Bgun pazartesi ve gen bugn basliyoruum.. suan karatay kahvaltimi yapiyorum..
2 yumurta, 15 yesil siyah karisik zeytin, beyaz pe nir ve kasar, salatalik ve bir minik kase badem ve paranuss diye bi fistik turu.
1 bucuk litre suyuda var yanimda icerim herhalde ezana kadar.
Yarin ins iftara yajin tartilip kilomu yazicam sonraki hafta bildirimimi yaparim. Ama karar veremedim aslinda bu diyete 102 kiloyla baslamistim suan 92 lerdyim ama tekrar basliyorum diyete yine 102 kiloyu bazalmak istiyorum yoksa 92 yimi bazalmam mi lazim ne derniz?
Cizelgemi de olusturcam ins becerebilirsem ilk sfada yaziyor gerci hersey.
Pazar gunu kismetse canakkaleye gidicem tatile yanima yerfistigi goturmeyi dusunuyorum ortam kalabalik cunki. Diyeti bozmamaya kararliyim desteginize ihtiyacim var bu sefer ilk hedefim 79. Ekimde kardesimin dugunu olacak buyuk ihtimalle ilk hedefimme ulasm lazim o tarihe kadar. Oyle hedefleyim.
Bugun hasama aldim beylikpazarindan ama evde denedim dar geldi robot gibi oldum olmadi
(( canim sikildi... almasaydim bu son kilolari kesin olurdu. Bide bu bedenler cok dengesiz yaa. Esofman alti aliyorum l beden oluyor hasama aliyorum xxl olmuyo
(
Neyse bugun benim icin yeniden dogus olsun bu sefer hedefime ulasayim. Burdan kopmamam lazim yoksa bir hafta sonra bozuyorum... burda hesap vermek iyi oluyor.
Simdilik bu kadar.. ger orucu olup olmayacagimda supheli ama bakalim..
Bu arada gul abla omega uc ne kullaniyosun daha onceki yaptigimda kullanmadim ama bu sefer kullanayim diyorum. Karar verememistim ben herhangi bir markaya. İki yasinda kim var onada kullanmak istiyorum ama eczaneye bi gidiyorum birsuru marka eczacida pek guvenilir gelmiyor bana guvenmiyorum onlara..