- 23 Ekim 2013
- 1.629
- 1.057
Kolaymış yaBende bi deneyim dedim.bakalm oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolaymış yaBende bi deneyim dedim.bakalm oldu mu
Listeyi yepmadım ki daha. Gönüllü varsa yapabilir. Hala eve gelemedim.Yav ben oynamıyorum ya bu ne bicim site olmuş ne güzel döktüruyordum Allah Allah meng meng ben 200 gramcik verdim iki hafta oncesine gore gecen haftaya göre 1 kg. oluyor şekerim.Sanki 200 gr da kilo vermekse neyse acaba südyenimimi takmadan ölçtüm ya ben listeyi ğöremedim hangi sayfada acaba
Valla ben yapmam sende kayitlıdir eve gelince yaparsın benim yapmam iki saat sürer forumuda birbirine katmıselar eskide kopyala yapıştır yapardımda ama söz bende yapıcam denize gitmesydim gene ugraşırdimda hazırlik yapicağım.:)
Listeyi yepmadım ki daha. Gönüllü varsa yapabilir. Hala eve gelemedim.
Altta cevaplanın yanında dosya yükle var.Kedi mevcut olan resmi nasıl göndericez bu sefer sadece url soruyor
ya uğraşmışsın eline sağlık bende kıyamadım oturdum yapayım dedim baktım sen yapmışsın.Peki yazının rengini nerden değiştiriyoruzEski listenin smillelarını alamadım, gitmiş hepsi, baştan link, konum yapmak zorunda kaldım.
başlarda ödem gittiği için çabuk gider ,,,yaa bende mi bi gariplik var yaa . korkuyorum bazen çok mu çabuk veriyorum ne
ben de dün aynı şeyi yazdım herşey pembe karman karısık gibi olmuş böz bulanıyorYa bu arada ben bebeliğimden beri bu kadar bebe pembesi içinde kalmamıştım yemin ediyorum. çok de severim ama ne bu böyle her yer pembiş pembiş Allah aşkına.
ben de dün aynı şeyi yazdım herşey pembe karman karısık gibi olmuş böz bulanıyor