- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
uff ya ben ne yapıyım körüklü otobüsler gibiyim tıstıs :
ay hamileler keifr içebiliyor mu ablacım netten araştırdım kimse kesin birşey demiyor :26:
ben önceden çok yaşardım kabızlığı sonra canan hocanın bol zeytin yağlı salata yeyin demesi çok işe yaradı bende sende neden böyle oluyor ki ablacım
kedi fırçayı attı gül abla :18:
amin canım seninde evinin sofranın bereketi bol olsun
ufff canım istedi bol yogurtlu sarımsaklı ımmm... yarın anneme yaptırayım artık napalım
izleyim canım evde çat diye çatlıyacağım yoksa,
film ve kitap tavsiyerleride alabilirim
abla senin hikayelerden kitap olur kitap valla gülsem mi ağlasam mı cinsinden
Kefir icebilirsin canim, bi problem olmaz. Ama herseyde oldugu gibi cok abartmadan.
Kitap ne tarz seversin, khaled hosseini nin kitaplarini tavsiye edebilirim, dili yalin. Birde cengiz aytmatov u da oneririm.
Film lerle pek aram yok.
09/07/2014
sabah(12:00)
2 yumurta,
1/4 çb ceviz
biraz peynir
ara(16:00)
1 kase yogurt
1 nektari
akşam(20:30)
1 kase mercimek çorbası tereyağlı yaptım
1/2 porsiyon taze fasulye
salata bol
1 bardak süt
su:3 lt
10/07/2014
sabah(10:30)
1 yumurta
1 bardak süt
1 kibrit kutusundan az peynir
öğle(15:00)
1 büyük kase yogurt
1 elma
1 nektarin doğradım içine
akşam(20:30)
mercimek (2-3 kaşık güzel değildi resmen üzerinde ayçiçek yağı yüzüyordu)
1 kase salata
1,5 iskenderin eti pidelerini yemedim
1 porsiyon künefeden 1 kibrit kutusu kadar
su:3 lt
spor: evet aylar sonra diyebilirim galiba abartmış olmamm yürüyüş hafif tempoda 30dk
Afiyet olsun, gul ablaaa kunefe yemis
Sana da mi kefir yapiyor
Senin gaz hamileliktendir:) tis tsi koruklu :)...............
Kefiri hamiller icermi hic duymadim...bence zararli bisey degil ama doktoruna sor yinede canim...,,,25 zeytin yiyorum her zeytini cay kasigiyla aliyorum ici yag dolu o kadar zeytinde en az 2 yeme kasigi yag gidiyor mideye,,iftardasalata yag dolu ..yemeklere yagi bosaltiyorum resmen ama tik yok.
Bana hersey gaz yapiyo, kefir icmesemde gazim var hep. Sut urunleri, kuru baklagilleri saymiyorum bile, ozellikle sebzeler. Sebze yedimmi cosuyorum