- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
güzelim bi an önce git, o sıcaklarda ağda ile mi uğraşıyorsun bir de? Allah yardımcın olsun canım ^_^
yufkaya sarıp yiyorsun di mi?
İyi fikir. Ama yufka sert, kurutulmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelim bi an önce git, o sıcaklarda ağda ile mi uğraşıyorsun bir de? Allah yardımcın olsun canım ^_^
yufkaya sarıp yiyorsun di mi?
döverim seni.
selam kızlar bebişimi uyuttum geldim
sizler neler yaptınız
Börek yapılmıyor artık. Eskiden hergün yapılırdı. Şimdi sadece kahvaltılık yiyoruz. Bizimkiler kızarmış ekmeğe tereyağ sürüp yiyor, ben de fıstık, ceviz.
Tuvaletten çıkabildinmi diye sorsana namazı zor kıldım hareket ettikçe geliyordu neyse şükür bitti.Yahu gideceksin diye cevap bermedim. Hayirdir neden gidemedin kiz? ^_^
CSl tarafindan iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok aklımdaydın ama tabletten yazmak sinir bozucu pc ye geçince gönderirim diye bekledim. Anlayışin icin sağol canım inşaallah faydasını görürsün ilaç icerken ya Şafi Ya Allah diyerek içelim degerini kat kat arttıralım.Canımm benimm ben unuttun diye demedim hem ne kusuru...merak etme bi kaç gün süren vardı illaki unuttunn beni yazardım
Benim hiç problemim olmazdı ama ramazandan beri bagırsakların calıştıği zaman ac kalıyoruzki vücudun düzeni bozuldu. Bir 15 gün daha idare edlim bağırsak detoxu yaparız hep beraber. Bol bol ............Ayyy ne güzel maşallah de kendine form çayından tut ne yapsam yaramaz iyicede sorunlu hale geldi ya benim ki beklemedeyim
Canım ya Allah kolaylik versin bende çok çekmiştim bilirim insanın canı boğazinda geziyor. Cok fazla su tüket tansiyon sorunun yoksa maden suyu çok iyi geliyor hem bacak krampları içinde birebir.kızlar o kadar sıcak ki kendimi odadan odaya atıyorum birde eşim evde malum hafta sonu gelemedim zaten dünde annemdeydim hep cıs yedim yazıpta iştaha getirmeyim sizi ugrarım yine fırsat bulunca
herkese hayırlı iftarlar bereketli sofralar olsun
Ya bende gidicemde canım çok kıymetli benim adamda ne yakıcan tatllı canıni bosver kim göruyor diyor ne bileyim kararsızim benim bacaklarda yokda diger bölgelere bir el atilması lazım. Yarin obür gun hastalık için istiyorum ben simdilik problem yok alan memnun satan memnunda hatirliyorum dğumda canım çıkmıştı onlar alıcam diye koca göbüsleSagol askitom, agda isindi bana bakiyo, bende ona bakiyorum. Ufff
Genitale 4 seans lazere gittim, baya azaldi.
Bide bacaklara gitsem super olacak.
maşallah önemli olan da şu an bebişin canım. dikkatli ye, süt yapan meyveleri de kısma. gerisi nasılsa gelecek. senin bedenin senin kararın
sen beslenmeni karataya göre yaptığın için incir hurma sadece kg vermeni engeller oda sorun olmaz zaten inceciksin,,,emzirmeyei kesincede kedi gibi dal olursun ikinizinde kemiklerinizi sayarız
Ohhh döktürün döktürün bende oku oku yetişemeyim size... hepinize çok teşekkür ederim önerilerinizi deniyorum ve denicem hem ayaklarım hemde prolaktinim için.. dr sonucuma baktı bugün deıeri düşmüş tekrar vermedi ilaç bundan sonra bitkisel destek yapcam.. hemen hayıt tohumu alıcam hepinize tekrar teşekkür ederim canlarımmmmm....
Maşallah diyeyim tekrar canım.. prensimize de sana sen zaten çıtırsın birascık daha sabret minnoşumuz iyi beslensin sonra dahada verirsin kiloları
11:50
1 kupa ilik sut (kabizlik icin)
14:00
2 yumurtali menemen ^_^ sorunsuz yedim ^_^
Semizli cacik (bluedaisy tarifine uygun kuru nane, sumak, zeytinyagli)
+10 adet zeytin
Az peynir
2 gun kurusu kaymak ile
Tarcinli sutlu kahve
1 cb ceviz ^_^
Beyaz cay
Karbonatli su
19:30
Kahvaltiyi gec yaptigim icin acikmadim. Ama gece acikmamak icin yine ayni caciktan yapip ictim
2 dilim pastirma yedim ^_^
Beyaz cay
Soda
^_^
Allah kabul etsin kizlar ^_^
Merhabalar iyi aksamlar bayanlar..hepiniz çok iyisinizdir umarım
bugün:
sabah: kkk (meyvesiz )
Ara :2 muz az yoğurt ceviz
Aksam: domates çorbası, ekşili köfte, soğuk ayran aşı çorbası
Dün:
Sabah: kkk ,kiraz ,süt
ara: ceviz ,yoğurt, salatalık,
akşam Ekşili köfte, etli mantar sote, salata
Eve gelince kizi yikadim, uyuttuk,
Yesil cay ictim iki fincan,
Simdide kefir iciyorum.
Bugun epilasyon gunu, sahura kadar bu isimi halletmem lazim.
Cok opuldunuz, gece gorusuruk
selam kızlar bebişimi uyuttum geldim
sizler neler yaptınız
Börek yapılmıyor artık. Eskiden hergün yapılırdı. Şimdi sadece kahvaltılık yiyoruz. Bizimkiler kızarmış ekmeğe tereyağ sürüp yiyor, ben de fıstık, ceviz.
Evet canım..bazen yemekten sıkılsam da mecbur diyip tıkalıyorum..çok sıkıldım ama kedicim biliyor beni
Evet ablacım engelliyor..Komposto yapıyorum şeker koymuyorum ama bal gibi oluyor..üzüm,incir koyunca..ee onlarda kilo verdirmiyor..Annemde sağolsun tatlılar v.s. yolluyor kardeşimden..yesem ayrı yemesem ayrı dert..artık kıyamıyorum anne elinden zehir de olsa misali az da olsa yiyorum..gerisini eşime veya misafire veriyorum..
Geçmiş olsun canım..ben kaçırdım malum önemli bişey yoktur inşallah..
Sağol canım,darısı başına ...
Oh afiyet olsun..
Afiyet olsun,paşamıza yarasın..
Kolay gelsin canım..
Ben de bende uyuttum geldim,2 erkek uyuyor..Eşim de ortağı ile çay içmeye çıktı bende buraya kaçtım :))))
Fındık fıstık çıtır çıtır hem kan yapar hem ısıtır böylemiydi
Yavrum bak o yufkaları eline su alıp üzerlerine serpiyorsun yumuşacık oluyor..ister normal börek yap..ister muska böreği yap Şimdi sen bunu denersin o yüzden yazdım yoksa bize cısssssss....
ben de aldım sodamı elime keyf yapıyorum...gezineyim biraz..
Tuvaletten çıkabildinmi diye sorsana namazı zor kıldım hareket ettikçe geliyordu neyse şükür bitti.
Yok aklımdaydın ama tabletten yazmak sinir bozucu pc ye geçince gönderirim diye bekledim. Anlayışin icin sağol canım inşaallah faydasını görürsün ilaç icerken ya Şafi Ya Allah diyerek içelim degerini kat kat arttıralım.
Benim hiç problemim olmazdı ama ramazandan beri bagırsakların calıştıği zaman ac kalıyoruzki vücudun düzeni bozuldu. Bir 15 gün daha idare edlim bağırsak detoxu yaparız hep beraber. Bol bol ............
Canım ya Allah kolaylik versin bende çok çekmiştim bilirim insanın canı boğazinda geziyor. Cok fazla su tüket tansiyon sorunun yoksa maden suyu çok iyi geliyor hem bacak krampları içinde birebir.
Ya bende gidicemde canım çok kıymetli benim adamda ne yakıcan tatllı canıni bosver kim göruyor diyor ne bileyim kararsızim benim bacaklarda yokda diger bölgelere bir el atilması lazım. Yarin obür gun hastalık için istiyorum ben simdilik problem yok alan memnun satan memnunda hatirliyorum dğumda canım çıkmıştı onlar alıcam diye koca göbüsle
İftar menüm salata
Soğuk çorba,
Maden suyu
Yarım şeftali dayanamadım
Kedicim oh götürüyorsun malı maşaallah. Afiyet olsun. Göbüşünüde artık liposaction yaptırirsın olmayan göbüşünü
Bak 2,5 ay gecti bile az daha sabir ^_^
Ben de elimle sodamla yaziyorum ^_^ uyuyacagim birazdan. Sahur sefaniza eslik edeyim dedim kimsecikler yok ^_^ artik ben sahalara donunce eslik ederim bari uykumu alayim ^_^
Herkese iyi geceler, iyi sahurlar ^_^
Hala gidemedim gerçi kime söylüyorsam topiçte kimse kalmamışEki Görüntüle 1187282
Aminnh ablacım... burası böyle şen şakrak hoşuma gidiyor maşallah yeni eski herkes ne güzel kaynaştık... Allah daim etsin
sağol canım kafama göre bişeyler bulup yedim yazmıştım zaten biraz önceSanada hayırlı iftarlar ablacım.. inşallah tüm yemekler karataylıktırda afiyetle yersin..
aynenAyyy ne güzel maşallah de kendine form çayından tut ne yapsam yaramaz iyicede sorunlu hale geldi ya benim ki beklemedeyim
sana da canımkızlar o kadar sıcak ki kendimi odadan odaya atıyorum birde eşim evde malum hafta sonu gelemedim zaten dünde annemdeydim hep cıs yedim yazıpta iştaha getirmeyim sizi ugrarım yine fırsat bulunca
herkese hayırlı iftarlar bereketli sofralar olsun
amin,,,,sağol canımTamamdir patron, yemem daha tobe. Tava yememistim uzun zamandir, vakti gelmis
Ah ablacim yaa, bu dunyanin derdi, uzuntusu, sana obur tarafta guzellik olarak misli misli geri donecek,
Allahim saglikli, uzun omurler versin, yeterki basedemeyeceginden buyuk dert vermesin rabbim. Guclu kadinsin,
Sen sabrinla zaten hepimize örneksin.
Bak 2,5 ay gecti bile az daha sabir ^_^
Ben de elimle sodamla yaziyorum ^_^ uyuyacagim birazdan. Sahur sefaniza eslik edeyim dedim kimseciklet yok ^_^ artik ben sahalara donunce eslik ederim bari uykumu alayim ^_^
Herkese iyi geceler, iyi sahurlar ^_^
Ben de elimde sodamla
Evet canım..bazen yemekten sıkılsam da mecbur diyip tıkalıyorum..çok sıkıldım ama kedicim biliyor beni
Fındık fıstık çıtır çıtır hem kan yapar hem ısıtır böylemiydi
Yavrum bak o yufkaları eline su alıp üzerlerine serpiyorsun yumuşacık oluyor..ister normal börek yap..ister muska böreği yap Şimdi sen bunu denersin o yüzden yazdım yoksa bize cısssssss....
ben de aldım sodamı elime keyf yapıyorum...gezineyim biraz..
Evet, aynen öyle. :)
Annem o şekilde, tavada kızartıyor. Bizim eskiden hergün yaptığımız sahur menüsüydü. Bir tepside ıslatıp tavaya koyar, arasına peynir koyardı annem.
bende tavaya koyup sütle ve yağ ile ıslatıp arasına peynir, patates veya kıyma koyardım pişince de ıslatırdım yumuşacık olurdu
bende 3 aydır süt ve peynir altı suyunu kestim hem gaz yapıyordu hem kg aldırmaya başlamıştı,,,1 aydır da kefir içmiyorum oda gaz yapıyorSütle de güzel olur. Ben artık süt içmeyeceğim galiba, çünkü gaz yapıyor.
bende 3 aydır süt ve peynir altı suyunu kestim hem gaz yapıyordu hem kg aldırmaya başlamıştı,,,1 aydır da kefir içmiyorum oda gaz yapıyor
sahura kadar sassy suyumu bitirmem lazım ,,,,,,yarım lt ancak içtim geldiğimden beri