Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Men gelivegdimEvettt kendi kendime takılmışım burda... nerdesinizz kızlarrrrr
O bölgeyi geliştirecek egzersizler yap, göğüs için. Youtubeda var göğüs büyüten egzersizler. Yarım şınav varya onu da yapabilirsin.Aynen öyle,kalmayacak bişi leptin yüzünden. gitmesi gereken yerden zor gidiyor.. gitmeyecek yerden bolca.. gögüslerim bi küçüldü ki anlatamam.. kilo verdikçe de devam ediyor küçülme.. sırf onlar yüzünden 53 - 52 olayım daha fazla gitmesin istiyorum.. kız kardeşim bendeydi ya, abla yeni yetişkin kızlar gibi olmuş nasıl gitmiş bu kadar anlemadım diyor ki kendininkiler daha ufaktı çocuk yokken
Geliverdin, hemen de gidiverdin.Men gelivegdim
Neediverem biliyorsun int.kisitli olunca c eee deyip gidivereyomGeliverdin, hemen de gidiverdin.
Eneeee nooldu kim seni kůstürdü spora kiyamam kediiiimm kedimDün akşam callanetics yapmadım, bıraktım yapmayacağım artık. Sporda yapmayacağım.
Callanetics küstürdü.Eneeee nooldu kim seni kůstürdü spora kiyamam kediiiimm kedim
Kimse gelmeyecek galiba artık. Topik düzeldi, daha güzel oldu, gelin hadi.Evettt kendi kendime takılmışım burda... nerdesinizz kızlarrrrr
Hoşgeldin. Şükür birisi geldi. Nerelerdesiniz, hiç kimse uğramıyor.mrb kızlar ben geldim
sabah 09.00
2 yumurta
peynir
zeytin
ceviz badem fıstık (toplam 1 çay bardağı)
marul
domates salatalık
öğlen yemeğini birazdan yiyecem mercimek çorba ve etli fasülye ve de yeşillk yiyecem
saat 11 de 30 dk eliptik bisiklet ve 10 dk yer hareketleri mekik falan vs. yaptım şu an kuş gibi hafifim banyomu da yaptım ama inanırmısınız daha acıkmadım sadece geç saate kalmamak için yiyeceğim.bnm eliptikten acayip sesler geliyor eşim kaç kere tamir ett. yenisini alacam fiaat araştırıyorum. gerçekten eliptik güzel kilo veerdieriyor.sıkılaştıtılıyor millet bana 80 -85 gösteriyorsun diyorlar .bu arada eşimden şişmanım o 88 kilo ben 91 .ama kafaya koydum 2015 e yeni bir ben olarak gircem
Size benim oğlanın son halini atayım ve yatayım çok yorgunum tükkanıda kaoamış olurum.Herjese iyi geceler. Mengmeng geçmiş olsum canım.Benimoğlan çinli oldu.Eki Görüntüle 1218280