -16.5
Spor : emzirme
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : ilk 58 ikinci 55
Yüzde : -1.772
canım kuruyemiş az olmuş,,,bir çay bardağı kadar olacak,,,,Bugun kahvaltida 2 haslanmis yumurta, yarim domates, birkac tutam dereotu, 6 tane yesil zeytin, 5 tane siyah zeytin, 6 tane kavrulmamis tuzsuz badem, kibrik kutusu buyuklugunda beyaz peynir (daha fazlasini yiyemedigim icin) yedim. Ama tabagimi daha da doldurmustum, cok fazla doydugum icin yiyemedim. Bu uygun mu kkk icin? Su an inanilmaz derecede tokum. Hic bu kadar doymamistim. :)
Yiyemedim ki ama :) bir cay bardagi kadar aldim tabagima ama gecmedi bogazimdan cok geldi. Zorlamam mi lazim kendimi?canım kuruyemiş az olmuş,,,bir çay bardağı kadar olacak,,,,
kkk daki herşeyi yemek metabolizmayı % 30 daha fazla çalıştırıyor,,,,ilk olduğu için yiyememiş olabilirsin,,,bundan sonra engeç 7 de yemek yemelisin ki kg verebilesin veremezsen dahada erkene çekersin....akşam dan sabaha bişey yemediğimiz için acıkıyoruz ve hepsini yemeye çalışıyoruz...Yiyemedim ki ama :) bir cay bardagi kadar aldim tabagima ama gecmedi bogazimdan cok geldi. Zorlamam mi lazim kendimi?
yok ablacım teşekkür ederim.. ufak bır operasyon geçirdim izmire gittim geldım 2 gün o arada karataya uymaya çalışsam da pek tutturamadım :) yıne de kılo vermışım şukur kı :))geçmiş olsun canım hayırdır sıkıntılı bişey değildir inşallah
vaaayyy börekime bakk .. atmış 1,2 kg üle mii...maşallah canım maşallah..Tunaydinlaaar.geldik bir bildirim gunune dahaaaaaa.bu hafta cooook mutluyum.tartiyi opecektim
Rumuzufboregi
Dogum:28 Şubat 2014
Başlangıç kilo: 83
Geçen hafta : 67.7
Bu Hafta : 66.5
Fark : -1.2
Toplam Fark : -16.5
Spor : emzirme
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : ilk 58 ikinci 55
Yüzde : -1.772
tamam yarın hepsini yemeğe çalışacağım. :) en geç 7'de de akşam yemeğimi yiyeceğim. yine yazarım buraya. teşekkür ederim.kkk daki herşeyi yemek metabolizmayı % 30 daha fazla çalıştırıyor,,,,ilk olduğu için yiyememiş olabilirsin,,,bundan sonra engeç 7 de yemek yemelisin ki kg verebilesin veremezsen dahada erkene çekersin....akşam dan sabaha bişey yemediğimiz için acıkıyoruz ve hepsini yemeye çalışıyoruz...
ben de inanamadim valla. Ama bu sefer gul ablayi dinleyerek kahvaltimi tam yaptim.ondan olabilirvaaayyy börekime bakk .. atmış 1,2 kg üle mii...maşallah canım maşallah..
Evet çok şükür gitti çok gezdim ya bu hafta ondandır yoksa bende gram gitmezdi hiç durmadım yerimde desem yeridir.çok şükür 400 gram gitti
hergün menülerinizide paylaşırsanız hataları bulup sizi doğruya yönlendiririz