- 23 Ekim 2013
- 1.629
- 1.057
Bğen düzelmiş ama telden girince doğru düzgün görünmüyor.. ifadeler azalmış sankiBeğen butonu düzelmiş galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bğen düzelmiş ama telden girince doğru düzgün görünmüyor.. ifadeler azalmış sankiBeğen butonu düzelmiş galiba.
Okuduğum alıntıları da temizleyemiyorum.Bğen düzelmiş ama telden girince doğru düzgün görünmüyor.. ifadeler azalmış sanki
Hergün yapma zaten. Haftada 3-4 gün yeter bize, ben de indirmiştim ama bu call'ı haftada 6 gün yapmak gerekiyor diye yaptım. Kardiyoyu da arttırdım artık.Rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 54.8
Bu hafta:54.3
fark:-500
toplam fark:11.5
beden:36
Boy: 1.58
hedef: ilk hedef 55 son hedef 53
spor:kol çalışması ve kendi prog. Ama hergün yapamadım
yüzde:-0.9
Cevrim içi olanlar yok, altta kilo çizelgemiz yok alıntılar silnmiyorAaa, çevrimiçi olanlarda mı görünmüyor.
Simgeler değişmiş, eskiler daha güzeldi. Bir deneme yapayım. Olmadı.Cevrim içi olanlar yok, altta kilo çizelgemiz yok alıntılar silnmiyor
geçmiş olsun canım,,,inşallah brian önce iyileşirler,,,,Günaydın millettt... herkese ii haftalar olsun.. değiştirmişler yine karıık geldi bakalım çözebilecekmiyim yoğun bi hafta sonu gaçirdim kızkardeşim burdaydı çdcuklar filan i de hasta olmuş kuzularım onlarla ilgilenmekten hiç fırsat bulamaoım buraya küçük kız benle yattı öksürüyolar sonra öksürüklerinden birbirlerini uyandırıyolar diye ben yanıma aldım,benimkinide oturma odasına attım... ufaklık oluncada yanımda tedirgin yattım öhü dese uyandım.. dün öğlen gittiler oyumuzu kullandıktan sonra bi giriştim eve saat 10a kadar anca bitirdim.. çamaşır ütü de dahil.. pestilim çıktı... bi misafirim daha var u haftü bakalım
topik kendinden geçmiş :)Günaydın. Topiği bulamadım, ne oldu böyle.
kg lar gitmeye başladı oh ohRumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 54.8
Bu hafta:54.3
fark:-500
toplam fark:11.5
beden:36
Boy: 1.58
hedef: ilk hedef 55 son hedef 53
spor:kol çalışması ve kendi prog. Ama hergün yapamadım
yüzde:-0.9
merhabalar,,,geçen haftaki fazlalıklar gitmiş çok iyi olmuş....aaa çok güzel olmuş site günaydın bayanlar nasılsınız
Rumuz: CiseNaz
Başlangıç tarihi: 27.01.2014
Başlangıç kilosu: 81
Geçen Önce:76.500
Bu hafta: 75.500
Fark: -1 Kg
Beden : 40
Boy : 1,65
Spor: yürüyüş
Hedef : önce 75,00 sonra 70,00
hiç sorma abla ya toplu alıntı yapmayı şuan an itibariyle çözdümo zaman şişliktir ,,,takma kafana....
ne yapmaya çalışmış bu site anlayamadım daha herşey aynı renk,,,,minik minik sayılar
evet beğen gelmiş hepsi gitmiş beğen butonu ne değerliymiş diyorduk hakikaten öyleymiş o gelince gerisi gidiyor :Beğen butonu düzelmiş galiba.
bende dün uğraşmıştım,,,sinir etmişti sık kullanılanlara kaydettim oradan açıyorum,,,,,sende benim gibi 100 ,,,,,100 gidiyorsun ben 68 de 5 ay takılmıştım çok sinirdiSiteyi şimdi açabildim. Zar zor da buldum.
Gözüme pek bir karışık geldi. Alışana kadar epey zaman alacak anlaşılan.
Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 69,7 (ilk hafta 1 kg almıştım. 70,7 kg)
Geçen hafta: 67,1
Bu hafta: 67,0
Fark: - 100 gr
Toplam fark: -2,700 (ilk haftaki aldığım kiloyu da verdiğimi sayarsak 3,7 kg)
Spor: Yürüyüş
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 0,149 (-)
Bugün regl oldum. Buna rağmen -100 gr benim için iyi bir sonuç. ^_^ Haftaya ümitliyim.
İşlerim çok yoğun, ne zaman uğrayabilirim bilmiyorum. Öpüyorum hepinizi iyi haftalar.