Merhaba bayanlar umarım hepiniz çok iyisinizdir
Ben yine kosturuyorum.yarin sabah izmir'e doğru yollara dusecegiz erkenden..umarim yol kolay olur çok sismez ayaklarım. .yanima bolca yastık alacağım belime ayaklarimin altina falan koymak için...
Seraym cok gecmis olsun kuzun nasıl yanmış öyle kırmızı kantoron yağı sürmeyi dene istersen. 2 gün önce kolum acayip yandı.bluedaisy'nin onerisiyle kantoronu aldım baya acisini gecirdi.yanima alacagim güneş yanigina cocuk pisigine de iyi geliyormus diye okudum..benim küçük oglanda sarışın, fazlaca beyaz onun icin 50 faktörlü krem aldim ama gözüm korktu oglunu görünce. Seba.med alacaktim markette yoktu bende garni.er aldim cocuklar icin olandan umarım işe yarar..tekrar geçmiş olsun
Gül ablam sana da iyi tatiller fazlasiyla hakkettin tatili. Koca yilin acisini çıkar:)) telefonunuda simdiden iyi günlerde kullan
Mengmeng canim sana da geçmiş olsun. Yumurta tuketiminden olabilir o kizariklar bazi arkadaşlar yasiyor bu durumu..
Bluedaisy allah kavustursun eşinle. .cok yoruldunuz turkiye'de ama güzel bi tatil gecirdin ne güzel. .boşver karpuzu dondurmayi zaten maşallah fitsin senelik ödülün oldu
Teoson balim sen ne çıtır cerez olmussun öyle hic kilonu gostermiyorsun gayet normal gorunuyorsun. .sanirim biy ve vücut yapinla alakali..tatilin bitti sanırım donus yolundasin sağ salim evinize dönün inşallah
Prencim tatli kivanç'in annesi :) sen geliyorsun ben olmuyorum genelde. Her şeyin yoluna giriyor olmasina cok sevindim..güzel oglunu öp yerime misssss
Bluebottle 3 kiloyu hiic takma kafana. Sen çok azimlisin kendi duzenine döndün nasılsa verirsin.benim eltim'de yurtdışında yazık buraya gelince davetlerden kilo alip döner hep sanirim sizin kaderiniz..
Vana gelince gözlerim yuvalarindan fiskirdi bu hafta +800 gr almışım. .. aslinda kaçamak yok porsiyon fazlaligiyla bu haldeyim. Az önce kedicigime bildirim yaptim malum yarin yollarda olacagim..baslangic 64 ,bu hafta:71
(umarım haftaya pzt çok insansi bi artışla yoluma devam edebilirim..
Hepucugunuze kucak dolusu sevgiler. .1 hafta yokum gelince görüşürüz inşallah orada uygun olursam yazarim...fmgenc ve kedi sizi unuttum sanmayin kokulu Öpücükler çıtırlarım