- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
afiyet olsun canımSahurum
Kirmizi mercimek corbasi
Peynir ( kasar, cecil )
Zeytin 10 tane
Ceviz, badem, finduk, kaju
1 kupa tarcinli sut
Su
Sahurdan once kefir.
1 gün daha bitti çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canımSahurum
Kirmizi mercimek corbasi
Peynir ( kasar, cecil )
Zeytin 10 tane
Ceviz, badem, finduk, kaju
1 kupa tarcinli sut
Su
Sahurdan once kefir.
İnş bugün eceyi anaokulu na onkayit yaptirdik. 30 kişi alınacak suan 58 başvuru var. MEB e bağlı Türk anasınıfı. Kurayla alınacak. Evimin bahcesindeki anaokulu gülen e aitti. Kapandi diğer okullarla. Bakalım hakkimizdan hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun canım
1 gün daha bitti çok şükür
bu zamana kadar oyunla vakit geçirdim şimdi kalkıyorum hazırlamayaSagol ablacim, 2/3 si bitmis ramazanin.
Son gunleri doya doya yasamak lazim.
Sen yaptin mi sahurunu
bu zamana kadar oyunla vakit geçirdim şimdi kalkıyorum hazırlamaya
Iyi geceler canlar, cok opuldunuz
Banada istek gönderebilirsin . Ben bulamadım gül abla bizim semti takmıyor migroslar. O zamanda siz demiştiniz ben gidip bakmıştım bulamadım zaten hevesimde geçti. Sahur menümdediğini anladım sitem geri yüklemeyi ileri yapmak lazım,,,,ama onu sık sık yapmak pc nin beynine zararlı,,,ben de yğenlerin şifresi var onlara istek gönderiyorum, 2, tarayıcıdan girip kendime gönderiyorum,,,aynı anda 2 tarayıcı açık oluyor,,,,2 günde farm heroes saga da 90. bölüme geldim
canım mig ros larda var,,,bide aktarlarda
Hayirlisı canım. Gün ola harman ola.
Yok anam bizim buraya uğramadı daha ben en iyisi etlerden bebekten bakayım bizim bura 2. Sınıf kaliyor herhal.
Afiyet olsun canım bende tereyağlı falan yapardım bulsaydım eğer bende öyle herşeyi yiyemem alip alıp anneme paketlediğim çok şey var.
hayırlı sahurlar kızlar
bugün giremedim şimdi bi selam vereyim dedim
sabah nöbete gitcem hayırlısıyla
dua edin sakin bir nöbet geçsin
görüşürüz inşallah
keşke uyuyabilsemAzicik uyusan cok sevinicem walla
Afiyet olsun sana ablacim
Iyi geceler canlar, cok opuldunuz
afiyet olsun canımSahur;
Karpuz
Kaşar peyniri, çeçil
2 haşlanmış yumurta
Ceviz
Siyah çay, 1 bardağı bitiremedim.
Kardeşim yufka böreği istemiş, annemde yapmış tabii ki, ama yemedim. 1 dilim ye ne olacak dediler, bitiremiyorlar tabii, bana yedirmeeye çalışıyorlar. Kardeşimde kurabiyesinden yemiyorum diye trip attı. Ben de ona kızdım.
Banada istek gönderebilirsin . Ben bulamadım gül abla bizim semti takmıyor migroslar. O zamanda siz demiştiniz ben gidip bakmıştım bulamadım zaten hevesimde geçti. Sahur menüm
Tarhana çorbası
Taze fasulye
Ceviz
Salatalık
Limonlu karbonatlı su
sana da canımhayırlı sahurlar kızlar
görüşürüz inşallah
Ben yatıyorum, iyi geceler herkese.
Sakin bir nöbet geçirisin inşaallah canım hayırlı işler sana.hayırlı sahurlar kızlar
görüşürüz inşallah
Yok yavrum ya evet hep karadenize benzetirler ama biz balıkesir gönenliyiz çerkeziz canımMemleket neresi, bizim tarafa da çok benziyorsun. :) Giresun
Önermiyorsa gene hiç ablam ne yorcam kendimi şidiye adar greçkamı vardı doğru söylüyor karatay teyzem yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.afiyet olsun canım
sahur da triplendiniz birbirinize,,,,sen galip geldin,,,ben o kg da olsam senib kadar da spor yapsam yerim karatay hoca yiyebilirsiniz diyor
dün göndermiştim bugün vazgeçtim belki bunu oynamıyordur diye,,,,
başka bir semte gidince al diyeceğim ama karatay hoca önermiyor
made in turkey ...diyorSakin bir nöbet geçirisin inşaallah canım hayırlı işler sana.
Yok yavrum ya evet hep karadenize benzetirler ama biz balıkesir gönenliyiz çerkeziz canım
Önermiyorsa gene hiç ablam ne yorcam kendimi şidiye adar greçkamı vardı doğru söylüyor karatay teyzem yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.