- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanmıyorum. Eğer aşırı ilaç kullanımın olduysa veya hastalıkların mevcutsa öneriyormuş Karatay. Sen bilirsin, kendin karar vermelisin.tüm mesajları okuyamam tabi o yüzdenn sormam gerekiyor omega 3 kullanıyor musunuz hepinizz
öyle mi ben herkese öneriyor sandım . iyiymiş o zaman ya . sen kaç yaşındasın canm niye o kadar az verdinBen kullanmıyorum. Eğer aşırı ilaç kullanımın olduysa veya hastalıkların mevcutsa öneriyormuş Karatay. Sen bilirsin, kendin karar vermelisin.
Az verdim diyen ben değildim, menmengdi.öyle mi ben herkese öneriyor sandım . iyiymiş o zaman ya . sen kaç yaşındasın canm niye o kadar az verdin
tüm menüye uyduğun halde mi
oyle mii ayy pardoon :) yeni düzene alışmaya çalışıyoruz ya kusura bakmaAz verdim diyen ben değildim, menmengdi.
yaa bende mi bi gariplik var yaa . korkuyorum bazen çok mu çabuk veriyorum nekişiden kişiye vermek değişiyor,,,,mengmeng 3 aydır 3 kg ya yakın ancak verebildi spor yapmasına rağmen,,,senin böyle giderse ayda 3 ü geçer,,,bide bulgurlu bişey yediysen ödem olabilir
sen kaç kilo verdin peki :)Az verdim diyen ben değildim, menmengdi.
Herkesin aynı olmaz ki. Birisi hızlı verir, birisi yavaş verir. Demek ki senin metabolizman hızlı çalışıyor, yaşından dolayı da zaten hızlı çalışır.yaa bende mi bi gariplik var yaa . korkuyorum bazen çok mu çabuk veriyorum ne
Ben 50 kg ile başladım, şu an 43.6-44 arası değişiyor. 8 ay oldu.sen kaç kilo verdin peki :)
maşşaaalllaaaahhh :)) nazar değmez inşallaaaahhh :) çok vermedin mi yaaa aşırı zayıf olmayasın sonraBen 50 kg ile başladım, şu an 43.6-44 arası değişiyor. 8 ay oldu.
arkadaşlar valla ben de çok şaşırdım ama gercekten böyle her sabah ac karna tartılıyorum ve yarum kilo eksık çıkıyorum . 20 yaşındayım 71 kiloyla bşladım dort gun oldu ve şu an 69, kiloyum .
Boyum 153 onun için normal. Ama daha aşağısı aşırı olur.maşşaaalllaaaahhh :)) nazar değmez inşallaaaahhh :) çok vermedin mi yaaa aşırı zayıf olmayasın sonra
ben göremedim eriğim bulmuşToplu alıntıyı görebildiniz mi. Seraym için çok zorluk olacak. :)
ben kullanıyorum,,,omega 3 E F A S 1200arkadaşlar ben de karatayı yapıyorum ve her sabah 500 gram veriyorum çok mutluyum :)herseyi yiyebiyoruz nerdeyse ve gayet dinç hissediyorum kendmi yaa :)
birşey soracagm sizler omega 3 alıyor musunuz alıyorsanz hangi markadan aldnz ltfen özelden falan bana da soyleyın ya
ahanda yaptım bu kolaymış....:)canım "cevapla" yazıyor ya mesajların yanında, hepsine tek tek tıkla, zaten otomatik olarak mesaj alanına geliyor ^_^
ya aklıma geldi, belki ilknur gelir de siteyi değişmiş görünce gider, kayboldum filan sanır. ^_^
ayrıca benim sevdiceğim var herkesi beğenemem öyle
buda güzelmişTamam, teşekkür ederim. Sonrada okunmayan ilk mesaja git butonunu tıklıyoruz. Böylece kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çözmeye çalışıyoruz artık. Alıntılar mesajlardan ayrılmış iyi oldu böyle.
menü:
09:30
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
domates + salatalık + peynir + zeytin
1 çb ceviz
15:45
1 porsiyon döner
1 kase yoğurt
1 minik kase salata
yemeğim de vardı ama evde yerim diye getirmemiştim. sevdicek aradı onunla görüşeceğiz geç vakte kalmamak için yedim.
Afiyet olsun...
Boyum 153 onun için normal. Ama daha aşağısı aşırı olur.
ben kullanıyorum,,,omega 3 E F A S 1200