Allah şifalar versin canım, nazar mı değdi öyle?
Bu arada benim tenim de hassas artık malumunuz. Güneş alerjim var. Yüzüm ve ellerim hariç tenim beyaz. Evde abimler "siyah-beyazsın" diye alaya alırlar beni çünkü ciddi ton farkı var. Şu ana kadar denemediğim güneş kremi kalmadı. Nihayetinde bir tanesinden memnun kaldım. H.a.m.i.l.t. o.n. 'un Superblok +80 faktör. He tam olarak yanmama engel olmuyor ama en azından bu sene leke olmadı yüzümde. Kurstaki arkadaşım Numune'nin Dermatoloğu, sağolsun o da Eylül'ün son haftası peeling yapacak yüzüme ve vücuduma. Tedavisine başlayalım kendine rengine dön dedi. ^_^
Menemengcim inan yakindan gorsen daha beter anam ağzıma etti dün halbuki güneste fazla tutmadık ama. Dr dedigi gibi bence krem dokundu. Cünkü yaniğı geçti bile ama siskinlikten sonra oturan kan ben aman gecer diyorum annem sen ne genissin diyor sanki kendi bizi dr. Larda büyüttü.Biliyormusun benim gorumcemlerde senin gibi yüz el kol dirseğe adar kara esmer dersin vücutları benden beyaz süt gibi.Güneş iyice gidince yaptır ekim sinu kasım gibi yaptir bence ayrıcacok hos bir tenin vardı ben bir sorun farketmedim.
Canım benim sağolasın, sen de iyisindir inşallah, iyi tatiller şimdiden ^_^ Dediğin gibi yumurta olabilir, Ramazan'da midemde de durmamıştı malum. Kudret narı iyi geldi, çok çok az kaldılar. Şimdi de bebe pudrası ve limonu dönüşümlü kullanıyorum. Dermatolog arkadaşım dedi. Ön taraf neredeyse gitti diyebilirim, fakat sırtımda biraz zaman alacak gibi. Bakalım artık. Tabi bu süreçte sütyen kullanamayacağım... O da olmayınca fincan kadar kalıyorlar
Öp yavrukuşları benim için ^_^
Ay ben o paşayı öpe öpe iyileştiririrm ^_^
Merhabalar, ben de tanışmadım sizinle. ^_^ Hoşgeldiniz. Allah yardımcınız olsun. Umreye geldiğimde +50 derece civarıydı, ciğerlerim kavruluyordu. Siz bir de orada yaşıyorsunuz, alıştınız mı bari
Canım ya mesajlarına renkli cevap yazicam tablet sapıttı alınti bile yapmıyorduda senin alintinın içine yazmışım.Yani kendi yegenlerine doymuyorsunda bide benimkini yicen.Gercekyten de Allah sana tez zamanda hayırlisıyla es düğün ve eblat versin. Klavyenden damlayan ballarına kurban! ^_^
Amin inşallah.
Organizasyon olursa gelirim ben ^_^