- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
bende severim ama 2 senedir yemedim,,,bi alayım diyorum çocuklar sevmiyor bende 1 dilim için yaptığıma değmez diyorum,,,hazır almam zaten...biri gelince alayım kendime şekeriz yaparım ona şekerli o zehirlensin..İyi işte, tadını bilmemen daha iyi. Abartılacak bir tadı yok. Ama ben seviyorum. İnce yufkanın, şekerli sütle yapılmış hali.
ben sizi unuturmuyum siz benim ilk gözağrılarımsınız....Hoşgeldin, nerelerdeydin. Bizi unuttun sandım.
Gül ablacım ya dün cok yogundum ben sizin gibi iki isi birden yapamıyorum yanima yazarım diye tabletide aldim ama benim çocuk cok yaramaz görümcemdede balkon cok onun pesinde koşuşturmaktan vaktim olmadı birde sülale biraz karışık herkes mal derdine düştü azcık lafladık yani sabancının malını bölüşüyorlar sanki tövbe tövbe insanların gerçek yüzlerini görüyoruz böylece
Gül abla doğru söylüyor bu avatarin nikin gibi cok tatlı ben kedilere bayılırım. Öteki vatarın yeminle beni yoruyordu zavallı uğur böcüğü yürü yürü nereye kadar nicikide kendi gibi hareketli diyordum.
o kalabalıkta girilmezdi zaten onuda laf ederlerdi,,,,