- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
ben de iyiyim, türkiyeye gittim geldim 2 hafta, sonra da ramazan başladı tüm düzenim gitti tabi, bir süre karataya dönüş yapamadım, bir de sıcaklardan yürüyüş yapamayınca kötü oldu.. ama çokşükür döndüm inşallah bu sefer : )
oo çok iyi gitmiş tebrikler.. karataya uygun kahvaltı yapınca insan öğlen acıkmıyor ki : ) kedinin dediği saatlerde müsait oluyorsan en iyisi öyle canım..
çok güzel tarif, ben de yapayım ama önce fıstık bulmam lazım kabuklu bir fıstık buldum ama nasıl yapmışlarsa o halde kavurmuşlar, içleri hep kavrulmuş çıktı yemedim ben de evde duruyor..
selamlar mydeniz, bebişin nasıl : ) sen nasılsın?
senin üçüncü bebiş mi bu? ay ne güzel.. çok zor oluyor mu ben de ikinciyi istiyorum kısmetse ama korkuyorum da..
Canim Merhaba hoşgeldin ozlettin kendini uzun zaman oldu hedefine indiğini yazmistin ne güzel tebrik ederim..
Benim evet üçüncü gebeligim.surpriz oldu.ikinci de kucuktu benim hatirlarsin belki...7. aya girdik bile..guzelligini yeni yeni tadabiliyorum.zor bi dönem geçirdim. .şükür ki kabullenebildim artik..
Ikinciyi düşün tabii kuzun yalniz kalmasın. Allah saglikla nasip etsin canim arayi çok açmakta doğru degıl benimkiler arasinda cok yaş farki var hic oynayamiyorlar büyüğümuz zorlaniyor..simdi bunlarin arasi 2,5 yaş olacak arkadaş gibi olacaklar umarım