- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
aynen canım çok meraklılarsa iş yükü almaya alsınlar bakalımerkeklerin kafa yapısını çözmek zor. bi diyor ki güçlü olman çok hoşuma gidiyor, bi diyorki hanım hanımcık ol. ama dediğin gibi yaparım, dişiliğimi görmek istiyorsan 2 yılı öne çekmek senin elinde derim ^_^
al benden de o kadar, romantizmden anlamam hiç
napayım, dişilik deyince aklıma direk bu geliyor. anla halimin ne kadar harap olduğunu. dediğin gibi yapar işi ona yıkarım artık. tecrübelerinizden faydalanırım
abla yok senin kadar sanmıyorum kimse olsun bak şöyle kiba ba ba nelerde dermiş çıtırıma
ben dişiliğimi evlenince gösteririm deseydin,,,evli olsan evde cilve naz yapar, babymom gibi süslenip püslenip dişilik yapardın ,,,,bende senin gibi her işimi kendim yapıyorum benim yaptığım çoğu işi erkekler bile yapamıyor sen nasıl yaptın diyorlar,,,,arabanın aküsü biterdi kimseden yardım istemeden takviye kutusunu çıkarıp kaputu açıp takıp arabaya oturup sarj yaptırır iner kutuyu söker işimi bitirirdim,,,teker havalarını ölçerdim,,suyunu doldurdum,,,,çoğu erkeğe taş çıkartırım anlat-yacağın ama dişiliğimde var bu yapmacık yapılan bişey değilki ,,,açık olsan giyiminle, süsünle,,,saçını yaptırmanla dişileşirdin ,,,elbise tarzı şeyler giymenimi istiyorki
-ben arabayı sürerim sorunu olursa kalır zaten yolda
iştr bu cümle eşime ait sen düşün artık nasıl birşeysin sen
bende bir sürü bişi olmuşumİçerik kraliçesi olmuşum. Ne oluyor o.
elbise yakışıyorsa giy derim tabi rahat edemiyorsan o ayrı valla yaz günü büyük rahatlıkhayırlı olsun ablacım hep iyi haberler duyarsın inşallah. dediğin gibi düğün evinde kurcalamak hoş olmaz bi kaç gün daha beklersin artık. galak siyi kullananlar da memnun ben hiç o markayı kullanmadım bilemiyorum onun için ^_^
aa evet belki elbise - etek giymemi istiyordur. ben hiç giymem bi ara ağzını yoklayayım. aslında elbise beni çok daha zayıf gösteriyor. böyle olunca lahana gibi kat kat giyinmiş oluyorum çünkü
evet simgelerde çoklu alıntıda gelmiş yavaş yavaş toparlanıyorKahvaltı 08:00
Karpuz
Zeytin
Peynirli yumurta (1 yumurtadan)
Domates, salatalık, biber (zeytinyağlı, limonlu)
Fıstık
Akşam Yemeği (Daha yemedim, bir terslik olmazsa 4'ü geçerken başlarım yemeye)
Taze fasülye yemeği, patatesliydi patateslerini almadım
Ton balık, zeytinyağlı. Simgelere bir tıkladım, bir anda çoğalmışlar. :KK32: Oh be. Dur bi deneme daha yapmalıyım, en sevdiğim simge çıkacak mı?
Çıkmadı. :KK38:
kk süpriz yapıyor her girişimde
allah kabul etsin canımYok ablacım yemedim akşama dışarda yersek yerim yoksa haftasonna kalır.. şevval ayının orucunu tutuyorum da