- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
sağol canım,,,Güle güle kullan ablacım şimdiden
sağol canım bide alışsaydık iyi olacaktıYeni sitemiz hayirli olsun kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım,,,Güle güle kullan ablacım şimdiden
sağol canım bide alışsaydık iyi olacaktıYeni sitemiz hayirli olsun kizlar
Göndermişsin, attım mail.kedicim sana mail adresimi yolladım özelden ama gönderdim mi anlayamadım sistem yeni olduğundan :)
Evet, site tamamen değişti. Biz mobil uygulamayla giremiyoruz, çalışmıyor. Demek ki app storeu sona bıraktılar.sitemi değişti anlamadım ben..neyse yazabiliyorum rahat rahat ohh
Günaydın sanada canım.. afiyet olsun şifa olsun..yarasın minik prense de :):):)kedicim sen diyince yükledim çalışmadı,Google dan girdim dün..mobil site gibi..çok kolay böyle..
Günaydın herkese...
Kahvaltımı yapıyorum,paşam uyuyor...
Tereyağında yumurta,fındık,yeşillik,köy mahsulleri domates salatalık biber,kendim yaptığım peynirim..ve siyah çay
peki bunu nerden alabilirim acaba eczanelerde var mıdır ya yoksa sipariş mi etsem ben ş.urfada yaşıyorum da pek bilmiyorum etrafııben kullanıyorum,,,omega 3 E F A S 1200
günaydın canım..bu site en çok bana yaradı..Günaydınnnn :)
merhaba..bir Karatay bebeği daha geliyor anlaşılan..ben bu forumun ilk Karatay bebeğini doğurdum ..memnun oldum efendim..Günaydın herkese dün yinw problemliydi site goremedim ama duzelmis sanirim
Evet, bende googledan giriyorum. Önceden zor olurdu google, şimdi rahat oluyor. Safariden girince tekrar tekrar şifre istiyor. Googledan kaydediyor şifreyi.:):)kedicim sen diyince yükledim çalışmadı,Google dan girdim dün..mobil site gibi..çok kolay böyle..
Günaydın herkese...
Kahvaltımı yapıyorum,paşam uyuyor...
Tereyağında yumurta,fındık,yeşillik,köy mahsulleri domates salatalık biber,kendim yaptığım peynirim..ve siyah çay
Günaydın. :):)Günaydınnnn :)
canım 2 lahmacun fazla olmuş, 1 tane ince ve bol harçlı yiyebiliyoruz....ii geceler kızlar yeni topik hayırlı olsun(hiç beğenmedim .ama alışacağız artık)
öncelikle bugun nete giremedim bildirim yapamadım kusura bakmayın. bütün gün ev temizledim.pazartesi genel temizlik günümde. canım çıktı valla .akşamada misafir ağırladım.
bugünkü menüm
sabah
2 yumurta
peyni
zeytin 10 kadar
2 gün kurusu
marul
dereotu
salatalık domates
öğlen yemedim
ayran içtim bi tek
akşam ise
2 lahmacum,salata ve mercimek çorba içtim
başalngıiç kilom 97(2 ay oldu)
geçen hhaftaki kilom 92
bu hafta:91.5
fark:500 gr
toplam fark:5500 gr
o kadar koşuşturma ve sporsa göre az verdim niye böle oldu anlamadım 500 gr. çok az neyse bu hhafta tam gaz devam