Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende hoşgeldin canım karatay diyeti yapmak istiyorsan canım iilk önce karatay kitabinı okumakisın pdf de indirebiliyorsun internetten yada isterseniz kediden kedi size gönderir.Daha sonra topiğimizin ilk sayfalarını okuyun ve bizi takip edin sorular sorabilirsiniz. Sağlıklı yasiyoruz u faceden takip eder okursanız karataycı olursunuz he bide diyete sadık kalırsaniz karataycısınizdırBende Karatay diyeti yapmak istiyorum ama tam olarak bilmiyorum yardım edermisiniz lütfen
Insallah canim bende devam edip kurtulmak istiyorum sizlerin destegiyle. Yarin benim icin buyuk gun buraya da yazdigim icin geri donusu yok artik ))Ç
Başarılar canım kararlılıkla devam ettikten sonra mutlaka gidecektir, spor çok önemli D vitamini ve b12 çok önemli.. İnşallah hedefimize ulaşır ve devam ederiz sağlıkla..
canım kusura bakma telden bakıp çıktım görmedim mesajını.. bizim pazar günü mesai günü : ) o yüzden pazartesi gibi geçti yani gayet hareketli yoğun : ) sen nasılsın?Yok artık bugün ne kadar bereketli bir gün maşaallah blue bottle sende hosgeldin canım çok sıcak bir günü bitirdik valla şimdi geldi geceyi geçirmeye sende durum nasıl
günaydıngünaydın arkadaşlarım
olur neden olmasın .nerde yaşıyorsunuz 7 saatlik fark yaratacakSevgili arkadaslar ben yurt disinda yasadigim icin sizinle aramizda saat farki var. Ben 7 saat geride olacagim size gore. Bildirimi gec yapiyormusum gibi algilanmasin. Kilo bildirimini pazar gununden yaparim olmaz mi?
Başlangıç Tarihi : 18 Ağustos 2014
Geçen hafta : 56,9
Bu Hafta : 56,3
Fark : -600
Toplam Fark : -600
Spor : yürüyüş, leslie 3 mil, pilates
Beden : 38
Boy : 1.60
Hedef : 51
Yüzde : -1,05%
Alinan kg lar gitmeye baslamis.Başlangıç Tarihi : 18 Ağustos 2014
Geçen hafta : 56,9
Bu Hafta : 56,3
Fark : -600
Toplam Fark : -600
Spor : yürüyüş, leslie 3 mil, pilates
Beden : 38
Boy : 1.60
Hedef : 51
Yüzde : -1,05%
Ben eski topikte 2 senelik gecmisi okumustum..karatay hakkinda bisey atlamayayim diye..Abla bir hafta gecmis okunur mu :)
Gel sen hemen günümüze yetis:)
Doğumunu yap, sana da öğretiriz. Evet çok zor, uçmalı şınavlar.kuzum birde ne eğzersizi yaptığını anlasam iyice kör cahil kaldım
ama yüzün kıpkırmızı kaldıysa baya bir zorlu desene sen zaten süt gibi bembeyaz birşeysin
Gecmis olsun canim.annén iyi olsun hrséy olur onemli olan o..iyice arastiŕin acéle etmeyinKızlar ben gedim kedicik gene sporlar yapılmış.Bende dizi izliyordum bu kiraz mevsimi baya sardı bana kardeşim sğolsun o olunca izliyordum sayesinde yine zırva bir diziye başladım .Gül ablam yine girememiş. Benimde memleket işi yattı annemin bel probleminden dolayı bana bu sene geçmez artık .Anneme ameliyat dediler prof. Da soracakar o ne diyecek nefroloji uzmanı izin verecekmi bir sürü teferruat.Of halime bin şükür ama hayatımın en berbat 10 senesiydi diyebilirim.Anne ve babamız herşeyimiz onlar iyi olmayınca ben hiç iyi olamıyorum nefes bile alamıyorum sanki.Canım sıkkın bu yüzden.Neyse babyler ben kaçanzi öptüm hepinizi tükkanı kapayayım.Hekese iyi geceler tatlı rüyalar