- 18 Temmuz 2013
- 450
- 396
çook teşekkür ederım bluedaisycimm.. Rabbim kımseyı sevdıklerınden ayırmasın.. çok sevıyorum sevdiceğimle zaman geçirmeyı..en ıyı arkadaşım, kankam , sevdiğim olunca çok keyıflı zaman geçiririz gerçekten..Allahım herkesi sevdiğine bağışlasınIyi iftarlar, sevdicekle de nasil keyifli olur simdi, miss :127:
inanır mısın canım en az 3 lt sadece su içiyordum normalde..çok sevıyorum suyu..Rabbim ne güzel yaratmış dıye dıye içiyordum..Şimdi çok azaldı mıktarı yıpratıyor benıBizde bayram sessizliği hakim ^_^ yoksa sabahları en yoğun olduğum saatler Çin'in saatine göre yaşıyorum ben ^_^
okudun mu bakalım hepsini bari :)))
canım sende sürekli bi susuzluk seziyorum. itiraf et normal günlerde barajları sen mi hortumluyorsun, suyumuz senden dolayı mı bitiyor
sevdicekle olmak elbette başlı başına güzel
bizim de yarın programımız vardı ama kadir gecesini unuttuk, cumaya aldık görüşme işini. yalnız felaket özledim de çaktırmıyorum benimkine
...
inşallah sende cuma günü çook güzel zaman geçırırsın..sevdiceğim işinı değiştirdi de bızde artık daha rahat görüşebılıyoruz.Öncesinde daha çok sabra düşüyorduk..geçmişi yıne okuyamadım yıne çıktım toplantım vardı şimdi bıttı ancak işte