zaten şuncacık canın var o da her şeyi çekiyor be gülüm, şaka bi yana benim canım kolay kolay bi şey çekmez, hatta en sevdiğim yemeği karşımda ye ben de aç olayım yine de ayyy canım çekti durumu olmaz bende Allah'a şükür. Dağına göre kar veriyor demek
hımm Trekking yapıyorum, Hendek'in etrafındaki tepeleri gezdim bir bir merkezinde de bir cemiyet için bulunmuştum dediğin kafeyi bilmiyorum canım ^_^
canım sapanca'da köylünün yeri var tavsiye ederim süper bir yer. göle sıfır. lale otel var ama orada piknik yapamıyorsun restauranttan alman lazım. biz genelde maşukiye'de istanbul şelale'yi tercih ediyoruz canım ama orası da yemek servisini kendisi yapıyor. kendi aracın yoksa gidemiyorsun oraya maalesef. yolu biraz dik, çıkarken zorluyor araçta da olsan ama o ormanın içinde mis gibi köy sebzesi / etleri yemeye değiyor canım. ^_^ bir de ben sadece yürüyüş yaparken transit geçtim ama herkes kent parkta da piknik yapıyormuş hatta yer bulunmuyormuş canım.
canım forum istanbul, ikea vs için oralara gelmiştim. genelde transit geçiyorum oralardan. evet dediğin gibi hava ağır bana oralar çok bunaltıcı geliyor. Allah yardımcın olsun güzelim. Sapanca süperdir ya. Bizim h.sonu kurtarıcımız canımız sıkılmaz orada. bir de kuraklık olmasa ve göl çekilmese çok güzel olacaktı
tarifi aldım canım, sağolasın. ^_^ çok lezzetli görünüyor en kısa zamanda yapacağım ^_^
evet canım hayat bana güzel ^_^ bu hafta da evimde kaldım. ohhhh misss ^_^
canım testiyi kırmadan dövmek gerek kediyi yoksa içinde süt var bunun dur içeyim diye içine girer de yuvarlanır. bilmem mi ben onu
evet canım kaçamak yok. biz de hedef kilomuzun altına düştüğünde kendimizi ödüllendiririz ve inan o günler çok yakın ^_^
afiyet olsun canım ^_^
ben o iki meleği de anasını da çok özledim. artık zaman geçsin de gelin. öpüyorum kocaman
bazılarında da pireler uçuşuyor bu ara
doyduğunu da biliyormuş prenses. ay yerim onu ben. ben doyup doymadığımı bilmiyorum
afiyet olsun ablacım, şifa olsun ^_^
ay sen ne şeker şeysin canım benim ya.
Ablacım tezzzz vakitte inşallah şöyle döne döne uyuyacağın bir gün olur, sen de rahat edersin biz de okurken seni yorulmayız